- 10 Ağustos 2009
- 26.179
- 18.334
- 823
- Konu Sahibi simsiyah83
-
Evet canım dikkat ettim.Hatta hiç hap kullanmadım bile.
gerçekten inanamıyorum.kelimesi kelimesine aynı cümleleri kurdum bende.aynı yazdıkların gibi hemde.
aklımdan neler neler geçti... acaba benimle uzun süreli düşünmüyor mu, çocuk istemiyor mu ( çünkü eşim inanılmaz rahatına düşkün biridir) vs vs....
diyorum ya canım belki bir problem bile yoktur sabret biraz daha.sen psikolojini bozman sakın.o hataya ben düştüm çünkü psikologa gittim bir iki seans düşün ne kadar yıprandığımı ama Allah a bin şükür amacıma da ulaştım,dilerim sende de aynı şey olur
hadi insallah
ben adetim geciktigi ikinci gün dayanamadim
evde test yapmistim ki cizgiyi görmüstüm
düsün bak ikinci gün yani
esim isteyde gece vardiyasinda
elimde cubuga bakakalmistim#hay Allahim ne geceydi
simdi kizim 4 bucuk aylik
Allah sanada nasip etsin Insallah
isteyen herkese
bak hamileysen gecikince falan burda yaz
merak iste :)
hadi bakalim
INSALLAH
Eşiniz çok bencil istiyor ki eline çocuk verilsin o bir çaba ,endişe duymasın
özelden mesaj atıyorum sana oku cnm[/
Şimdi bakıyorum mesajınıza ama ben mi göremiyorum
Yazdıklarını okudum canımm .
İnşaAllah en kısa zamanda anne olursun.
Allah'ım sana ve tüm isteyenlere nasip eder inşaAllah.
Aslında beni üzen beni anlamaması.Her ay hayal kırıklığına uğramak beni yıpratıyor.İnsan hiç mi empati yapamaz.Dediğiniz gibi belki de hiç bir sorun yok ortada belki de boşa bunca hır gür.Birazda çevrem beni geç kalmışım hissine kapılmama sebep oluyor sanırım.
Ben senden büyüğüm canım.
Buna rağmen doktor bana 1 sene denememizi istedi.
Biraz panik olmuşsun. Henüz paniğe kapılman icin erken olduğunu düşünüyorum.
Her vücut farklı tepki veriyormuş. Adaptasyon süresi herkeste değişiyormuş yani.
Yasını cok abartmissin. Birkaç ay daha bekle. Kendiliğinden olacağına inanıyorum.
ben sizi çok iyi anlıyorum eğer eşiniz dr gitme taraftarı değilse zamana bırakın kendinizi yıpratmayın ben pes etmiştim götürememiştim de,ve eşinize sabahları aç karna keçi boynuzu pekmezi içirin 1 kasık(gerçek tarifte kaynatıp yapılıyor) ceviz,fındık vb. kuru yemişler yesin bunlar spermi arttırıcı şeylerdir bide erkeklerin ne kadar üzerine giderseniz o kadar kaçarlar zamana bırakın kendisi anlasın ben dr gitmiştim bir sorun yok dedi bende kendisine ister git ister gitme ben rahatım dedim artık o düşünsün :)
dr un sende bi sorun yok demesinden dolayı eşin çok korkmuş tedirgin olmuş. sanıyorki sorun onda, ama bilseki bazen çiftlerin her ikisindede bir sorun olmadıgı halde yineden bazen cocuk olamayabilir.4 aydrı gebe kalamıyorsun ama hemen panik yapmayın, drlar 1 sene düzenli ilişki oldugunda bile hamile kalamayan çiftlerin bir sorunu oldugunu düşünüp test yapmalarını tavsiye ediyorlar, bence siz biraz erken davranmıssınız test yapmak için, e bu durumda eşinde gurur yapıyor sorun onda oldugunu düşünerekk...
Bence yalan söyleyin eşinize. Şimdi sizde sorun olmadığını biliyor kendinde bir problem olduğunu zannediyor olabilir. Siz "gittim doktora bir müddet tedavi görmem gerekiyormuş. Ama sanada bakmaları lazımmış nasıl bir tedavi uygulayacaklarına karar vermeleri için" deyin. Belki bir çözüm olabilir :44:
Bu daha sonra daha büyük bir soruna neden olmaz mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?