Eşim test yaptırmak istemiyor!Ne yapmalıyım?

Eşiniz çok bencil istiyor ki eline çocuk verilsin o bir çaba ,endişe duymasın

Açıkçası psikolojisi çokta düzgün biri değilim zaten.Köyden bozma bir ilçede görev yapıyoruz.Tamamen asosyal bir yaşam içerisindeyim.Yani psikolog dahi lüks!Aslında benim eşimde rahatına düşkündür.Belki de ondan böyleler.Rahatları bozulacak çünkü!İnşallah inşallah bende sizin gibi amacıma ulaşır.Sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım.

Ne kadar güzel maşallah.Rabbim bana da nasip eder inşallah bu duyguyu.Allah nasip ederse inşallah hemen yazarım.Teşekkürederim.

Eşiniz çok bencil istiyor ki eline çocuk verilsin o bir çaba ,endişe duymasın

Aslında hiç bencil değil aksine fedakardır.Beni de şaşırtan bu işte.Şimdi diyorum ki tanımamışım eşimi demekki çok bencilmiş.Yoksa benim bu kadar üzüldüğümü görüp hala hayır demekte inat etmezdi.

Yazdıklarını okudum canımm .
İnşaAllah en kısa zamanda anne olursun.
Allah'ım sana ve tüm isteyenlere nasip eder inşaAllah.

6 ay çok kısa bir süre dğeil mi telaşlanmak için?
Doktorlar 1 sene korunmasız ilişkiden sonra yapıyor bu testleri diye biliyorum ben.

Ben senden büyüğüm canım.

Buna rağmen doktor bana 1 sene denememizi istedi.

Biraz panik olmuşsun. Henüz paniğe kapılman icin erken olduğunu düşünüyorum.

Her vücut farklı tepki veriyormuş. Adaptasyon süresi herkeste değişiyormuş yani.

Yasını cok abartmissin. Birkaç ay daha bekle. Kendiliğinden olacağına inanıyorum.

Bu his hamile kalmaya en büyük engelmiş, özellikle kadının aklı dupduru olması gerekiyormuş.

İki kişi bu endişeden tamamen sıyrılırsa ve sorun yoksa hamile kalma çok kolaylaşıyormuş inşaallah.

Tıp böyle diyor.

İnsanlar çok anlayışsınız..Başkasının sahip olacağı çocuktan sanane !!

İnşaallah en yakın zamanda bebeklerinizi alırsınız kucağınıza sağlıkla.

Bence bir kaç ay eşinize bu konuyu hiç açmamaya gayret edin derim ben.

ben sizi çok iyi anlıyorum eğer eşiniz dr gitme taraftarı değilse zamana bırakın kendinizi yıpratmayın ben pes etmiştim götürememiştim de,ve eşinize sabahları aç karna keçi boynuzu pekmezi içirin 1 kasık(gerçek tarifte kaynatıp yapılıyor) ceviz,fındık vb. kuru yemişler yesin bunlar spermi arttırıcı şeylerdir bide erkeklerin ne kadar üzerine giderseniz o kadar kaçarlar zamana bırakın kendisi anlasın ben dr gitmiştim bir sorun yok dedi bende kendisine ister git ister gitme ben rahatım dedim artık o düşünsün :)

Aslında panik olduğum doğru.Sanki olmayacakmış gibi bir hisse kapıldım.Rüyalarıma giriyor inan.Bugün bir aradaş aramış sabah sabah kar tatilinde dolayı bende evdeyim ne oldu çocuk hala olmadı mı doktora gitmediniz mi?Çok geç kalıyorsun burası çok uygun senin için.Hep böyle işte tamam etkilenmeyim diyosun ama elimde değil ki artık girdim bu psikolojiye.İnşallah sizin de benim içinde hayırlısı olur her şey için.Teşekkürler.

Keçiboynuzu kürünü duydum aslında eminim onu da içmez.Ya herşeye bu kadar uyumlu olan biri nasıl olurda bu kadar umursamaz olur onu aklım almıyor aslında.Ben ister git ister gitme dediğimde tamam gitmem umrumda değil diyor.Umarım siz çözmüşsünüzdür bizde çözebiliriz.

dr un sende bi sorun yok demesinden dolayı eşin çok korkmuş tedirgin olmuş. sanıyorki sorun onda, ama bilseki bazen çiftlerin her ikisindede bir sorun olmadıgı halde yineden bazen cocuk olamayabilir.4 aydrı gebe kalamıyorsun ama hemen panik yapmayın, drlar 1 sene düzenli ilişki oldugunda bile hamile kalamayan çiftlerin bir sorunu oldugunu düşünüp test yapmalarını tavsiye ediyorlar, bence siz biraz erken davranmıssınız test yapmak için, e bu durumda eşinde gurur yapıyor sorun onda oldugunu düşünerekk...

Aslında bende sorun olup olmadığı da şaibeli bir polikistik over var dediler bir yok dediler.Şimdi yok diyorlar paniğin nedeni de ben her zaman doktora gitme şansına sahip değilim.
Sömestrde ailemin yanında muayene oldum onda bir şey çıkmadı ama adetin üçüncü günü hormon testi yaptırman lazım dedi.10 ay önce falan yaptırdığımda her şey normal gibiydi ama adetin üçüncü günü gitmem gerekiyor.Burda da kar kış kıyamet yollar kapalıydı gidemedim.Yani bu ay en azından birlikte gidelimde bende bir sorun varsa tedavi olayım diye düşünüyorum aslında.
Birde benim kardeşim yok tek çocuğum babam tadeviyi reddettiği için benim kardeşim olmadı.Korkuyorum ben de böyle olmaktan.

Bence yalan söyleyin eşinize. Şimdi sizde sorun olmadığını biliyor kendinde bir problem olduğunu zannediyor olabilir. Siz "gittim doktora bir müddet tedavi görmem gerekiyormuş. Ama sanada bakmaları lazımmış nasıl bir tedavi uygulayacaklarına karar vermeleri için" deyin. Belki bir çözüm olabilir :44:

Bu daha sonra daha büyük bir soruna neden olmaz mı ?

Artık geç sanırım çünkü çok kötü kavga ettik.Desem de fayda edeceğini sanmıyorum.Aslında hiçbir şey söylemek gelmiyor içimden çok kırıldım.Benim o kadar üzüldüğümü görüp te hiç oralı olmaması benden çok şey kopardı.
İlişkimi sorgulamaya başladım.O benden böyle bir şey istese ben onun gibi yapmazdım.Aklım almıyor sadece kuru inat ne hale getirdi bizi inanamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…