Eşim test yaptırmak istemiyor!Ne yapmalıyım?

Ne kadar güzel ifade etmişsin anlatmak istediklerini çok teşekkür ederim gerçekten.Kendime de kızıyorum ona da çok kızıyorum.Çok sağol güzel yorumların için amin inşallah en kısa zamana verir Rabbim.

Keşke öyle bir şey yapsa benden habersiz yaptırsa ama imkansız böyle bir şey.Şimdilik zaman vermekten başka şansım yok zaten.Ama bu zaman ne zaman işte sorun orda.

bence bencillik yapıyor. bu konuda siz üzerinize düşeni yapmışsınız onun da geciktirmeden yapması gerekir. belki küçük bir yerde yaşıyorsunuz diye çekinmiştir. hafta sonu büyük şehire gidip yaptırmayı deneyin bence.

korunmasız 1 sene ilişkiden sonra ancak bazı sorunlar düşünülebilirmiş doktorlar böyle söylüyor. Yani 6 ay daha zaman verilip duruma göre test yaptırmaya gidilebilir. Acele etmeyin bence :)

korunmasız 1 sene ilişkiden sonra ancak bazı sorunlar düşünülebilirmiş doktorlar böyle söylüyor. Yani 6 ay daha zaman verilip duruma göre test yaptırmaya gidilebilir. Acele etmeyin bence :)

Şuan için başka bir çarem yok sanırım.O isteyerek baba olmadıktan sonra hiç bir şeyin anlamı yok.Zaten artık bunca üzüntüden sona doktora gitmesinin de bir anlamı kalmadı.

Ayyynı bende o dertteyim Çünkü bende eşime yalvarıyorum cocuk tedavisi için sperm testi vermiyor Allah yardımcımız olsun

Benimde eşim 2 kere sperm testi verdi . O test verdiği anda 3 4 kişi daha vardı adamlar sanki idam edilmeye gelmiş gibiydi. Demekki bazıları utanabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…