- Konu Sahibi simsiyah83
-
Canım öncelikle bi derin nefes al, sakin ol. Sen kendine kızıyorsun, eşine değil. Biraz sakin ol. Kafandan bebeğe geç kaldım hissini çıkartmalısın!!! Sen evlendiğin ilk günden beri bile bebek istemiş olsan, belki yine olamayacktı. Eminim ki eşin düşünceli, anlayışlı ve bencil olmayan bir insandır. İlerde bi bebeğiniz olduğunda eşini kırdığın için gerçekten üzülürsün. Rabbimin dar günü geniş gününden azdır. Yeter ki sabret. ÜStelik 6 ay eşinin test yaptırması için çok erken bir süre. Kesinlikle doktorlar 1 yıl beklemeden bunu istemez. Boş yere üzme adamcağızı.. Belki senden çok çocuk istiyordur. Ama mantıklı düşünmüyorsun şu anda canım benim. Beni dikkate al, kendini sorgula ve düşün. Bebek bir emanettir, Rabbim dilediği zaman verir.
lütfen sıkma canını olabiliyor erkekler için zor bi durum hele sende bi sorun olmadığını söylediysen daha büyük telaş yağmıştır
merak etme senin haberin olmadan gidip yaptırabilir bile ona da kendine de zaman vermelisin
korunmasız 1 sene ilişkiden sonra ancak bazı sorunlar düşünülebilirmiş doktorlar böyle söylüyor. Yani 6 ay daha zaman verilip duruma göre test yaptırmaya gidilebilir. Acele etmeyin bence :)
Ayyynı bende o dertteyim Çünkü bende eşime yalvarıyorum cocuk tedavisi için sperm testi vermiyor Allah yardımcımız olsunMerhaba arkadaşlar.Gün geçtikçe evliliğimizi çıkmaza sürüklemeye başladı bu küçücük ,önemsiz bir konu.Küçücükken başka yerlere vardı ve aşılamaz bir hal aldı.Benim yaşadığım durumu yaşayan bana akıl verecek birine çok ihtiyacım var.
Ben 2,5 yıllık evliyim 6-7 aydır da çocuğum olsun istiyorum çok istiyorum.Aslında 6 aydır korunmuyoruz.Doktora gittim ve doktor beni muayene ettikten sonra herşey normal gibi eşinizde test yaptırsın sizi daha ayrıntılı inceleriz dedi.
Ama benim o sakin,mülayim eşim dünyanın en anlayışsız adamına dönüştü.Ne desem ne yapsam olmadı yaptırmam diyor.Sonra diyor.Çok üzülüyorum saatlerce konuştum,ağladım ama sonra diyor.
Artık 29 yaşındayım benim anne olma hakkımı elimden alma hakkına sahip değil sonuçta.Ne yapmalıyım sizce arkadaşlar.Bana bir yol gösterirseniz çok sevinirim.
İyi akşamlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?