Erkeğin titizi iyidir arkadaşım ama aşırı titizi de can sıkar biliyor musn ? İnşallah sorununuz en kısa zamanda çözersiniz.
Şimdi titiz bir erkeğin gözünün önünde öyle çk kutu süs eşyası ıvır zıvır döküntü falan batar illa gözüne benım babamda öyle şu nıye burda bu çiçek tozlanmış yok alın yıkayın falan der taktı mı takar yni snn eşin de bnm babam gibi tam titizlerin cinsinden.
onun gözünün önünde öyle temizliği zor çiçek biblo süs eşyası vs kalabalık oluşturucak şeyleri kaldır temizliği dha pratik olacak resm çerçeveleri fln ya da evi dha zarif gösterecek su altında yıkanabilir cam süs eşyaları seçebilirsin. Şunu bilirm şunu söylerim ;
Evin temizliğini eşya gösteriyor sen ne kdr temizlik yaparsan yap toplarsan topla ortadaki klabalıklık evi kirliymş gibi gösteriyor moral bozuyor kendine temizlemesi zor gelen şeylerı kaldır canm :) Onun gözüne daha soft görünsün ki ne kdr uğraşıp temizlediğini derleyip topladığını fark etsin. bak mesela ben burda çok ev gördüm tıklıyorm resmi büyütüyorum ev toplu ama acayip dağınıkk yani isim vermeyeyim de birşey vr yni evi itici kılan bir türlü gözüme temiz gelmıyor yanı dikkatlice baksam da :)
Birde eşine temizlik kuralları koy :) o zaman farkedicektir çaba sarfettiğini
Mesela bak erkkler ne kdr titiz olsada ev içinde mutlaka yaptıkları hatalar vrdır :) kimisi banyodayken banyoyu çk ıslatır kimisi gardrobe un camlı kısmına çk dokunur dikkatsizdir el izi yapar spor dergileri okur dağınık koyar ama temızlığe gelnce de temiz titiz sayar kendinii :) senn eşinin de vardır mutlaka böyle bir huyları hepsinin vr çnkü ona da böyle ypma bn orayı şmdi silidm yenı toz aldm parmklama yerler ıslak bsma
canım çıkıyor temzlk yapmktn yoruluyorm fln diye minik bir isyan edeblrsn mesela bn çk yapıyorm babama temizlik kumkuması kesildinz başıma diyor tamam bu dkr titiz olmayın boğuyorsunuz insanı vazgeçtm normal olun dıyor snde onu temızlıkten bıktır en iyi çözm yolu budur arkadaşım :)