eşim tokat attı ne yapmalıyım

bu kadarmı kötüyüm kendimden şüpheye düştüm

Abartmışsınız.

Çocuğu kocanıza verip,kendiniz alsaydınız çayınızı madem .

Evde evet tabii ki yapmalı bu söylediğinizi,ama misafirlikte en azından ''çocuğu al ben çay alıcam ''deseydiniz bile ya ev sahibi,yada kocanız çayınızı getirirdi zaten.

haklı olsam ilk mesajımda ben yaptım ettim dermiyim hatamın farkındayım gerçekten hani tokat değilde kolumu sıksaydı küfür etseydi o çok ağır geldi ama galiba abarttım yinede yazdıklarınızı düşüneceğim saolun

teşekkür ederim tamamen haklı olamıyorum yada bütünüyle haksızım ama bu tokat işi mahvetti beni ölmek istiyorum abartı geleblir size ama sanki beni aldattı hazmedemiyorum

bana düşmez ama bence siz bi evilik danışmanına gidin. çünkü hem sizin ve sanıyorum ki hem de eşinizin sinirleri baya yıpranımış durumda. lütfen bunu ciddiye alın. evlilik danışmanları çok faydalı olabiliyor. bunun imkanı yoksa da sakin olmayı ve konuşmayı deneyin.
belki bir gün siz onu çok isteyeceksiniz ama o sizi istemeyecek, güveni ve inancı kalmayacak bu evliliğe.iki tane de çocuğunuz var,hem anne hem eş olarak elinizden geleni yapmalısınız. eminim bi yolu vardır çözümsüz değildir.

en basitinden bu tokat meselesinde , hemen affedin demiyourm ama bi dinleyin ve dilerseniz özrünü kabul edin.sonra da oturun konuşun,herşeyi konuşun,kendinize ve eşinize dürüst olun.

ne ölümü!!! herşeyden önce annesiniz siz!!! hayatta tek çare bu değil...

Allah yardımcınız olsun...

Son düzenleme:

ne sorun varki bunda samimi arkadaşlarımız getirse ne oluyo tamam ben bu raddeye getirdim ama tokadı haketmedim hiç bi kadın da haketmez naparsa yapsın

hep olayları ben büyütüyorum, ağzıma gelen lafları sayoyorum, çok ağır hakaretler ediyorum e dolayısıyla eşim de sinirleniyor, kavga ediyoruz diye mi dilekçe vermeyi düşünüyosun?

sen kendinde misin?

kabahati biraz kendinde aramayı denedin mi hiç?

evlilik danışmanını düşünmüştüm tabi bu tokat olayı ortada yoktu her konuda birbirimize saldırıyor geçmişi sürekli gündeme getiriyorduk başta ben olmak üzere aslında olabilir affetsem bile unutulmaz bi acı gerçekten hiç kimsenin yaşamasını istemem bi tokat alt tarafı diyip geçmeyin beni felç etti

kızlar anlamıyorum bazen sizi!.
resmen haketmişsin demeye getiriyorsunuz olayı.

ne olursa olsun şiddetin büyüğü küçüğü olmaz.kadının zoruna gitmiş işte haklı veya haksız
illaki tokat yemesi mi lazımdı?

Sanırım o tokat evlilik süresince eşinin içine attıklarının dışavurumu.
Hepimiz her şeyin kendi isteğimiz doğrultusunda gitmesini isteriz ama karşımızdakinin de bir insan olduğunu unutmadan.
Bence siz boşansanız da boşanmasanız da, ki ortada 2 çocuk varken boşanacağınıza da ihtimal vermiyorum, oturup biraz düşünün yaptıklarınızı.
Çay meselesine gelince, evinizde isteseniz belki sorun olmayabilir ama erkekler arkadaşlarının yanında egolarının zedelendiği hissine daha çabuk kapılırlar. Yamulttuğu egoyu da tokatla düzeltmeye çalışmış kendince.

herkes beni suçladı kızmadım farkındayım yaptıklarımın ama en azından sonuna şunu ekleseydiniz tokadı hakedecek kadar değil

evet boşanmak için darp raporu almak istemedim şiddetli geçimsizlik zaten bin pişman ama ben geri adım atamam eşşek gibi boşanmayı kabul edecek

gerçektenmi işte acaba böylemi diye buraya yazdım fikirleriniz önemli şuan düşünemiyorum ama o dilekçeyi vereceğim mecburum bakalım ondan sonra ne olacak

neden hemen bosanmayı dusunuyorsunuz kı bır yuva hemen kurulmuyor vee ıkı cocogunuz var sızden önce onları dusunmenızzz gerekk cocuk yapmak sadece cocukk yapmak dgldr o yuvanın temelını saglamlastırmak tıır sıze tavsıym seytana uyupta dılekce fılan vermeyınn dusunun ofkeyle kalkan zararla oturur esımde bana 3 sene once (ıkımısde ck bunalmıstık)tokat attı evet ama bende ona attmmmve bılıyorum ısteyerek yapmadıı cok ozur dıledııı ve cok sukur o gun bu gundur yuksek ses bıle yok evımızdee sana tavsıyem severekde evlenmıssın yanı evlenmeden once esıne katlanmaya yuvana sahıp cıkmaya soz vermıssın sımdı eskı aıle mesalanıs ve bılg..muhabbetı yusnden yuvanı yıkıpta seytan sevındırme bacımm sakınless dusun tasınn o cocukkarını dusunnn cunkuu cocuk??cokk etkılerrr bu durumdannn vesenın canın yanar gene

Şu an atılan tokat için yapılacak birşey kalmamış malesef.

Konu sahibinin evliliğinde kocasıyla ilgili başka bir problemi de yok.

Yaşadıkları diğer sorunlarda kendinin hatalarını söylüyoruz ki belki düzelir evliliği diye.

Ne demeliyiz mesela,Bu adamı hemen boşa tokat yemişsin mi?

ya bence mesele çay istemesi değil,, ki bunda bende abest bir şey göremedim,
noldu çay koyduda elinemi yapıştı hem ne var koysa kadın tatlı dille istemiş,,kendine hizmet ettirme gibi bir amaç gütmemişki,,

canım lütfen sakinleş ve ve eşinle otur konuş ama parlamadan hakaret ve küfür etmeden..
sen çok üstüne gitmişsin ve o alttan almış anladığım kadarıyla sende bu kez kafanı topla bitirmek bu kadar kolay olmasın
öfken sinirin geçtğinde yalnız kaldığında çok üzlürsün

herkes beni suçladı kızmadım farkındayım yaptıklarımın ama en azından sonuna şunu ekleseydiniz tokadı hakedecek kadar değil

tokat konusunda haketmişsin ya da haketmemişsin demedim farkındaysan.

ben , senin dilekçe vermek istemene şaşırdım.
hem olayları sen büyütüp çığrından çıkarıyosun, hem de üste çıkmaya çalışıyosun.

bunun sonucu tokat olmamalı tabi ki, şiddet yanlısı değilim.
ancak adamı nasıl bi sinir harbine soktuysan kendini kaybetmiş demek ki.

öncelikle laflarınıza dikkat edin o zaman.

kocanızın yaptığını savunmuyorum ancak sizin yaptığınızı hiç mi hiç savunmuyorum.

tamamen patlamaydı yoksa çay onun için sebep olamaz eşim i tanıyorum yinede sineye çekemeyeceğimi biliyorum hiç unutamıcam

yooo boşasın dıyen yok ki...ben boşan mı dedım misal?
yaptığı yanlışlar çok var konu sahibinin
ama bazı yorumlarda ''haketmişşsin'' demeye getiriliyor.

ben buna uyuz oldum.

Son düzenleme:
canım öncelikle biraz sakinleşmeye çalış. her iki taraftada hatalar vardır gerek tokat yada küfür vb şeyler. boşanmayı düşünmeyin. şu an tokatın verdiği üzüntü ve sinirle fevri hareket ediyorsunuz. sakin olun. dışarı çıkın ve rahatlamaya çalışın. insanlık hali her iki tarafında siniri yıpranmış eşinizde isteyerek tokat atmamıştır yaptığı şey doğru demiyorum tabi. sakın boşanmayı düşünmeyin ve eşinizede dile getirmeyin. sakinleştikten sonra konuşursunuz herşey düzelir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…