bence siz boşanın ya daha kötü şeyler yaşamayın eşinizide daha fazla yıpratmayın yoksa adam kişilğinden çıkar...
siz çok ben merkezli birisiniz gibi geliyor bana...
bende şunu şunu yaptım adamı çıldırttım durumu düzeltmeliyim yoksa sabrı dahada tükenicek benden uzaklaşıcak demiyorsunuz bana tokat attı bitti diyip noktalıyorsunuz...
boşanın gitsin...
balkonda çay içiyorduk kucağımda çocuk vardı bardağımı uzatıp çay istedim evin sahibi hamileydi kaldırmak istemedim hep yapardı bianda yüzü düştü hemen kalktık zaten eve gelir gelmezde olay oldu
şu kadarcık yazdığınızın bende uyandırdığı tepki hiç yapıcı olmayışınız(
ve sanki sürekli ben haklıyım o hatalı o yanlış modundaymışsınız gibi bir haliniz var...
eşinize karşı neden bu kadar dolusunuz?
teşekkür ederim tamamen haklı olamıyorum yada bütünüyle haksızım ama bu tokat işi mahvetti beni ölmek istiyorum abartı geleblir size ama sanki beni aldattı hazmedemiyorum
Misafirlikte kocanızdan çay mı istediniz.:44::44:
Abartmışsınız.
Çocuğu kocanıza verip,kendiniz alsaydınız çayınızı madem .
Evde evet tabii ki yapmalı bu söylediğinizi,ama misafirlikte en azından ''çocuğu al ben çay alıcam ''deseydiniz bile ya ev sahibi,yada kocanız çayınızı getirirdi zaten.
bana düşmez ama bence siz bi evilik danışmanına gidin. çünkü hem sizin ve sanıyorum ki hem de eşinizin sinirleri baya yıpranımış durumda. lütfen bunu ciddiye alın. evlilik danışmanları çok faydalı olabiliyor. bunun imkanı yoksa da sakin olmayı ve konuşmayı deneyin.
belki bir gün siz onu çok isteyeceksiniz ama o sizi istemeyecek, güveni ve inancı kalmayacak bu evliliğe.iki tane de çocuğunuz var,hem anne hem eş olarak elinizden geleni yapmalısınız. eminim bi yolu vardır çözümsüz değildir.
en basitinden bu tokat meselesinde , hemen affedin demiyourm ama bi dinleyin ve dilerseniz özrünü kabul edin.sonra da oturun konuşun,herşeyi konuşun,kendinize ve eşinize dürüst olun.
ne ölümü!!! herşeyden önce annesiniz siz!!! hayatta tek çare bu değil...
Allah yardımcınız olsun...
hep olayları ben büyütüyorum, ağzıma gelen lafları sayoyorum, çok ağır hakaretler ediyorum e dolayısıyla eşim de sinirleniyor, kavga ediyoruz diye mi dilekçe vermeyi düşünüyosun?
sen kendinde misin?
kabahati biraz kendinde aramayı denedin mi hiç?
evet boşanmak için darp raporu almak istemedim şiddetli geçimsizlik zaten bin pişman ama ben geri adım atamam eşşek gibi boşanmayı kabul edecek
gerçektenmi işte acaba böylemi diye buraya yazdım fikirleriniz önemli şuan düşünemiyorum ama o dilekçeyi vereceğim mecburum bakalım ondan sonra ne olacak
kızlar anlamıyorum bazen sizi!.
resmen haketmişsin demeye getiriyorsunuz olayı.
ne olursa olsun şiddetin büyüğü küçüğü olmaz.kadının zoruna gitmiş işte haklı veya haksız
illaki tokat yemesi mi lazımdı?
herkes beni suçladı kızmadım farkındayım yaptıklarımın ama en azından sonuna şunu ekleseydiniz tokadı hakedecek kadar değil
Sanırım o tokat evlilik süresince eşinin içine attıklarının dışavurumu.
Hepimiz her şeyin kendi isteğimiz doğrultusunda gitmesini isteriz ama karşımızdakinin de bir insan olduğunu unutmadan.
Bence siz boşansanız da boşanmasanız da, ki ortada 2 çocuk varken boşanacağınıza da ihtimal vermiyorum, oturup biraz düşünün yaptıklarınızı.
Çay meselesine gelince, evinizde isteseniz belki sorun olmayabilir ama erkekler arkadaşlarının yanında egolarının zedelendiği hissine daha çabuk kapılırlar. Yamulttuğu egoyu da tokatla düzeltmeye çalışmış kendince.
sebebi ne olursa olsun darp edilmek ciddi bir boşanma sebebidir.
Şu an atılan tokat için yapılacak birşey kalmamış malesef.
Konu sahibinin evliliğinde kocasıyla ilgili başka bir problemi de yok.
Yaşadıkları diğer sorunlarda kendinin hatalarını söylüyoruz ki belki düzelir evliliği diye.
Ne demeliyiz mesela,Bu adamı hemen boşa tokat yemişsin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?