eşim tokat attı ne yapmalıyım

üslubunuza da siz dikkat edin suçluyu direkt asalım bitti siz böyle birşey yaşasaydınız ne oldurdu düşündünüzmü benim kadar sabırlı olamazdınız kesin sizin tavrınızla yaklaşsaydım bu olaya lütfen zaten kötüyüm yazmayın

berbat bi his tüm yaşam sevincini alan bi his dayak yiyen kadınları düşünemiyorum

ben sizi anlayabiliyorum kendi ailenizden hatta eşinizden şiddet görmek bir insanın psikolojisini ne kadar alt üst eder tahmin edebiliyorum, gerçekten çok zor sizin için
hiçbir insan evladı yaptığı ne kadar kötü olursa olsun dayakla bedelini ödememeli.
insanlığa sığan bu değil ve bugün eşini döven yarın çocuğu da darp eder
tabi ki bu sizin kararınız evlenmek kolay değil, boşanmak da keza..
ama şiddet tolerans gösterilecek bir durum değil canım benim isterseniz psikolojik destek alın sağlıklı karar vermek için..

teşekkür ederim tamamen haklı olamıyorum yada bütünüyle haksızım ama bu tokat işi mahvetti beni ölmek istiyorum abartı geleblir size ama sanki beni aldattı hazmedemiyorum

demekki siz hayatta herşeye her istediğinize çok kolay ulaşmışsınız ki çok kolay vazgeçebiliyorsunuz ..
ölmek istiyorum diyorsunuz bu kadar kolaymı ?eşinizin tokatı yüzünden canından
ve dahada önemlisi can parçası evlatlardan vazgeçmek
evet eşiniz ne olursa olsun size vurmamalıydı konuşarak halledebilirdiniz meseleniz neyse ama öyle olmamış malesef

olay 2 yaşında oğlumuun hemen önünde oldu sabah uyandığında babam vudi diyo ne kdar canım yanıyor bilemezsin bende vurdum hemen ardından ama işte hakkımızda hayırlısı maşallah diyeyim Allah sıkıntı huzurrsuzluk vermesin yuvana hep böylee devam eder inş

ne varmış üslubumda?
rahatsız eden ne sizi.

git dilekçe ver, adamı soyulmuş soğana çevir mi deseydim.

biraz da kendine bak dedim.

bu mu kötü etti sizi.

benim böyle bişey yaşamış olmam veya olmamam değil konu.

konu ; siz açtınız ben de yorumumu yaptım.

kesin bi tavır varsa o da sizin eşinizle olan konuşmalarınıza dikkat etmenizdir.
burdan bunu anlıyorum ben.

kaldı ki siz de diyosunuz; eşimi tanıyorum bi çay yüzünden değil, birikmiştir diyosunuz.

dahası var mı?

herkes beni suçladı kızmadım farkındayım yaptıklarımın ama en azından sonuna şunu ekleseydiniz tokadı hakedecek kadar değil

tokat için tribini sürdür, biri yapan ikinciden de çekinmez.
eli alışır yani.

ama ..anladığım kadarıyla sen de adamın üstüne çok gidiyorsun gitme!.
yakın arkadaşlarının yanında eşinden çay istemenin bir zararını göremedim ben . bazı erkekler bu tarz seylere tahammül edemez
eşinin bu yanını da bilmemen ilginç bir durum.

kısacası konu sahibi , sinirlerine hakim ol ve eşine karşı biraz daha anlayışlı ol.

teşekkür ediyorum bende aynı şekilde düşünüyorum o yüzden çok ters geldi hani onun yerine en berbat küfürleri etse bu kadar canım yanmazdı

işte beni şaşırtan bu oldu hep isterdim çay başka şeyler hiç tavır bile yapmazdı eve gelir gelmez sen bu ara değiştin noldu sana deyince bende karşılık verdim birden tokat attı ondan bütün sinirim üzüntüm

Öncelikle kesinlikle kadına şiddete karşı olduğumu söylemek istiyorum..Şiddetin büyüğü küçüğü de olmaz..

Ama eklemek istediğim birkaç şey var..Üsluptan söz ediyorsunuz ama baştan beri tüm mesajlarınızda son derece olumsuz bir yaklaşım içinde olan sizsiniz asıl..Kısacası üslubunuz sizi haklı dahi olsanız haksız hale getiriyor..

Mesela, eşinizin ailesiyle alakalı olarak "hıncımı aldım" demeniz..
Bilgisayarda gördüklerinizden sonra "ağzıma gelen küfürleri saydım" demeniz..
Boşanma konusunda "eşşek gibi kabul edecek" demeniz..

Üstelik anladığım kadaıyla eşinize de saygınız kalmamış pek..Ki kendisi de onurunun kırıldığını söylemiş..Sizin için ailesine karşı gelmiş, her dediğiniz peki demiş, size attığı tokadın arkasından tokadı da yemiş..Üstelik anladığım kadarıyla boşanmaktan bahseden de tek sizsiniz..

Canım, tokat olayı kesinlikle yanlış ama lütfen günlerce ıslatılıp ıslatılıp dövülmüş, türlü işkencelere maruz bırakılmış, aç susuz konmuş gibi davranmayın..Yaşam sevincinizi bitirecek, size ölümü düşündürtecek birşey yok ortada..
Alın eşinizi karşınıza güzel güzel konuşun..Muhakkak orta yol bulunur..

soyup soğana çevirmekmi size inanamıyorum lütfen ben burda neyle uğraşıyorum sen muhalefet derdindesin senden yorum istemiyorum anladınmı

ilk defa oluyorsa tabiki şaşırmışsındır.
her zamanki durumunuz böyleyse
neden gittiğiniz o yerde değişti? bunları da düşünmek lazım, çünkü enteresan olmuş.sonuçta hep yaptığı bir şeymiş
niye şaşırmış gibi tepki göstermiş orasıda ayrı bir durum..

hiç konuşmadınız dımı??

İşte bu da eşinizin hatası..Size o kadar fazla yüz vermiş ki sizi bir takım şeylere alıştırmış..
Artık sinirlerinin dayanamadığı yere gelince de birden patlamış..
Eşiniz baştan dengeyi sağlayamamış kısacası..

üslup dediğim o arkadaşa karşıydı siz söylüyorsunuz haksız noktalarımı ama destek de çıkıyorsunuz çözüm öneriyorsunuz ki kesinlikle yazdığınız herşeyi düşünüyor sakinleşiyorum ama o bayan direkt suçladı onun için ona karşı dedim size yada diğer arkadaşlara değil kesinlikle

aynen öyle bende bu dengesizliği sindiremedim

canımbenım ınsl..mutluluk daım olur da bunu bıs saglıycagız ınsl..keske buyuklerbuyuk gıbı davransada o cocukların onunde sesımızı daı yukseltmesekk ama keskeee ınsl..öfkeyle dılekce fılan vermsessın bır topıkde ark..gecen sene esını yanlıs anladıgı ıcın dava etms karakoldaklrde bır kac hafta sonra ese hapıs cezası vermıs ama esler arafndan karakol olayı unutulmus gıtmıs barıstıkları ve olay aydınlnadıgı ıcın ama postacı teblıgatı getrınce sokk olmuslar kız ne kdr ben vaz gectım dsene olay gereklı mercıh tarfından onaylanmıss esını karolkala cagrp haıs cezası vermısler kıs ck kotuyduu 2 cocuklar ben ne yapagım dıe en az 2 hafta ve dahada uzayablr fılan demılserr dı ama öfke ıste kıs suan ck pısman ne oldu cıktımı bılmyrmm taa basbakanlıga e maıl atacaktı kı pısmanlık duydugu ıcın sana kıza öz ofke ıle bırsey yapma olurunu dusun bırde bız oke ıle neler soylerız eslere sonucta ne kdr esıt olursak olalaım bız bayan ız erkek her gece dısarı cıkar sorun olmazama bız 2 gece yanlız cıktıgıımızda hemen laf da olur soz de o yusden cnm cocukların ıcın olur bırseyler dusun tmm mmı rabbım dogru kararlar vermene yardımcı olsun ınsl...

3 yıllık evliliğinizde ilk defa el kaldırmış. daha önceden sorunlarınız varmış ama ilk kez şiddet uyguluyor. beki bir anlık kendine engel olamadı. biz hep şunu diyoruz, bir kere yaptı mı bir daha olacaktır. ama bunu evliliğinizin başında yapsaydı o zaman evet oturup düşünmek lazım. 3 yıl sonra bir tokat atıyor. hemen ani karar vermeyin boşanmak için. pişman oldu mu sonrasında? size bir açıklama yaptı mı? samimi buldunuz mu eğer açıklama yaptıysa? bunları düşünün. o sinirle hareket etmeyin. araya biraz zaman koyun. şuanda çok kırgın ve öfkelisiniz. doğru karar veremeyebilirsiniz..

sürekli msj atıyor çok pişmanım ama sende beni cokk yıprattın bende cvp verıyorum ıcıne atmadan zamanında tartıssak konussak buraddeye gelmezdık dıye ama ıkımızde konusuyoruz bırbırımızı duymuyoruz pişmanımdıyor ama kendınıde vsavunmaktan gerı kalmıyor

çok saolun gerçekten sizlerin yorumlarını okuyunca sakinleştim biraz kesinlikle düşüneceğim inşallah yanlış birşey yapmam

en azından pişman olmuş. olsun kendınıde savunuyor sana yaptığı yanlısında farkında.
en azından pişmanın diyebiliyor.

bencede herşeyinizi konuşarak halledın.
sevdiğiniz şeyleride, rahatsız olduğunuz şeylerıde...

konuşmak gerçekten bir çok sorunu çözer, karsındakı insan anlıyorsa tabi.

psikolojik şiddetin de fiziksel şiddetten hiçbir farkı yoktur inanın..ha kolunuzu sıkıp küfürler etmiş ha bir tane tokat atmış,ikiside aynı kefede bence.ikisi de yapılmaması gereken şeyler.sırf çayı ondan istediniz diye ki bunu bende bazen yaparım,adam size vuruyorsa ve sizde onu sürekli laflarınızla tahrik ediyorsanız hata tek taraflı değildir.ama sizin boşanmayı düşünme nedeniniz sanki birazda eşinize ders vermek gibi geldi bana.eğer gerçekten tokat nedeniyle boşanmayı isteseydiniz bana küfür etseydi vs..ama vurmasaydı demezdiniz.hakkınızda hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…