eşim tokat attı ne yapmalıyım

bu tokat üzerine konuşmak çok zor olacak ama mecburum sanırım dilekçe versemde arada çocuklarım var bende haksızım biliyorum belki çok haksızım ama bu tokat beni mahvetti

bu tokat üzerine konuşmak çok zor olacak ama mecburum sanırım dilekçe versemde arada çocuklarım var bende haksızım biliyorum belki çok haksızım ama bu tokat beni mahvetti

işin aslı hiçbir zaman düzelmeyecek bi evlilik oldu sanırım tükendik şimdi eskisi gibi olamıcaz asla en acısıda bu

ve şiddete gerçekten sizin gibi aşırı tepki gösteren biri olarak tüm samimiyetimle şunu söylüyorum;bu boşanma sebebiniz olmasın.hatalarınız karşılıklı ve 2 çocuk var ortada..öfkenizi kontrol edin ve konuşun eşinizle..

Son düzenleme:

konusmayı deneyecegım herkese tesekkur edıyorum vakıt ayırıp dınledıgınız fıkır verdıgınız ıcın

umarım çok mutlu olursunuz ya eminim atlatamıcağınız şeyler değil bunlar evliliğinizde

bir olay patlak verdiğinde kendinizi kötü hissettiğinizde hiçbirşeye kalkışmadan,hiçbirşeyi dile getirmeden acele kararlar vermeden 1 hafta bekleyin.duygularınız,hisleriniz sakinleşmiş olur ve daha doğru kararlar verebilirsiniz..

evet anlıyorum seni, aklından çıkaramıyorsun.
bu saatten sonra bence sende eşinde hareket ve tavırlarınıza dikkat edin.

eşine o tokatın pişmanlığını yaşat suskunluğunla yaşat
veya fazla samımı olma kırgınlığını anlasın.

soyup soğana çevirmekmi size inanamıyorum lütfen ben burda neyle uğraşıyorum sen muhalefet derdindesin senden yorum istemiyorum anladınmı

istediğim yere yorum yazarım
buraya bi konu açıyorsan her türlü yazıya da hazırlıklı olmalısın.

ben sana bişey demedim ki

adamı çığrından çıkarmışsın, laflarına dikkat et dedim.
hatayı biraz da kendinde ara dedim.

bunun neresi üzdü seni anlamadım.

neyse. umarım sakinleşmişsindir.

Çay istemen tokatı gerektirecek bir durum değil...Hem de çocuğunun yanında vurmuş... Bana göre eşin baya abartmış...Şu an sinirlenmekte,kızmakta,kırılmakta çok çok haklısın bana göre...Hakkında hayırlısı olsun....

Uf yani hayat arkadaşınızdan bahsediyorsunuz eşşek gibi kabul edecek ayrılmayı demek çok nezaketsiz...
Ama diğer yorum yapanlar gibi haketmişsiniz demiyorum asla, şiddete maruz kalmayı kimse haketmez

karşılıklı yanlışlar yapmışsınız birbirinize.sen de ona küfür ve hakaret etmişsin.boşanınca seni mükemmel bir hayat beklediğine eminsen boşan.ama bence pişman olacaksın.ilerde çocukların "neden boşandın anne neden bize bunu yaşattın"dediklerinde "bir tokat attı hazmedemedim" mi diyeceksin.seni haklı bulacaklar mı peki bunun sonucunda.akıllıca hareket et,etraflıca düşün herşeyi.öncedüşün sonra karar ver.tek başına değilsin hesap vermen gereken iki çocuğun var.

msj tekrarı.................................

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkesin seçimi başka ama ben eşimden tokat yesem boşanmayı düşünürüm..2 çocuğum var üstelik...Çocuklarım ilerde bana sorduklarında bir tokat yüzünden bitirdim demekten de hiç gocunmam..Bu beni küçültmez... Aksine çocuklarımın önünde böyle tatsızlıklara böyle şiddet ortamına onları sokmadığım için anneleri ile gurur duyarlar,normal karşılamazlar böyle şeyleri....Kendi adıma düşündüklerim sadece...

arkadaslar lutfen haketmıssınız falan demeyın allah askına kım hakeder tokadı dayagı olurmu oyle sey o zaman karsımızda sabrımızı tuketen herkese bakkala manava taksıcıye cocugumuza komsumuza pata kute saldıralım hakettı zaten deyıp demı sabırlı olmak lazım hayat zor bazen tahammul sınırlarımız zorlanıyor ama bu sekılde olmaz sımdı arkadasa bosan bırak o adamı dıyemem ama bende arkadas gıbı dusunurdum cunku sevınce agır gelır allah korusun yasatmasın

önceki olaylar üst üste geldiği için eşiniz size en ufak bişey için tepki göstermiş..biraz karşılık vermemeyi ve güler yüzlü olmayı deneseniz..yaptığından kendisi utanıp af dileyecek belkide..tokat işini boşanmaya kadar götürmenin mantığı yok bana kalırsa..arada çocukda var üstelik.

inadım inat birisin sanırım ama keskin sirke küpüne zarar bunu unutma lütfen
eşe küfür hakaret hınç alma bunlar hoş olmayan şeyler
hee eşin sana sürekli vurur seni aldatır rızkını başkasına harcar tamam öyle adamla zaten olmaz
ama anladığım kadarıyla eşin kötü biri değil seni dinleyen ailesine rağmen seni haklı bulan biri
ki bunu her erkek kolay kolay yapmaz bunu da unutma
güzelce oturup konuşmak varken bağırıp çağırmak küfür hakaret etmek niye
saygısızlık sevgiyi de götürür. bence siz önce bi yardım alın bu öfkenizden dolayı
hatta eşinizle bile gidebilirsiniz. yuva bozmak kolay değil çocuklara günah bikere
büyüyüp hesap sorduklarında 'baban bana vurdu ben de boşadım' demek kolay olmasa gerek..
babam sana neden vurdu anne..? dediklerinde oturup anlatacakmısınız?
çocuklar evliliği küçük yaşta öğrenir ne görürlerse onu yaşarlar hele bunu hiç unutmayın
inadı bir kenara bırakıp mantıklı düşünmeye çalışın. burnu sürtsün diyosanız o başka
ama yuva bozacak birşey yok ortada

ya sızler kadınmısınız gercekten ya...sasırdım kaldım surda..yok efendım nıe kocasından cay ıstemıs vay efendım kocasının sabrı kalmmaıs tokat atması normalmıs..ya sızler hangı dunyada yasıyorsunuz ya..allah hepınızı kahretsın..kavgadan dolayı karısına ard arda 3 tokat atan erkek nasıl haklı cıkarılır ınanamıyorum..gıtsın bakalım babası annesıylede kavga ettıgınde tokat atabılcek mı?yemıyor götü dimi..kadında neden gucu yetıyor..erkegın zayıflıgından kompleksinden baska bırsey degıldır bu bunu destekleyen kadında kadın degıl hayvandır..yok ya hayvanda degıl ayrı bır tursunuz sızler..yazıkk..kızınızada bırgun bırılerı tokat attıgında kaynana gecınırsınız ıgrenc ınsanlar..

Olay baya eskide kalmış gerçi ama şimdi senin mesajınla konuyu okudum ve senin mesajına gelene kadar ağzım açık kaldı gerçekten. Nasıl bir kafa bu kadınlarımızın ki bilemiyorum?!

Hiçbir insanın, kimseye hele de kadına şiddet göstermek için haklı sebepleri olamaz! Bu kadar net! Ülkemdeki kadınların başına ne geliyorsa bu düşünceleri yüzünden geliyor, erkekler de kendilerini bir halt zannediyorlar. Ondan sonra koca döver de sever de, kocanın vurduğu yerde gül biter, koca dediğin çapkın olur, erkek bir iki kaçamak yapabilir diye sözler boşuna çıkmıyor.

valla jsmn sinirim bozuldu benımde yazdım..tarıhe de hıc dıkkat etmemısım..:) aynen dedıklerıne katılıyorum..bu ulke bole hıc duzelmez..kadın cınayetlerı,dayaklar aldatmalar aynen tam gaz devam eder..yazık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…