en azından pişman olmuş. olsun kendınıde savunuyor sana yaptığı yanlısında farkında.
en azından pişmanın diyebiliyor.
bencede herşeyinizi konuşarak halledın.
sevdiğiniz şeyleride, rahatsız olduğunuz şeylerıde...
konuşmak gerçekten bir çok sorunu çözer, karsındakı insan anlıyorsa tabi.
en azından pişman olmuş. olsun kendınıde savunuyor sana yaptığı yanlısında farkında.
en azından pişmanın diyebiliyor.
bencede herşeyinizi konuşarak halledın.
sevdiğiniz şeyleride, rahatsız olduğunuz şeylerıde...
konuşmak gerçekten bir çok sorunu çözer, karsındakı insan anlıyorsa tabi.
psikolojik şiddetin de fiziksel şiddetten hiçbir farkı yoktur inanın..ha kolunuzu sıkıp küfürler etmiş ha bir tane tokat atmış,ikiside aynı kefede bence.ikisi de yapılmaması gereken şeyler.sırf çayı ondan istediniz diye ki bunu bende bazen yaparım,adam size vuruyorsa ve sizde onu sürekli laflarınızla tahrik ediyorsanız hata tek taraflı değildir.ama sizin boşanmayı düşünme nedeniniz sanki birazda eşinize ders vermek gibi geldi bana.eğer gerçekten tokat nedeniyle boşanmayı isteseydiniz bana küfür etseydi vs..ama vurmasaydı demezdiniz.hakkınızda hayırlısı olsun..
bu tokat üzerine konuşmak çok zor olacak ama mecburum sanırım dilekçe versemde arada çocuklarım var bende haksızım biliyorum belki çok haksızım ama bu tokat beni mahvetti
ve şiddete gerçekten sizin gibi aşırı tepki gösteren biri olarak tüm samimiyetimle şunu söylüyorum;bu boşanma sebebiniz olmasın.hatalarınız karşılıklı ve 2 çocuk var ortada..öfkenizi kontrol edin ve konuşun eşinizle..
bu tokat üzerine konuşmak çok zor olacak ama mecburum sanırım dilekçe versemde arada çocuklarım var bende haksızım biliyorum belki çok haksızım ama bu tokat beni mahvetti
soyup soğana çevirmekmi size inanamıyorum lütfen ben burda neyle uğraşıyorum sen muhalefet derdindesin senden yorum istemiyorum anladınmı
işte beni şaşırtan bu oldu hep isterdim çay başka şeyler hiç tavır bile yapmazdı eve gelir gelmez sen bu ara değiştin noldu sana deyince bende karşılık verdim birden tokat attı ondan bütün sinirim üzüntüm
ya sızler kadınmısınız gercekten ya...sasırdım kaldım surda..yok efendım nıe kocasından cay ıstemıs vay efendım kocasının sabrı kalmmaıs tokat atması normalmıs..ya sızler hangı dunyada yasıyorsunuz ya..allah hepınızı kahretsın..kavgadan dolayı karısına ard arda 3 tokat atan erkek nasıl haklı cıkarılır ınanamıyorum..gıtsın bakalım babası annesıylede kavga ettıgınde tokat atabılcek mı?yemıyor götü dimi..kadında neden gucu yetıyor..erkegın zayıflıgından kompleksinden baska bırsey degıldır bu bunu destekleyen kadında kadın degıl hayvandır..yok ya hayvanda degıl ayrı bır tursunuz sızler..yazıkk..kızınızada bırgun bırılerı tokat attıgında kaynana gecınırsınız ıgrenc ınsanlar..
Olay baya eskide kalmış gerçi ama şimdi senin mesajınla konuyu okudum ve senin mesajına gelene kadar ağzım açık kaldı gerçekten. Nasıl bir kafa bu kadınlarımızın ki bilemiyorum?!
Hiçbir insanın, kimseye hele de kadına şiddet göstermek için haklı sebepleri olamaz! Bu kadar net! Ülkemdeki kadınların başına ne geliyorsa bu düşünceleri yüzünden geliyor, erkekler de kendilerini bir halt zannediyorlar. Ondan sonra koca döver de sever de, kocanın vurduğu yerde gül biter, koca dediğin çapkın olur, erkek bir iki kaçamak yapabilir diye sözler boşuna çıkmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?