eşim tombul olmamı istiyor!

benimkide böyle iyisin diyor.kiloda alsam hiç bişey demez.korkum yok kocam beni begenirmi begenmezmi çocuk dogurunca diye.ama bu demek degilki saldım çayıra mevlam kayıra.elbette dikkat edilecek salkım sacak balık etli bir bayanda hoş gözükmez.banada kilom çoookk geliyor 65.

ben sevgilimle çıktığımda 47 kilo çıtı pıtı bişeydim,hergün parmaklarıyla bilek ölçümü alır hayretler ederdi,zamanla kilo almamı istedi,bende kıramadım başladımmı kilo almaya...50..52 oldum.. gayet güzeldim,balık et değilde zayıf olup kemiği belli olmayan tiplerdendim,benimde hoşuma gitmişti sevgilim zaten o halimle tapıyordu bana.amaaaa bi süre sonra tabi mide genişleyince,bir baktım 60a geldim,bizimkide surat yaptı tabi,şimdi tekrar dön 47 kiloya diyor ve ben 56 kiloya anca gelebildim.

sözün özü,eminimki kilo sana yakışacaktır (şişman olmadıkça kadınların etli butlu olunca daha güzel olduğuna inanıyorum)
ammaa şöyle birşeyde var,kilo almak kolay ama kilo vermek çok zor

illaki önümüzdeki birkaç senede bir sebepten kilo alırsın,ve bence bu şansını o zamana sakla,önce bi zayıf halinin tadını çıkar,değişiklik yapmak istersen sıkılırsan o zaman alırsın.ama şimdi sakın alma canım benim hatama düşme sende.

ben bu erkekleri anlamıyorum ben 45 kiloyla evlendim çok zayıfsın eriyorsun diye annesiyle dediler doğumdan sonrda çok kilo aldım bi türlü veremiyorum bu seferde çok kilolusun ver ah canı isrediği zaman al canı sıkıldığı zaman ver olurmu öyle veremiyorum oda çok kilo aldı artık bişey diyemiyor ahın tuut diyor mecburen ikimizde şikaytçi olamıyoruz

Eşim kilo almamı istiyosa tabikde çok değil 1-2 kilo alırdım onun için. önemli olan eşimin beni beğenmesi

Bunu eşimde bazen söylüyor bana
Kilo al sana yakışıyor diyor hiç de alamam kilo felan ben kendimi böyle seviyorum diyorum çok biliyosa o alsın aldı zaten alca kadar
Evlendiğimizde 70 kiloydu şimdi 84 kilo
Benim yerimede alsın yarasın tosunumaaa..
Almayın kızlar kilo felan eşler kilolu eş kadın istiyorlar ama zayıf kadınları da yercesine bakıyorlar
Fizik önemli..

bi dakka doğru mu anladım ben
arkadaş 170 boyunda ve 62 kiloyla doğum yapmış
kızlar yani bu kiloyla doğum yapan normal mi oluyor
yani önceden kaç kiloydun sen
bence kocan haklı
ayrıca kalçaların da genişlesin ne var
abartmadıktan sora
millet artık kalçasına bile slikon taktırıyokaydirigubbakcemile3
biraz kilo yani aşırı olmayan her zaman kadını daha sexi gösterir bence
ne öyle hat yok bişe yok dümdüz
ben istemem öle

arkadaş zaten belirtmiş yanlış anlamadıysam boyum 170 şu anki kilom 62kaydirigubbakcemile3 76 kiloyla doğum yaptım diyehihoyyyt

arkadaş zaten belirtmiş yanlış anlamadıysam boyum 170 şu anki kilom 62kaydirigubbakcemile3 76 kiloyla doğum yaptım diyehihoyyyt

kız jeton yeni düştü :roflol:
ben de 62.76 kiloyla doğum yaptım anladım yaw
arada boşluk olmayınca
pardon yani
ondan şeetiiydim

son noktayı koyuyorum.
zevkler farklıdır ama tombul sevenler ve zayıf sevenler istisnadır.çoğu erkek balık etli,göğüsleri ve kalçaları dolgun kadın sever.bu söylediğimin üstüne kimse laf söylemesin.

kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız öyle kalın benim esimde ilk evlendiğimizde rahatsızlıgından degil ben kilo vermek istiyorum diye bir bes kilo versen yeter sana diyordu o zaman 167boy 59-60 kg dım dogumdan sonra 53-55 arasıyım simdide zayıfsın diyor yani ne söyleyeceklerine akıl sır ermiyor bu erkeklerin. hiç takmıyorum ben kendimi böyle begeniyorum dokununca gagette et geliyor :)

ay benimkide bikaç kilo aldım diye resmen obez muamelesi yapıyor şaka adı altında sokmadık laf bırakmadı, aldığım kiloda hatırı sayılır bi kilo değil yani, en fazla iki kilo falan :sm_confused: cidden ne istediklerini bilmiyorlar zayıflarsın bu seferde bu ne kemiklerin sayılıyor derler hiç bişiden yetinmezki bunlar boshayallersmile

Ben henüz doğum yapmadım ama yaklaşık 2 sene önce yaşam stilimi değiştirerek 15 kilo verdim.Ondan sonra eşim şikayet etmeye başladı, sebebi ise zayıflayınca asabileşmem...Halen karnımı tamamen düzleştirmeye çalışıyorum oturduğumda toparlanmasından nefret ediyorum, eşim bana deli gözüyle bakıyor, zayıfladıkça hem asabi hem de kötü bir görüntün oluyor diyor sonra bir bakıyorum kalçaların hala büyük diyor, ben de anlamadım ne istediğini.Kendi vücudumdan ben sorumluyum, nasıl kendimi mutlu hissedeceksem öyle olmaya çalışıyorum, bence sen de bunu ona belirt.

valla canım seninle aynı dertten muzdaribim.. ben zatn balık etliyim 65 kilodayım 1.75de boyum var ama eşim halada kilo almamı istiyor .. bende az daha kilo alim ondan sonra sumo güreşi yaparız diyorum anlamıyo sürekli gece yatmadan bana bişeyler yedirmeye çalışıyo çikolataya dayanamadığımı bildiği için gece yarısı hep çikolatalar çıkartıyo karşıma ....
bu erkekler böyle işte o kadara fazla kilolu değilsen 1 kaç kilo almayı dene ..
yada eşinle konuş kilonun zaralı olduğunu anlat ona..
sana yakışmadığını zayıf halinin daha güzel olduğunu belli et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…