anlamıcak bişi demedim arkadaşım çevremde ve kendim yaşadığım şeylere dayanarak örnek verdim ..bazı erkekler kıskanır ama belli etmez ,farklı şekillerde ima eder...
boyum 170 ve kilom şuan 62.76 kiloyla doğum yapmıştım. benim sorunum orantılı kilo alamamak aslında.kilo aldığımda kalçam genişliyor..kollarım bacaklarım ince duruyoryoksa bende isterim yuvarlak hatlara sahip olmak:çok üzgünüm:
eşime diyorum benimle tanıştığımda da bu görünümdeydim diye ama hamileyken farketmiş,kilolu daha iyi görünüyormuşum:1no2::1no2::1no2:
eşim balıketli bayanlardan hoşlanıyormuş ama benim fizik yapım öyle değil ne yazıkki ne yapmalıyım?*:a015:gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
kaydirigubbakcemile3 alemsın mavi
anlamıcak bişi demedim arkadaşım çevremde ve kendim yaşadığım şeylere dayanarak örnek verdim ..bazı erkekler kıskanır ama belli etmez ,farklı şekillerde ima eder...
buna katılmıyorum
en azından benim eşim böyle değil, çevremdede böyle bişeyi hiç görmedim ve duymadım
doğum sonrası eski halime döneli çok oldu fakat daha daha eski hallerime dönebilmek için diyetisyene gidiyorum ve düzenli spor yapiyorum en büyük destekcimse eşim sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?