gecen sene eşim sıcak hikayeleri aramış diye bi konu açmıştım şimdik konum bu. gecen sene ki olayın hemen sonrası eşim feci sekilde kolunu kırınca malum affetmıstim. şimdi eşimin tel faturasında ben evde yokkken gece ceşitli numaralarla msjlaşmış. o numaraları ardım kızlar cıktı 17 yasında bunlarla sapık muhabbetler etmış. kızlarda abla biz eşini tanımıyoruz bır tv kanalında görüp aradık gır gır olsun dıye dedıler.
şimdi napıcam bılmıyorum. 3 gundur hiç konuşmuyorum. kızım var 2 yaşında. ne yapılır , analyamıyorum bana sevgısını tam vermeyen adam ne anlar bu işlerden onu bilmiyorum.
lütfen evli olanlar yorum yapsın çünkü çookk kötüyüm. ayrılsam dıyorum ama cocugu dusunuyorsun sonrasını dusunuyorsun, ayrılmasam nasıl sarılırım ben bu adama nasıl kocam derim yani anlamıyorum ya..
şimdi napıcam bılmıyorum. 3 gundur hiç konuşmuyorum. kızım var 2 yaşında. ne yapılır , analyamıyorum bana sevgısını tam vermeyen adam ne anlar bu işlerden onu bilmiyorum.
lütfen evli olanlar yorum yapsın çünkü çookk kötüyüm. ayrılsam dıyorum ama cocugu dusunuyorsun sonrasını dusunuyorsun, ayrılmasam nasıl sarılırım ben bu adama nasıl kocam derim yani anlamıyorum ya..