Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yazdıklarında o kdr haklısın ki sanki benim yaşadıklarimi anlatmışsın kesinlikle kendini hatırlatıp kafamı karıştırmaya çalışıyor cok dogruuArkadaşların bu herifi bloklasın, bloklamadan da “hayırdır? Bir defol git” desin. Adam kişiliksizlik abidesi ve takıntılı. Karakter sahibi olsa başka hesaplardan, numaralardan aramazdı. Gizli numara, farklı numara, her haltsa arayan, istenmediği halde karşıdakini stalklayan, oradan buradan sürekli arayıp, rahatsız eden kişi zaten ruh hastasıdır, takıntılıdır. Sizin artık böyle pislik insanlardan uzak durmanız gerekiyor, helalleşmek de ancak normal, sağlıklı düşünen, karakter sahibi insanlarla olur.
Hırs yapmayın, adamla ilgili haber getirenlere de ayrıca uyarıda bulunun. Bunlar sizden de haber götürür. Telefonu da değiştirin.
Buna rağmen sizi kendi hattından arar, mesaj atar veya karşınıza çıkarsa çaktırmadan kaydeder, adamı tersler kızla ilgili haber götüren arkadaşınıza söylersiniz. Çift taraflı bilgi gider zaten.
Sizin yerinizde olsam böyle birinden kurtulduğum için şükür ederdim. Adam size takık ve kendince size işkence ediyor. Size haber geleceğini bildiği için de böyle böyle, kendini hatırlatıyor ve kafanızı karıştırmaya çalışıyor. Sifonu çekin üzerine. Değmez düşünmeye.
NedenBen kesınlıkle aramazdım ama, sana aramanı tavsiye ederim.
Canım yazdıklarında o kdr haklısın ki sanki benim yaşadıklarimi anlatmışsın kesinlikle kendini hatırlatıp kafamı karıştırmaya çalışıyor cok dogruu
Iyı de aramaya başlamış işte.Ben hala hıncımı alamıyorum bu kdr emek verdim fedakarlık yaptım insan gbi gelip konuşsaydı herseyi anlayışla karşılardım konuşmadan terk etti iki kere gittim ayağına konuşmaya bizden olmaz ddi arkasını dondu gitti .helalik alsaydı güzelce ayrılsaydı ama yaptıkları cok koydu bana
Bende öyle yaptım gizliye kapattım bugünElinizde kesin bir kanit yok ben aramiyorum der cikan isin icinden.Gizli noya kapatin numaranizi illaki normalden arar o zaman kayit alin atin sevgilisine yazik belki o da bilmiyordur boyle biriyle oldugunu gerisi onlara kalmis
Yaşınızı başınızı almışssınız daha mantıkşı davranmanızı beklerim. O avukat kızla evelenecekse bike size ne? Ne mal olduğunu bırakın o avukay kız görsün.Arkadaşlar merhaba gecen ay bi konu açmıştım okumayan ark icin özet geçiyorum ve su an cok öfkeli ve aklım karışık ne yapacağımı bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var ;
nerdeyse 2,5 seneyi gecen iliskimiz vardı.. 3,5 ay önce benden sebepsiz ayrılmıştı Ne helalik almisti ne açıklama yapmıştı .beni kafamda bin soruyla terk etti arkadaslari ailesi biliyordu Beni neyse konuya geleyim aynı hafta avukat bir kızla çıktığını ogrendim Evleneceklermiş .bu adam en yakın arkadaşlarımı şirket adresinden hikayelerine bakıyordu merak ediyordur dedim gene sessiz kaldım .ama son bir aydir ısrarla gizli numaradan aranıyorum .gizli hatti kapatmadım bilerek onun olduğunu ortaya çıkarmak icin .cunku daha önceki kusmelerimizde gene gizli numaradan arayarak barışmıştık .bu şahıs beni günde 40-50 arası muhakka arıyor .arkadan başka numaralardan arıyoruz aynı anda kendisi meşgul çalıyor .ve beni kapattığı an o numaralara dönüyor kimsiniz diye ..ben emin oldum yüzde 99 kendisi ..ama yinede ihtimaller ile yüzde 1 başkası da olabilir ( hattım cok yeni kimse bilmiyor ailemden başka ) .simdi ortaya çıkarmaya çalışıyorum siz olsanız ispat ettikten sonra kıza yazarmisiniz? sizi kalleşçe terk eden birine yaparmisiniz bunu ? yanı hepsinin ekran görüntülerini aldım kız arkadaşlarımın hikayelerine bakmasi ve gizli numaradan arama ekranlarını kıza gostereyim mi ? Fakat öfkemi böyle Bastıracağımi düşünsemde , bir yanım kızın hatası yok şimdi ayrilirlarsa ben gunaha girerim diye korkuyorum yada basım ağrıyabilir siz olsanız gerçekten ne yapardınız ?
bence hiç elleme bırak o seni gizli gizli takip etsin sende hayatına yeni kuracak düzenine bak derimArkadaşlar merhaba gecen ay bi konu açmıştım okumayan ark icin özet geçiyorum ve su an cok öfkeli ve aklım karışık ne yapacağımı bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var ;
nerdeyse 2,5 seneyi gecen iliskimiz vardı.. 3,5 ay önce benden sebepsiz ayrılmıştı Ne helalik almisti ne açıklama yapmıştı .beni kafamda bin soruyla terk etti arkadaslari ailesi biliyordu Beni neyse konuya geleyim aynı hafta avukat bir kızla çıktığını ogrendim Evleneceklermiş .bu adam en yakın arkadaşlarımı şirket adresinden hikayelerine bakıyordu merak ediyordur dedim gene sessiz kaldım .ama son bir aydir ısrarla gizli numaradan aranıyorum .gizli hatti kapatmadım bilerek onun olduğunu ortaya çıkarmak icin .cunku daha önceki kusmelerimizde gene gizli numaradan arayarak barışmıştık .bu şahıs beni günde 40-50 arası muhakka arıyor .arkadan başka numaralardan arıyoruz aynı anda kendisi meşgul çalıyor .ve beni kapattığı an o numaralara dönüyor kimsiniz diye ..ben emin oldum yüzde 99 kendisi ..ama yinede ihtimaller ile yüzde 1 başkası da olabilir ( hattım cok yeni kimse bilmiyor ailemden başka ) .simdi ortaya çıkarmaya çalışıyorum siz olsanız ispat ettikten sonra kıza yazarmisiniz? sizi kalleşçe terk eden birine yaparmisiniz bunu ? yanı hepsinin ekran görüntülerini aldım kız arkadaşlarımın hikayelerine bakmasi ve gizli numaradan arama ekranlarını kıza gostereyim mi ? Fakat öfkemi böyle Bastıracağımi düşünsemde , bir yanım kızın hatası yok şimdi ayrilirlarsa ben gunaha girerim diye korkuyorum yada basım ağrıyabilir siz olsanız gerçekten ne yapardınız ?
Aynen. Bende onu düşündüm kıza daha fazla aşık bıle olabilir terk etti diye yada üzüldü diyeYa niyetini anladim da... kiza söylersen bu sefer o kizin pesinden koşacak nolur affet diye bosver birak evliyken bile senin peşinden koşsun, ulasilmaz degerli sen ol adamin icinde ukte kal :)