Yeni sevgilisine yazarmiydiniz ?

Kendimi hiç rezil etmezdim söyleyip de. Senle barışmak istesem neden seni terkedeyim kafandan uydurma der yüzde yüz.

Ayrıca kıza gerçek yüzünü gösterdin diyelim ne geçecek eline? Hiçbirimiz saf değiliz bari bize yapma yani öfke falan diye😂 Basbayağı kızla aralarını bozmak istiyorsun seni de sevdiğini düşünüyorsun çünkü ondan sürekli aradığını düşünüyorsun gizli numaradan. Yapma, gizli numaraya kapat ne hali varsa görsün.

Ben anlamadım neden bu kdr güldünüz cok mu komik bizim buralarda adet 3 sene emek vermişsiniz.bir işten ayrılırken sevgiliden ayrılırken es dostta Verda ederken helalik alınır .yani adet sizin oraları bilemem tabi
Ben size gülmedim onu nereden çıkardınız? 1sadekahve 1sadekahve ’nin dedikleri komik geldi aramızda gülüştük hepsi bu

Ben anlamadım neden bu kdr güldünüz cok mu komik bizim buralarda adet 3 sene emek vermişsiniz.bir işten ayrılırken sevgiliden ayrılırken es dostta Verda ederken helalik alınır .yani adet sizin oraları bilemem tabi
Isten ayrilirken, bir yeri terk ederken, giderken vs hepsinde bizde de helallesmek var ama sevgiliyle denk gelmemisiz napalim😀
Alinganlik etme bence. Ayriliyorsam zaten öyle yürümüyor hadi o zaman ayrilalim diye ayrilik yasamamisiz belki ya da ne bileyim o raddeye hic gelmemis ki hem komik geliyor hem sasiyoruz.
O sebeple senlik durum yok yani.
Herkesin kendi ayrılığı 😀
@girlolita da ayni dertten muzdarip belli ki ondan.
Gulmek dalga gecmek icin degil bu arada. Bu ara moralin bozuk ondan aliniyorsun bence. :KK68:

Kendimi hiç rezil etmezdim söyleyip de. Senle barışmak istesem neden seni terkedeyim kafandan uydurma der yüzde yüz.

Ayrıca kıza gerçek yüzünü gösterdin diyelim ne geçecek eline? Hiçbirimiz saf değiliz bari bize yapma yani öfke falan diye😂 Basbayağı kızla aralarını bozmak istiyorsun seni de sevdiğini düşünüyorsun çünkü ondan sürekli aradığını düşünüyorsun gizli numaradan. Yapma, gizli numaraya kapat ne hali varsa görsün.
Aralarını bozmak istesem sence su ana kdr neden bekleyeyim bu adam beni zaten 3 aydir instagramdan tüm arkadaşlarımın hikayelerini açıyor benim hikayelerimi açıyor bunu gösterirdim aralarını bozmak istesem .ayrica 1 aydan fazladır aranıyorum özelden aralarını bozmak istesem neden 1 aydir bekleyeyim .ben sadece korkuyorum hem basım agrir hemde beni kötü anımsar olaylar olabilir ayrıca gunaha da girmek istemem kısmeti o ise .tamamen arada öfke krizine girdiğim için sordum size

Basım agrir mi diye korkuyorum
İspat ederseniz diyorum zaten.

Ay ne bileyim, ya da hiç girmeyin bu işlere. Adam resmen fazla mal göz çıkarmaz mantalitesi ile hareket ediyor. Kendini hatırlatıyor böyle böyle. İletişim kanallarını kapatın ona, her yerden engelleyin, özel numaraları da. Gereken cevabı alır o zaman.

Isten ayrilirken, bir yeri terk ederken, giderken vs hepsinde bizde de helallesmek var ama sevgiliyle denk gelmemisiz napalim😀
Alinganlik etme bence. Ayriliyorsam zaten öyle yürümüyor hadi o zaman ayrilalim diye ayrilik yasamamisiz belki ya da ne bileyim o raddeye hic gelmemis ki hem komik geliyor hem sasiyoruz.
O sebeple senlik durum yok yani.
Herkesin kendi ayrılığı 😀
@girlolita da ayni dertten muzdarip belli ki ondan.
Gulmek dalga gecmek icin degil bu arada. Bu ara moralin bozuk ondan aliniyorsun bence. :KK68:
Tamam kuzu espri yapmışsınız şimdi düştü jeton 😀😀👌🏽

Eee gösterdikten sonra? Baskasini bulmayacakmi?

Böyle atraksiyonlara gerek yok.
Ne yaşattıysanız onu yaşarsınız.
O da bir gün yaşar, ama bu sizin elinizden olmasın.

Kendi istememiş, bence uğraşmayın, kız kalkar bu sefer seni suçlar inanmayıp. Uğraşmaya değmez...

Ne gerek var kapa gizli numaraya telefonunu bak hayatına. Ne senin huzurun kaçsın ne karşı tarafın.

Merak ettim neden konu sahibi arasın :D
Hıcbısey yapamayacağını gorsun aramanın pişmanlığını yasasın ve hayatina baksın diye.
Herkes dil dokmus, ısrarla kendince bahane sıralamıs.
Yasasin gorsun arama diyenlerin haklı oldugunu.
Oyuzden aramasını destekliyorum

konuşmadan terk etti iki kere gittim ayağına konuşmaya bizden olmaz ddi arkasını dond
Hayır anlamadınız sanırım ayrıldıktan sonra beni merak ettiği için bütün takipçi listemdeki herkese açık olan herkesin hikayelerine bakıyor sektirmeden yanı bunun içinde benim kuzenim de var kankam da beraber ne yapıyoruz biryere gittik mi ona bakıyor yanı

Arkadaşların bu herifi bloklasın, bloklamadan da “hayırdır? Bir defol git” desin. Adam kişiliksizlik abidesi ve takıntılı. Karakter sahibi olsa başka hesaplardan, numaralardan aramazdı. Gizli numara, farklı numara, her haltsa arayan, istenmediği halde karşıdakini stalklayan, oradan buradan sürekli arayıp, rahatsız eden kişi zaten ruh hastasıdır, takıntılıdır. Sizin artık böyle pislik insanlardan uzak durmanız gerekiyor, helalleşmek de ancak normal, sağlıklı düşünen, karakter sahibi insanlarla olur.

Hırs yapmayın, adamla ilgili haber getirenlere de ayrıca uyarıda bulunun. Bunlar sizden de haber götürür. Telefonu da değiştirin.

Buna rağmen sizi kendi hattından arar, mesaj atar veya karşınıza çıkarsa çaktırmadan kaydeder, adamı tersler kızla ilgili haber götüren arkadaşınıza söylersiniz. Çift taraflı bilgi gider zaten.

Sizin yerinizde olsam böyle birinden kurtulduğum için şükür ederdim. Adam size takık ve kendince size işkence ediyor. Size haber geleceğini bildiği için de böyle böyle, kendini hatırlatıyor ve kafanızı karıştırmaya çalışıyor. Sifonu çekin üzerine. Değmez düşünmeye.

Back
X