Yeni sevgilisine yazarmiydiniz ?

Kinli bir insanım, intikamımı alırım hiç çekinmem. Fakat sizin durumunuzu okudum da hiç değmez diyorum. Önerim kesinlikle gizli numaralara kapatmanız bunu kesinlikle yapın ve izinizi kaybettirin. Bunca yıl az değil merak duygusu çok ağır basmış beyfendinin. Merak erkekleri içten içe mahveden bir durum. Eminim o arıyor ama kapatın. Kızada asla bulaşmayın tamamen izinizi kaybettirin ve herşeyi yok edin. Yeni sayfa açın.
Karşı taraf pisliğinde elbet boğulacaktır.

Arkadaşlar merhaba gecen ay bi konu açmıştım okumayan ark icin özet geçiyorum ve su an cok öfkeli ve aklım karışık ne yapacağımı bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var ;
nerdeyse 2,5 seneyi gecen iliskimiz vardı.. 3,5 ay önce benden sebepsiz ayrılmıştı Ne helalik almisti ne açıklama yapmıştı .beni kafamda bin soruyla terk etti arkadaslari ailesi biliyordu Beni neyse konuya geleyim aynı hafta avukat bir kızla çıktığını ogrendim Evleneceklermiş .bu adam en yakın arkadaşlarımı şirket adresinden hikayelerine bakıyordu merak ediyordur dedim gene sessiz kaldım .ama son bir aydir ısrarla gizli numaradan aranıyorum .gizli hatti kapatmadım bilerek onun olduğunu ortaya çıkarmak icin .cunku daha önceki kusmelerimizde gene gizli numaradan arayarak barışmıştık .bu şahıs beni günde 40-50 arası muhakka arıyor .arkadan başka numaralardan arıyoruz aynı anda kendisi meşgul çalıyor .ve beni kapattığı an o numaralara dönüyor kimsiniz diye ..ben emin oldum yüzde 99 kendisi ..ama yinede ihtimaller ile yüzde 1 başkası da olabilir ( hattım cok yeni kimse bilmiyor ailemden başka ) .simdi ortaya çıkarmaya çalışıyorum siz olsanız ispat ettikten sonra kıza yazarmisiniz? sizi kalleşçe terk eden birine yaparmisiniz bunu ? yanı hepsinin ekran görüntülerini aldım kız arkadaşlarımın hikayelerine bakmasi ve gizli numaradan arama ekranlarını kıza gostereyim mi ? Fakat öfkemi böyle Bastıracağımi düşünsemde , bir yanım kızın hatası yok şimdi ayrilirlarsa ben gunaha girerim diye korkuyorum yada basım ağrıyabilir siz olsanız gerçekten ne yapardınız ?
Söyleseniz de bir şey değişmez kendinizi daha çok sinir ettiğinizle kalırsınız.Hele ki böylesi takıntılı tipler bir şekilde her şeyin içinden sıyrılmayı başarıyorlar ne yapar ne eder sizi suçlu çıkartır,olayı “bizi kıskanıyor”a getirir.Bir daha ararsa açın “Aşkım yine gizliden aradı o sapık ya napsak savcılığa mı versek” diyin güya sevgiliniz gelmişte ona söylüyormuş gibi sonrada gizliye kapatın hattınızı.Belasını bulacaksada sizden uzakta bulsun.Bence hiç karışmayın sakın ha.

Arkadaşlar merhaba gecen ay bi konu açmıştım okumayan ark icin özet geçiyorum ve su an cok öfkeli ve aklım karışık ne yapacağımı bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var ;
nerdeyse 2,5 seneyi gecen iliskimiz vardı.. 3,5 ay önce benden sebepsiz ayrılmıştı Ne helalik almisti ne açıklama yapmıştı .beni kafamda bin soruyla terk etti arkadaslari ailesi biliyordu Beni neyse konuya geleyim aynı hafta avukat bir kızla çıktığını ogrendim Evleneceklermiş .bu adam en yakın arkadaşlarımı şirket adresinden hikayelerine bakıyordu merak ediyordur dedim gene sessiz kaldım .ama son bir aydir ısrarla gizli numaradan aranıyorum .gizli hatti kapatmadım bilerek onun olduğunu ortaya çıkarmak icin .cunku daha önceki kusmelerimizde gene gizli numaradan arayarak barışmıştık .bu şahıs beni günde 40-50 arası muhakka arıyor .arkadan başka numaralardan arıyoruz aynı anda kendisi meşgul çalıyor .ve beni kapattığı an o numaralara dönüyor kimsiniz diye ..ben emin oldum yüzde 99 kendisi ..ama yinede ihtimaller ile yüzde 1 başkası da olabilir ( hattım cok yeni kimse bilmiyor ailemden başka ) .simdi ortaya çıkarmaya çalışıyorum siz olsanız ispat ettikten sonra kıza yazarmisiniz? sizi kalleşçe terk eden birine yaparmisiniz bunu ? yanı hepsinin ekran görüntülerini aldım kız arkadaşlarımın hikayelerine bakmasi ve gizli numaradan arama ekranlarını kıza gostereyim mi ? Fakat öfkemi böyle Bastıracağımi düşünsemde , bir yanım kızın hatası yok şimdi ayrilirlarsa ben gunaha girerim diye korkuyorum yada basım ağrıyabilir siz olsanız gerçekten ne yapardınız ?
Yazmayın, kız size inanmayabilir. Zaten şimdiden evlilik havalarına girdiği için gözü realiteyi de görmeyecektir. Eski sevgiliniz olacak o hıyarı da engelleyin, yolunuza bakın. Hem onun gizli numaradan sizi aradığını ortaya çıkarsanız ne değişecek? Ayrıca gizli numaradan aramak nedir ya?!?!

Kız arkadaşlarının hikayelerine bakması ihanete giriyorsa bunu öğrendiğinde sen neden ayrılmadın? Senle ilişkisi sırasında yaptığı, üstelik senin bile umursayıp tepki vermediğin bir şey neden kızın umrunda olsun? Sizi arayıp konuşmuş mu? Bir şey mi söylemiş? Neyin peşindesiniz? Burda gördüğüm tek şey kuyruk acısı

Niye hayatı kendinize zehir ediyorsunuz, numaranızı gizli numaralara kapatın gitsin. Onuda yapmıyorsunuz eğer dediğiniz gibi biri sizi günde 30-40 defa arıyorsa bu suçtur. Yazarsınız savcılığa bir dilekçe olur biter. Eski erkek arkadaşınızı yeni sevgilisini terk ettirerek ceza vermeye çalışmak çok acizce değil mi? Sizi kaybetmek acı vermedi onu kaybedince mi canı yanacak? Ya da siz ben umrunda olmadım ama o kızı kaybetti üzüldü diye mi kendinizi tatmin edeceksiniz. Kendinizi bu kadar değersizleştirmeyin. Bir insana kendinizle ilgili verebileceğiniz en büyük ceza kendinizden mahrum etmektir. Sizi kaybetmeyi ceza olarak görmeyen biri ile uğraşmakta zaten sadece zaman kaybıdır. Bırakın ne halleri varsa görsünler, siz hayatınızda sizi geliştirecek ve mutlu edecek şeylerle uğraşıp, önünüze bakın.

Gizli numaranın o olduğunu kanıtlayabilseydim , evet atardım kıza.

sonrada hattı değiştirir işime gücüme bakardım.

Ben hala hıncımı alamıyorum bu kdr emek verdim fedakarlık yaptım insan gbi gelip konuşsaydı herseyi anlayışla karşılardım konuşmadan terk etti iki kere gittim ayağına konuşmaya bizden olmaz ddi arkasını dondu gitti .helalik alsaydı güzelce ayrılsaydı ama yaptıkları cok koydu bana
Ayağına gitmekle birinci hatayı yapmışsınız. Şimdi ispat etmeye çalışmakla ikinci hatayı yapmayın derım. Tekrar size dönmesini istediğiniz için olay çıkarmış gibi gözükürsunuz. Küçük duruma düşersiniz bence. En iyisi gizli numarayı engelleyin artık ondan vazgeçtiğinizı anlasın. Siz gizli numarayı engellemedıkçe onun bir yerleri kalkar. O da emindir arayanın kendisi olduğunu bildiğinizden.

Ben hiç kimseden helallik almadım şimdiye kadar :KK70: o kadar medeni olamadık hahahahah
Bende, bana da o sebeple tuhaf geldi.
Normal ayrilirsin da hadi diyelim. Hakkini helal et baya da yedik ictik falan muhabbetine girsem ben yarilirim:halay:
Bir keresinde bana yapilmaya calisildi bu dedim ne diyon sen ya bas git. Sen kimsin bana hak helal ediyon. . :KK53:
Ne kadar medeniyetsiz kalmışım. Suan fark ettim. :KK70:
Bide hic u..n helallik almadik yaa dye dusunmedim de 😀

Kız arkadaşlarının hikayelerine bakması ihanete giriyorsa bunu öğrendiğinde sen neden ayrılmadın? Senle ilişkisi sırasında yaptığı, üstelik senin bile umursayıp tepki vermediğin bir şey neden kızın umrunda olsun? Sizi arayıp konuşmuş mu? Bir şey mi söylemiş? Neyin peşindesiniz? Burda gördüğüm tek şey kuyruk acısı
Hayır anlamadınız sanırım ayrıldıktan sonra beni merak ettiği için bütün takipçi listemdeki herkese açık olan herkesin hikayelerine bakıyor sektirmeden yanı bunun içinde benim kuzenim de var kankam da beraber ne yapıyoruz biryere gittik mi ona bakıyor yanı

Bende, bana da o sebeple tuhaf geldi.
Normal ayrilirsin da hadi diyelim. Hakkini helal et baya da yedik ictik falan muhabbetine girsem ben yarilirim:halay:
Bir keresinde bana yapilmaya calisildi bu dedim ne diyon sen ya bas git. Sen kimsin bana hak helal ediyon. . :KK53:
Ne kadar medeniyetsiz kalmışım. Suan fark ettim. :KK70:
Bide hic u..n helallik almadik yaa dye dusunmedim de 😀
Bizim buralarda helalleşmek normal sizin oralar neresi bilmiyorum cnm küçümsemene yarılarak gülmeni anlayamadım sonuçta 3 sene geçirmiştik bizde adet

Bizim buralarda helalleşmek normal sizin oralar neresi bilmiyorum cnm küçümsemene yarılarak gülmeni anlayamadım sonuçta 3 sene geçirmiştik bizde adet
Kız kucumsemedim neden kucumseyim.
Aaa ask olsun alinganlik ettin.

Bence o...

İspat ettiğinizde kıza söyleyin. Ona göre bu adamla yola girsin. Günah sizden çıksın.

Ayağına gitmekle birinci hatayı yapmışsınız. Şimdi ispat etmeye çalışmakla ikinci hatayı yapmayın derım. Tekrar size dönmesini istediğiniz için olay çıkarmış gibi gözükürsunuz. Küçük duruma düşersiniz bence. En iyisi gizli numarayı engelleyin artık ondan vazgeçtiğinizı anlasın. Siz gizli numarayı engellemedıkçe onun bir yerleri kalkar. O da emindir arayanın kendisi olduğunu bildiğinizden.
Kesinlikle haklısın

Ben hiç kimseden helallik almadım şimdiye kadar :KK70: o kadar medeni olamadık hahahahah
Ben anlamadım neden bu kdr güldünüz cok mu komik bizim buralarda adet 3 sene emek vermişsiniz.bir işten ayrılırken sevgiliden ayrılırken es dostta Verda ederken helalik alınır .yani adet sizin oraları bilemem tabi

Back
X