Eşim uygunsuz teklifte bulundu!!

kesinlikle katılıyorum hoşgörü saygı derken ne yaptığımızı unuttuk.
herşeye de saygılı olmak zorunda değiliz.
benim değerlerime aykırıysa saygılı filan olamam arkadaşım.
nasıl olalım ki saygılı helak olmuş ne beter seyler yasamış topluluklar var ve bunların içinde helak olan sesini çıkar mayan müslümanlarda varmış biliyormusun ? en beter sapıklıklara hoşgörü diye yol veriyoruz sonunda bizde mahfolucaz her defasında dua ediyorum ama tek başıma olmuyor Allah bana o günleri göstermeden alsın canımı helak olmak istemem şu pisliklerin yüzünden.

namaz oruç vs .insanlar ibadetlere sadece borç gözü ile bakıyorlar
tıpkı 17 aralık zamanı bir yalakanın insanların günah işleme özgürlüğü var demesi gibi .
Herkesin ibadeti kendini ilgilendirir ama
Evlenirken hani damat adayı namazında niyazında diyerek güven telkin ederler ya bana göre burası önemli işte
Bu konu sahibi bunu bir kriter görmüş beğenmiş evlenmiş ki 'üstelik kocam namazını da kılan biri' diyor

Yoksa ibadet etmiş etmemiş bu yalnızca kendisini bağlar ama bu teklif evlilik kurumuna ve ahlaka ters....
İbadetle kendini perdeliyor gibi bazıları
Ona şaşırıyorum

tepkisiz kalmak beni de üzüyor ne yazkki.
aslında ben gerçekten tepkimi veririm bu tarz konularda ama artık insanlar çığırından çıktı baş edilemeyecek hale geldi.
Allah onlar gibi olmayanları muhafaza etsin.

konu sapmasın bence boşuna kızın konusu kapanmasın arkadaşın derdine odaklanmak daha mantıklı yoksa şimdi durumu normal bulanlar ve bulmayanlar diye tartışma çıkacak

Bende böyle dedim
Aaa özel anda demesi normal canım buna şaşıranların özel hayatını merak ettik dediler
Hani sorunlu benmişim gibi ..
Özel anda akıl gidiyo mu anlamadım ben

Aklın bir yere gittiğini sanmıyorum. Bu normalleştirme çabalarını okuyunca hayret ediyorum.

Aklı yerinden giden beyzade neden " şu an bir biscolata erkeğinin benimle olmasını isterdim" demiyor mesela ? Çünkü istemiyor , istediğini söylüyor. Adam örneklediğim cümleyi kursaydı , aman canım fantezi yapmış aklınca diyecekler miydi meraktayım.

Kocasının , " her şeyi ayarladım ancak eşim nazlanıyor " diyerek eşini olaya dahil etme riskini almaya ne gerek var ki ?

Bunun şakası , denemesi olur mu ?
Ilk mesajima dikkat ederseniz "ben olsam "oyle yapardim yaziyor.ben kendi adima konusuyorum, riski de kendim aliyorum neden sizi ilgilendiriyor ki bu?
Herkes her olaya ayni tepkiyi vermek zorunda mi?

Ekstra larç miğdeli eşiniz...Üzüldüm ve dondum gerçekten.Siz bu adamla başınıza aynı yastığa tekrar nasıl koyacaksınız ki inanın gözlerine her baktığınızda hep o söyledikleri hafızanızda canlanacak...

Katılıyorum
Bence özel anı genel anı yok
Düşüncesi bile kötüyken dile vurduysa ciddi ciddi düşünülmüştür maalesef

yok artık daha neler duyucaktım şaka gibi adam eşini paylaşacak ve bundan zevk alacak? bosan gitsin

Böyle herifin gözüne morluk katacaksin hayatına renk diye.

Tövbe tövbe. Gel de güven şu saatten sonra buna. Ciddi boşanma nedeni.

Ilk mesajima dikkat ederseniz "ben olsam "oyle yapardim yaziyor.ben kendi adima konusuyorum, riski de kendim aliyorum neden sizi ilgilendiriyor ki bu?
Herkes her olaya ayni tepkiyi vermek zorunda mi?

Fahri konsolos , ben de mesajımda özellikle belirttim zaten "Önerinizi uygulamaya sokmayı düşünecek arkadaşlar için bir uyarı olsun." diye. Mantıklı fikirmiş deyip , uygulamayı düşünecek bir kişi olsa dahi ona bir uyarıdır mesajım.

Teklif o kadar igrenc ki burada bosver yapacagindan degil unut gitsin tarzi yorumlari anlayamiyorum. Bunu diyenlerin anne babalari bu islerle ugrasan tipler olsa onlara da boyle diyecekler miydi merak ediyorum. Simdiki nesil boyleyse bir sonraki nesli tahmin dahi edemiyorum... Bazi arkadaslarin dedigi gibi kiyamet alameti bunlar.. Allah sonumuzu hayir etsin

Katılıyorum
Bence özel anı genel anı yok
Düşüncesi bile kötüyken dile vurduysa ciddi ciddi düşünülmüştür maalesef

Bence de. O anda sadece yoklama çekilmiş gibi duruyor. Ki aman canım adam fantazisini paylaşmış , kim bilir akıllarından neler geçiyor da söylemiyorlar diye de düşünmüyorum.

Gazetecinin swinger çiftle yaptığı röportajda "kadın , eşinin kendisini bu sürece masum bir hayal , bir fantezi diyerek hayal ettirmekle başladığını anlatıyordu mesela. Sonrasında kadın da " hadi deneyelim , hayali böyle ise gerçeği nasıldır " noktasına geldiğini söylüyordu.

Kurulabilecek milyonlarca güzel hayal var iken , bunun hayali de eksik dursun , Allah korusun.

Bazıları neredeyse kocayı aklayacak. Konu sahibi eşin böyle ahlaksız teklifi aniden önerecek kadar saf değildir. Eminim uzun zamandır aklında vardı artık saklamak için sabrı tükendi ve şansını denedi belki kabul edersen diye.
Adam ağır sapık bence. Asla fantazi anlık gaflet vs ile açıklanacak bir durum değil. Dikkat edin evde uygunsuz hallerini fotoğraf yada video ile kaydedip malum sitelerde paylaşmasın. Daha geçenler

işte bu bizim toplumu bozan.
İbadeti yerindeyse inançlıysa zarar gelmez diye düşünmemiz
kandırılmalarımız hep bu yüzden .
aldanmamak lazım

Açıkçası bende sadece teklif etmiş canııımmmcıları anlamıyorum
İlle de iş icraata mı dökülmeli
Şu an tut ki eşi kızınca öylesine dedim diye geçiştirdi
Ama bu tarz düşünceleri olan biri eşi kızdı diye vazgeçmez, gizli de yapabilir ki

Evlilikte sadece sevgi yetmez
Ben şahsen eşim bana böyle bi teklif sunsa ona olan tüm saygım biter
Saymadığım birini sevemem de
Gizlice yapabileceğini de bilirim, güvenemem de
Dolayısıyla boşanmasan bile evliliğin temel taşları yoktur artık, boşan daha iyi

işte bu bizim toplumu bozan.
İbadeti yerindeyse inançlıysa zarar gelmez diye düşünmemiz
kandırılmalarımız hep bu yüzden .
aldanmamak lazım
İbadet etmeyenlerin hepsi tü kaka değil
Her ibadet eden de alim değil ama
Ne bileyim secde güzel şey, utanmayı daha iyi bilir diye düşünülebilir..

sabah sabah içimi kasvet kapladı. Konu sahibi size çok geçmiş olsun. Evliliğiniz çok abuk bir şey yüzünden bitecek ama evlilik bitmezse siz tehlikedesiniz gibi. . . Rabbim yardımcınız olsun ve hakkınızda hayırlı şeyler versin, sizi kötülüklerden korusun.

çok sinirlenmiştim bu konuya güldürdünüz beni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…