nasıl olalım ki saygılı helak olmuş ne beter seyler yasamış topluluklar var ve bunların içinde helak olan sesini çıkar mayan müslümanlarda varmış biliyormusun ? en beter sapıklıklara hoşgörü diye yol veriyoruz sonunda bizde mahfolucaz her defasında dua ediyorum ama tek başıma olmuyor Allah bana o günleri göstermeden alsın canımı helak olmak istemem şu pisliklerin yüzünden.kesinlikle katılıyorum hoşgörü saygı derken ne yaptığımızı unuttuk.
herşeye de saygılı olmak zorunda değiliz.
benim değerlerime aykırıysa saygılı filan olamam arkadaşım.
Herkesin ibadeti kendini ilgilendirir amanamaz oruç vs .insanlar ibadetlere sadece borç gözü ile bakıyorlar
tıpkı 17 aralık zamanı bir yalakanın insanların günah işleme özgürlüğü var demesi gibi .
nasıl olalım ki saygılı helak olmuş ne beter seyler yasamış topluluklar var ve bunların içinde helak olan sesini çıkar mayan müslümanlarda varmış biliyormusun ? en beter sapıklıklara hoşgörü diye yol veriyoruz sonunda bizde mahfolucaz her defasında dua ediyorum ama tek başıma olmuyor Allah bana o günleri göstermeden alsın canımı helak olmak istemem şu pisliklerin yüzünden.
Bende böyle dedim
Aaa özel anda demesi normal canım buna şaşıranların özel hayatını merak ettik dediler
Hani sorunlu benmişim gibi ..
Özel anda akıl gidiyo mu anlamadım ben
Ilk mesajima dikkat ederseniz "ben olsam "oyle yapardim yaziyor.ben kendi adima konusuyorum, riski de kendim aliyorum neden sizi ilgilendiriyor ki bu?Kocasının , " her şeyi ayarladım ancak eşim nazlanıyor " diyerek eşini olaya dahil etme riskini almaya ne gerek var ki ?
Bunun şakası , denemesi olur mu ?
KatılıyorumAklın bir yere gittiğini sanmıyorum. Bu normalleştirme çabalarını okuyunca hayret ediyorum.
Aklı yerinden giden beyzade neden " şu an bir biscolata erkeğinin benimle olmasını isterdim" demiyor mesela ? Çünkü istemiyor , istediğini söylüyor. Adam örneklediğim cümleyi kursaydı , aman canım fantezi yapmış aklınca diyecekler miydi meraktayım.
yok artık daha neler duyucaktım şaka gibi adam eşini paylaşacak ve bundan zevk alacak? bosan gitsinBunu yazarken bile utanıyorum , bana yardımcı olun ben işin içinden çıkamıyorum..Eşim Cumartesi birden bire bana ilişkimizde renk olsun istiyorum ," kendimize bi çift bulup beraber mi olsak!!!!" dedi. ben olayı anlamaya çalışıp tepkimi verdim, "sen ne diyosun sen, beni seni nasıl başkalarıyla düşünebilirsin, nasıl bi düşünce bu vs" söyledim tamam ya öylesine söyledim dedi geçiştirdi.Canım Cumartesi gününden beri aşırı sıkkın, konuşmuyoruz, ona artık senle eskisi gibi olamam diyorum, o da bi anlık saçmaladım diyo.. ne yapmalıyım bilemiyorum, boşluktayım sanki.. çok kırgınım zaten kırıcı olmayan fikirlerinizi bekliyorum(4 yıldır evliyim )
Ilk mesajima dikkat ederseniz "ben olsam "oyle yapardim yaziyor.ben kendi adima konusuyorum, riski de kendim aliyorum neden sizi ilgilendiriyor ki bu?
Herkes her olaya ayni tepkiyi vermek zorunda mi?
Hadi gel hayatımıza renk katalım deyip bu teklifle gelen adamın verdiği suyu içerken bile korkarım ben , o saatten sonra değil onunla bir yere gitmek.
Önerinizi uygulamaya sokmayı düşünecek arkadaşlar için bir uyarı olsun. Adam : buraya kadar geldik geri dönüşü yok diyerek zorla ortama dahil edebilir , tecavüz fantazisi olan insanlar da var maalesef , bu durumda da olayın sonunu çok acı bir şekilde görmüş olursunuz.
Boşanıp , tertemiz bir sayfa açmak en kolayı.
Katılıyorum
Bence özel anı genel anı yok
Düşüncesi bile kötüyken dile vurduysa ciddi ciddi düşünülmüştür maalesef
işte bu bizim toplumu bozan.Herkesin ibadeti kendini ilgilendirir ama
Evlenirken hani damat adayı namazında niyazında diyerek güven telkin ederler ya bana göre burası önemli işte
Bu konu sahibi bunu bir kriter görmüş beğenmiş evlenmiş ki 'üstelik kocam namazını da kılan biri' diyor
Yoksa ibadet etmiş etmemiş bu yalnızca kendisini bağlar ama bu teklif evlilik kurumuna ve ahlaka ters....
İbadetle kendini perdeliyor gibi bazıları
Ona şaşırıyorum
İbadet etmeyenlerin hepsi tü kaka değilişte bu bizim toplumu bozan.
İbadeti yerindeyse inançlıysa zarar gelmez diye düşünmemiz
kandırılmalarımız hep bu yüzden .
aldanmamak lazım
Arkadaşımın eşi, ilişki sırasında sürekli a.... seks istediğinden bahsediyormus. Arkadaşım normal zamanda sorduğunda "yok canım, o an öyle gözüm dönüyor işte" demiş.
İnsanlar da gelip cinsel maceralarını bana anlatıyor hep, lanet gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?