Zaten git gide sapıtmak neden olurBence de. O anda sadece yoklama çekilmiş gibi duruyor. Ki aman canım adam fantazisini paylaşmış , kim bilir akıllarından neler geçiyor da söylemiyorlar diye de düşünmüyorum.
Gazetecinin swinger çiftle yaptığı röportajda "kadın , eşinin kendisini bu sürece masum bir hayal , bir fantezi diyerek hayal ettirmekle başladığını anlatıyordu mesela. Sonrasında kadın da " hadi deneyelim , hayali böyle ise gerçeği nasıldır " noktasına geldiğini söylüyordu.
Kurulabilecek milyonlarca güzel hayal var iken , bunun hayali de eksik dursun , Allah korusun.
değil işte benim verdiğim örnekte arkadaşımın kocası beş vakit namaz kılan bir insan .İbadet etmeyenlerin hepsi tü kaka değil
Her ibadet eden de alim değil ama
Ne bileyim secde güzel şey, utanmayı daha iyi bilir diye düşünülebilir..
Kavun değil ki koklanıp anlaşılsındeğil işte benim verdiğim örnekte arkadaşımın kocası beş vakit namaz kılan bir insan .
kimin neyi samimi olarak yaptığını bilemeyiz
sonuçta niyet okuyamıyoruz ,
şansımıza bahtımıza ne çıkarsa
aynen sizin gibi düşünüyorum .Kavun değil ki koklanıp anlaşılsın
Ama bari dini perde etmesinler, olduğu gibi görünsünler
değil işte benim verdiğim örnekte arkadaşımın kocası beş vakit namaz kılan bir insan .
kimin neyi samimi olarak yaptığını bilemeyiz
sonuçta niyet okuyamıyoruz ,
şansımıza bahtımıza ne çıkarsa
Fake değilmişFake olmamasi imkansiz ya boyle erkekmi var tamam erkekler her halti yer ama eslerine gelince sira erkek olurlar
''Ey insanlar! Sakın bir adamın orucu ve namazı sizi aldatmasın. Bir kimsenin güvenilir olup olmadığını öğrenmek için konuştuğu zaman doğru söyleyip söylemediğine, kendisine bir şey emanet edildiğinde ona hıyanet edip etmediğine bakın'' demiş Hz Ömerişte bu bizim toplumu bozan.
İbadeti yerindeyse inançlıysa zarar gelmez diye düşünmemiz
kandırılmalarımız hep bu yüzden .
aldanmamak lazım
Adam senin başkasıyla sevişmene okey, hatta okeyi geç, bunu seyredip memnun olacak.
Yol ver, koca falan değil bu.
Bu da yeni moda çıktı..Haberlerden mi etkilendi acaba?Bunu yazarken bile utanıyorum , bana yardımcı olun ben işin içinden çıkamıyorum..Eşim Cumartesi birden bire bana ilişkimizde renk olsun istiyorum ," kendimize bi çift bulup beraber mi olsak!!!!" dedi. ben olayı anlamaya çalışıp tepkimi verdim, "sen ne diyosun sen, beni seni nasıl başkalarıyla düşünebilirsin, nasıl bi düşünce bu vs" söyledim tamam ya öylesine söyledim dedi geçiştirdi.Canım Cumartesi gününden beri aşırı sıkkın, konuşmuyoruz, ona artık senle eskisi gibi olamam diyorum, o da bi anlık saçmaladım diyo.. ne yapmalıyım bilemiyorum, boşluktayım sanki.. çok kırgınım zaten kırıcı olmayan fikirlerinizi bekliyorum(4 yıldır evliyim )
Zaten git gide sapıtmak neden olur
Az ile başlarsın sonra çoğa el uzatırsın
Hırsızlıkta bile böyledir bu işler
Neler tartışır olduk diye utanmamız gerekirken erkektir düşünür canım özel anda normal öyle şeyler
Yahu biz niye düşünmüyoruz özel an da o zaman, demek ki normal değil ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?