Eşim uygunsuz teklifte bulundu!!

Zaten git gide sapıtmak neden olur
Az ile başlarsın sonra çoğa el uzatırsın
Hırsızlıkta bile böyledir bu işler
Neler tartışır olduk diye utanmamız gerekirken erkektir düşünür canım özel anda normal öyle şeyler
Yahu biz niye düşünmüyoruz özel an da o zaman, demek ki normal değil ..

çok üzüldüm yerinde olmayı hiç istemezdim. nasıl sorabiliyor böyle bir şeyi aklım almıyor, ne kötü konuşma bence baya bir süre

Af edersiniz ama kızınız içinde ayrılmanız daha sağlıklı gibi
Korktum ben eşini başkasına sunabilen biri ne bileyim neler düşünebilir daha
Korkutmak ta istemem ama benimde kızım var insan ilk yavrusunu düşünür gözetir bu durumda

İbadet etmeyenlerin hepsi tü kaka değil
Her ibadet eden de alim değil ama
Ne bileyim secde güzel şey, utanmayı daha iyi bilir diye düşünülebilir..
değil işte benim verdiğim örnekte arkadaşımın kocası beş vakit namaz kılan bir insan .
kimin neyi samimi olarak yaptığını bilemeyiz
sonuçta niyet okuyamıyoruz ,
şansımıza bahtımıza ne çıkarsa

Kavun değil ki koklanıp anlaşılsın
Ama bari dini perde etmesinler, olduğu gibi görünsünler

Kimin neyi samimi yaptığı gerçekten yaptığı belli olmaz namaz din vs kılıf bazende türbanlı olup aktif seks hayatı olan da çok sonuçta.

Eşim böyle istek ile gelse ben sana uygun bir eş değilim boşanalım sende rahat et bende der bırakırım direk

Fake olmamasi imkansiz ya boyle erkekmi var tamam erkekler her halti yer ama eslerine gelince sira erkek olurlar
Fake değilmiş
Arkadaş eski üyeymiş
Eski konularındaki gibi sade yalın düz anlatıyor, bu konu ne kadar sade anlatılırsa işte
Eşinden beklemezmiş şokta...

Çok zor birşey ne büyük konuşmak ne de kınamak lazım. Ben olsam demek istemiyorum ama bence bi anlaşmalı boşanma dilekçesi yazın (ki özelden yardımcı olabilirim.) .Akşam geldiğinde koyun önüne ilişkimize bundan sonra böyle renk verelim diyin ve o adamdan boşanın. Gerçekten boşanın

Benim anlamadigim ne biliyor musunuz?
Gerçekten var olan her şeyi deneyip tukettiniz mi cinsellikte?
Yaa o kadar çok şey var ki bitti de bu sapkinliga mi kaldı inanamıyorum?

3 yıllık evliyim.
Hiç denemedigimiz öyle çok şey var ki heralde cidden bizde sorun var

Uzmek istemem ama bu evlilikten hayır gelmez haddini fazlasıyla aşmış. Yani türk erkek yapısını düşününce ağır sapık konumunda eşiniz. Bu ne terbiyesizliktir ki seni başkasıyla .... Yani ne bileyim normalde eşler ruyada bile eşini başkasıyla görüp uyandığında 1,2 saat kendine gelemezken? ??? Gerçekten anlamakta çok zorlanıyorum nefsine çok düşkün bencil sevgisiz bi adam söylenecek çok şey var ama neyse Allah yardimcin olsun

Sevgili sonkupa , şu anda eşinizin teklifini anlamlandırmaya çalıştığınızı, bundan nasıl bir zevk alacağını anlamaya çalıştığınızı biliyorum. Kalbiniz kırıldı ve nasıl davranmanız gerektiğini bilmiyorsunuz.

Yapmanız gereken tek şey sakin olmak ve düşünmeyi bırakmak. Ne, nasıl, niye diye düşündükçe kendinizi yiyeceksiniz, içiniz daralacak. Sevdiğiniz adama yakıştıramayacaksınız. Ne kadar ileri gidebileceğini, ne kadar ileri gidebileceğinizi düşüneceksiniz. Düşünmeyin.

Kolay değil evet. Bilmediğiniz bir dünya açıldı bir anda önünüzde. Anlayamıyorsunuz. İçiniz sıkılıyor. Bir zamanlar bilmeyi bırak düşünmek bile istemediğiniz bir şeyin altyapısını, detayını öğrenmek üzeresiniz, yeni şeylerle tanışmak zorundasınız.

O yüzden akşam konuşana kadar düşünmemeye çalışın. Gelin burada dökün içinizi.

Kim ne derse desin yalnız değilsiniz. Böyle teklifler alan birçok sevgili, eş var. Kimse açık açık yazmaz ama var. Kabul eden var, reddeden var. Ama yalnız değilsiniz.

Eşinizi savunmuyorum, savunacak bir şey yok ortada. Ben sadece sizin ruh halinizi anlıyorum, anladığımı düşünüyorum. Kendinizi sıkmayın. Bu sizinle ilgili değil, bu eşinizle ilgili.

bence genel duruma bakmak gerekir eşiniz daha önce de benzer normal olmayan örneğin ters ilişki gibi ilişkileri istiyormuydu? eğer değişik eğilimleri varsa bu durumu gözardı etmeyin Allah korusun bugün bunu söyler yarın bi bakmışsınız anormal durumların içinde bulursunuz kendinizi

işte bu bizim toplumu bozan.
İbadeti yerindeyse inançlıysa zarar gelmez diye düşünmemiz
kandırılmalarımız hep bu yüzden .
aldanmamak lazım
''Ey insanlar! Sakın bir adamın orucu ve namazı sizi aldatmasın. Bir kimsenin güvenilir olup olmadığını öğrenmek için konuştuğu zaman doğru söyleyip söylemediğine, kendisine bir şey emanet edildiğinde ona hıyanet edip etmediğine bakın'' demiş Hz Ömer

Bu da yeni moda çıktı..Haberlerden mi etkilendi acaba?

Forum beni günden güne

Benim düşünce yapımda da normal değil. Erkeklere bu kadar tolerans ve hoşgörü gösterilmesine ise pes diyorum artık.

Adam aldatır ; aman canım şeyi onda değil mi , kopmadı ya , yuvanı bozma denir. Kadın aldatınca da şeyi yine onda kalıyor aslında , kopup gitmiyor en nihayetinde. Ahlaksız kadın deyip taşlamak için sıraya geçilir.

Adam swinger teklif eder , aman canım bizimkiler de istiyor belki ama demiyor , ciddi değildir denir. Ki bu kadar büyük bir cümle ağıza alınıp da nasıl şakası yapılır , anlayamıyorum. Kadın ; aynı cümleyi yatakta sevişme esnasında kursa , adam o kadını oracıkta boğsa ağır tahrikten ceza almadan çıkması sağlanır halbuki.

Adam sorumsuzun , vicdansızın önde gideni olur ; " aaa tatlım , hata sende , soyun süslen , kocanı baştan çıkar , kendine bağla denir.

Adam döver , kadın komalık olur ; erindir , yuva kolay kurulmuyor , yuvanı dağıtma denir. E adam , kadının ağzını burnunu , hayatını dağıttı ya. Daha ne yapsın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…