Forum beni günden güne
Benim düşünce yapımda da normal değil. Erkeklere bu kadar tolerans ve hoşgörü gösterilmesine ise pes diyorum artık.
Adam aldatır ; aman canım şeyi onda değil mi , kopmadı ya , yuvanı bozma denir. Kadın aldatınca da şeyi yine onda kalıyor aslında , kopup gitmiyor en nihayetinde. Ahlaksız kadın deyip taşlamak için sıraya geçilir.
Adam swinger teklif eder , aman canım bizimkiler de istiyor belki ama demiyor , ciddi değildir denir. Ki bu kadar büyük bir cümle ağıza alınıp da nasıl şakası yapılır , anlayamıyorum. Kadın ; aynı cümleyi yatakta sevişme esnasında kursa , adam o kadını oracıkta boğsa ağır tahrikten ceza almadan çıkması sağlanır halbuki.
Adam sorumsuzun , vicdansızın önde gideni olur ; " aaa tatlım , hata sende , soyun süslen , kocanı baştan çıkar , kendine bağla denir.
Adam döver , kadın komalık olur ; erindir , yuva kolay kurulmuyor , yuvanı dağıtma denir. E adam , kadının ağzını burnunu , hayatını dağıttı ya. Daha ne yapsın ?
Bunu yazarken bile utanıyorum , bana yardımcı olun ben işin içinden çıkamıyorum..Eşim Cumartesi birden bire bana ilişkimizde renk olsun istiyorum ," kendimize bi çift bulup beraber mi olsak!!!!" dedi. ben olayı anlamaya çalışıp tepkimi verdim, "sen ne diyosun sen, beni seni nasıl başkalarıyla düşünebilirsin, nasıl bi düşünce bu vs" söyledim tamam ya öylesine söyledim dedi geçiştirdi.Canım Cumartesi gününden beri aşırı sıkkın, konuşmuyoruz, ona artık senle eskisi gibi olamam diyorum, o da bi anlık saçmaladım diyo.. ne yapmalıyım bilemiyorum, boşluktayım sanki.. çok kırgınım zaten kırıcı olmayan fikirlerinizi bekliyorum(4 yıldır evliyim )
Onceki konulariniza goz attim, esinizin eve gec saatlerde bekar erkek arkadas cagirmak gibi huylari da varmis...
Bir de tesetturlusunuz galiba, esinizin de inancli olmasi ve bu tarz fantazilerin inancina ters dusmesi gerekirdi. (Hos bu durumun inancsizlikla da alakasi yok, biz cift olarak inancli degiliz ama esim bana boyle bir teklifte bulunsa basini piknik tupuyle ezerim)
Isin altinda baska bir isler olmasin....
Arkadaşlar geçen internette bu konuyla ilgili bu yazi dizisi okudum yaziyi yazan gazeteci eş değiştiren çiftlerin arasına girmiş gözlem yapabilmek için aralarında sadece marjinal yada zengin insanlar yokmuş tutucu sayılabilecek namazli abdestli insanlarda varmış. Bu olay internetten fazlasıyla yayılmış çiftler internet üzerinden birbirine ulaşıyorumus.tek taraflı yaşanmadığı için aldatma olmadığını düşünüyorlar ,birbirlerini kandirmiyorlar ve iki tarafta doyuma ulaşıyor mantık bu maalesef. Bu mantıkla resmen bu olayı normalleştirmeye çalışıyorlar.konu sahibi evliligini gözden geçir derim bu normal bi istek değil kabul etmedigin için eşin yarin birgün aldattiginda kendini bu şekilde savunacak
Bunun icin sormustum tesetturlu musunuz diye, burdaki konularda da cok denk geldim, iliskinizi renklendirmek icin mum isiginda sarap icin diyenlere biz inancliyiz alkol almayiz diyen arkadaslar sonra esim anal istiyor swinger istiyor diye yakiniyorlar...
Bazi insanlar bazi seyleri hep islerine geldigi gibi yasarlar zaten. ..
Neyse bana gore konunun affedilir yanı yok, adam ayni odada cift olarak baskalariyla sevismenizi ve bunu izlemenizi istiyor. Bugun unutulsa bir sure sonra yeniden gundeme gelir bu konu. Ya da sizi anlik bir boslugunuzda baskasiyla birlikte olmaya zorlayabilir.
Bence konu sahibi şokta
Konduramıyor henüz
Eşim namaz da kılan biri diye de ekliyor, hani o derecede güvenilir sanmış
Demek ki namaz niyazla da düzelemeyecek kadar kaybettik aslımızı, bindik bir alamete 'moda' diye gidiyoruz kıyamete
Eskiden böylesine bir çok sıfat denirdi şimdi burada yazılmayacak kadar kötü sıfatlar, şimdi bakıyorum 'erkekler böyle şeyler düşünürler cnm' oldu tepkiler
Oysa ki biz 'buna erkek bile denmez' derdik eskiden
Ha yaşım da öyle 60 filan değil
Çok eskilerden de bahsetmiyorum ama çok çabuk tükettik bazı şeyleri demek ki
Ben henüz 28 yaşında ve şoktayım
Gelecek nesillerin vay haline diyorum
namaz oruç vs .insanlar ibadetlere sadece borç gözü ile bakıyorlar
tıpkı 17 aralık zamanı bir yalakanın insanların günah işleme özgürlüğü var demesi gibi .
Herkesin ibadeti kendini ilgilendirir ama
Evlenirken hani damat adayı namazında niyazında diyerek güven telkin ederler ya bana göre burası önemli işte
Bu konu sahibi bunu bir kriter görmüş beğenmiş evlenmiş ki 'üstelik kocam namazını da kılan biri' diyor
Yoksa ibadet etmiş etmemiş bu yalnızca kendisini bağlar ama bu teklif evlilik kurumuna ve ahlaka ters....
İbadetle kendini perdeliyor gibi bazıları
Ona şaşırıyorum
Forum beni günden güne
Benim düşünce yapımda da normal değil. Erkeklere bu kadar tolerans ve hoşgörü gösterilmesine ise pes diyorum artık.
Adam aldatır ; aman canım şeyi onda değil mi , kopmadı ya , yuvanı bozma denir. Kadın aldatınca da şeyi yine onda kalıyor aslında , kopup gitmiyor en nihayetinde. Ahlaksız kadın deyip taşlamak için sıraya geçilir.
Adam swinger teklif eder , aman canım bizimkiler de istiyor belki ama demiyor , ciddi değildir denir. Ki bu kadar büyük bir cümle ağıza alınıp da nasıl şakası yapılır , anlayamıyorum. Kadın ; aynı cümleyi yatakta sevişme esnasında kursa , adam o kadını oracıkta boğsa ağır tahrikten ceza almadan çıkması sağlanır halbuki.
Adam sorumsuzun , vicdansızın önde gideni olur ; " aaa tatlım , hata sende , soyun süslen , kocanı baştan çıkar , kendine bağla denir.
Adam döver , kadın komalık olur ; erindir , yuva kolay kurulmuyor , yuvanı dağıtma denir. E adam , kadının ağzını burnunu , hayatını dağıttı ya. Daha ne yapsın ?
Sakin soylemeyin boyle tiksinc biseyin duyulmasina engel olmaniz gerek duyurmak olur mu hicdiyorum ki acaba görümceme söylesem mi o benden yana olur
beni bu olayda asıl düşündüren nokta şu: ne çabuk genelleme yapıyoruz değil mi? dışarıdan bakarak insanlar hakkında otomatik kabullerimiz var. "hmm şu kişi şu düşüncedeyse şunu yapar şunu yapmaz" diye hemen çıkarımda bulunuyoruz.
Siz de çok gizemli geldiniz banaHayatta yapılacak en büyük hatalardan biri. Kimden ne çıkacağını asla tahmin edemezsiniz. En efendi görünen adamın o kadar karmaşık, o kadar uç bir iç dünyası vardır ki inanamazsınız.
Gizemli gelecek bir şey yok aslında, sadece insanların iç dünyası dışarıdan görünenden çok farklı olabilir.Siz de çok gizemli geldiniz bana
Yaşamış gibisiniz adeta..
Böyle acı bi tecrübeyi
Demek ki sayı sandığımızdan çok maalesefYazıp yazmama konusunda çok düşündüm ama ayni sorun bende de var, eşim ilişki sırasında böyle fantaziler kurardi ve benim de ona eşlik etmemi isterdi hayal kurarak yani ben karşılık vermeyince ve hoslanmadigimi belli edince vazgeçti uzun süredir. biz de muhafazakar sayılan insanlarız eşim çok kiskanctir normalde beni de çok büyük bir aşkla seviyordu ama ben artık rahat değilim bir arkadaşım gelse acaba aklından kötü şeyler geciyomudur diye düşünmeden edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?