Eşim uygunsuz teklifte bulundu!!

O teklifi rahatça bile söylemesi, size karşı olan saygısını ve belki sevgisini yitirdiğine delalettir.
Normal bulan biri varsa da pes diyorum.

Bunu teklif eden adam zaten yapiodur kusura bakma. esin coktan o renkliligi tatmistir canim gecmis olsun .böyle teklifmi olur gercekten bosanma sebebi

Kesinlikle öyle
Onlara bu hakkı biz kadınlar veriyoruz gibi ?
Hiç erkekler, kadındır yapar canım iç dünyası öyle aldattı ama affettim diyo mu
Ben böyle düşünmüyorum ona ne mübahsa bana da mübah olsun diyorum, yemiyosa ayağını denk alsınlar..

Eskiden hadi kadınlar çalışmıyormuş, maddi olarak eşe bağımlılarmış
Ve toplumda da boşanma yok denilecek kadar azmış

Şimdi bizde çalışıyoruz
E onlar gibi de 9 aylığız
Neden kendimizi daha aşağıda görmeye devam ediyoruz ?
Hak etmediğimiz bi hayatı sürmek zorunda değiliz artık biz kadınlar

Gerçekten çok çirkin bir teklif ama önü arkası olmayan bir şeydir muhtemelen. Yapmayanın çenesine vurur derler ya. Sağdan Soldan duymuştur, öyle densizlik etmiştir. Olaydı da siz kabul etseydiniz o geri basardı bence. Hatta "ben karımı kimseyle paylaşmam sen manyak mısın" diye üste çıkardı, Size sen bunu nasıl kabul edersin derdi. Edilecek laf mı? Değil. Ama iyice değerlendirmeden evlilik bitirmeyin derim ben.

bu sapık düşünceli iğrenç yaratıkla geçirdiği 4 yılın her gününe lanet eder insan, boşan gitsin kimlerle ne bok yiyosa yesin azgın sapık

namaz oruç vs .insanlar ibadetlere sadece borç gözü ile bakıyorlar
tıpkı 17 aralık zamanı bir yalakanın insanların günah işleme özgürlüğü var demesi gibi .

yukarıda çok sayıda alıntıladığım mesajlar fikirlerime ucundan kıyısından dayanak olacak.

konu sahibi, zor bir durum bilemiyorum ne desem... yukarıda S shot arkadaş güzel telkinlerde bulunmuş

beni bu olayda asıl düşündüren nokta şu: ne çabuk genelleme yapıyoruz değil mi? dışarıdan bakarak insanlar hakkında otomatik kabullerimiz var. "hmm şu kişi şu düşüncedeyse şunu yapar şunu yapmaz" diye hemen çıkarımda bulunuyoruz.
sizin durumunuzda dışarıdan bakalım dinî inancını sosyal hayatıyla entegre ederek yaşayan bir çift var. detaya girip polemik yaratmak istemiyorum ama şunu aklım almıyor. bir adam var eşi tesettürlü, tesettür ne mantıkla yürütülür? başınızdaki saç telini dahi bir başka erkeğin görmemesi için değil midir?
eşlerin yatak odaları kendilerini ilgilendirir, kim ne isterse ne arzu ederse yapmakta özgürdür çünkü çeşitli toplumsal ve dini bağlarla aradaki cinsel bağlantı meşrulaştırılmıştır. (bu arada nikahsız beraberliklere de çok ciddi karşı olan biri değilim önemli olan çiftler arasındaki sadakattir bana göre)
gel gelelim eşinin saçının telini göstermeyen adam onun bir başka erkekle cinsel ilişki yaşamasını teklif ederken bu mantığa göre saçının telinin kendisine haram olduğu bir kadınla da birlikte olayım diyor.
işte buna pes diyorum.
emin olun amacım polemik yaratmak değil ama eğer sizin bu kadar ince bir hassasiyetiniz varsa kendi içinde bir etiğe sahip olmanız gerekmez mi?
işte bir kez daha şu çıkıyor ortaya demek ki hayatımız şekil, demek ki bu ülkede birçok insan inandığı değerler çerçevesinde yaşamıyor (bu sadece dini inanç değilidir her türlü hayat görüşü prensip vs...)

ayrıca konu sahibi biraz geçmişe bakıp detaya girin lütfen acaba eşiniz dinin yanlış anlaşıldığı dini vecibelerin özsüz yerine getirildiği bir ortamda baskı içinde mi büyüdü?

Hayatta yapılacak en büyük hatalardan biri. Kimden ne çıkacağını asla tahmin edemezsiniz. En efendi görünen adamın o kadar karmaşık, o kadar uç bir iç dünyası vardır ki inanamazsınız.

Düşüncesi bile iğrenç. .
Bu size yapılan bir hakaret. .

Hayatta yapılacak en büyük hatalardan biri. Kimden ne çıkacağını asla tahmin edemezsiniz. En efendi görünen adamın o kadar karmaşık, o kadar uç bir iç dünyası vardır ki inanamazsınız.
Siz de çok gizemli geldiniz bana
Yaşamış gibisiniz adeta..
Böyle acı bi tecrübeyi

Ne denir ki çok zor bi karar vermek zorundasın.ayrılmayı düşünüyor musun? Benim aklıma ilk gelen şey eşin başka kadın arayışında ama seni de aldatmak istemiyor vicdan yapıyor o yüzden bu teklifle gelmiş olabilir. Gözün üzerinde olsun

Boyle bi adamla hayatini devam ettirip kendine olan saygini da boylelikle yitirmezsin umarim.

Yazıp yazmama konusunda çok düşündüm ama ayni sorun bende de var, eşim ilişki sırasında böyle fantaziler kurardi ve benim de ona eşlik etmemi isterdi hayal kurarak yani ben karşılık vermeyince ve hoslanmadigimi belli edince vazgeçti uzun süredir. biz de muhafazakar sayılan insanlarız eşim çok kiskanctir normalde beni de çok büyük bir aşkla seviyordu ama ben artık rahat değilim bir arkadaşım gelse acaba aklından kötü şeyler geciyomudur diye düşünmeden edemiyorum

Demek ki sayı sandığımızdan çok maalesef
Rahat olmamanız çok doğal
Hatta soğumadığınıza şükretsin

Evet malesef sınırsız yaşamak istiyormuş o anı. Galiba akillarini oraları yönetiyor o an. Sogumaz mı insan guvenemiyorsun artık, normal de adamın yaşam tarzına konusmalarina bakıyorsun bir de o an soylediklerine ... gerçekten çok zor bir durum allah kimsenin başına vermesin

zor bir durumdasın konu sahibi. öyle ya da böyle senin için kötü bir tecrübe olması olası. kendini şu an yalnız hissettiğin farkındayım ama inan değilsin.
normalin dışında olan seks hayatını kimse kalkıp herkesin okumasına açık olan bir alanda paylaşmaz.
kimse kocam başka erkeklerle birlikte olmamı izlerken zevk alıyor demez. kimse biz eşimle anal seks yaparken zevk alıyoruz demez.
hiç kimse ben sevişirken kocamdan başka erkekleri düşünmekten zevk alıyorum demez. kimse ben sevişirken tokatlanmaktan hoşlanıyorum demez.
çünkü bunlar normal eğilimlerin dışındadır.
unutma kapalı kapıların ardında yapılanlar sadece yetişkinleri ilgilendirir.
bunu sana kocanın teklifini kabul etmen için söylemiyorum.
bu bir fantezi ve sen de istiyorsan eğer buna katılmanda bir sakınca yok.
ama buradaki anahtar kelimemiz SEN DE
eğer istemiyorsan, eğer merak etmiyorsan, eğer seni cezbetmiyorsa, sadece kocanı memnun etmek için buna sakın bulaşma. vicdanın, için, miden artık her ne kelime kullanırsan kullan kaldırmaz.
sırf eşsiniz diye aynı fanteziyi paylaşmak, aynı fanteziden zevk almak zorunda değilsiniz.
sen özgür bir bireysin. senin tek misyonun kocanı yatakta mutlu etmek değil.
şu anda daha farklı yöntemlerle evliliğinizi kurtarabilirsiniz (örneğin şişme kadın+erkek gibi) ama bunu deneyimleyip de nefret edersen kocandan da kendinden de iğrenirsin.
iyi düşün.
swinger forumları falan var bildiğim kadarıyla, facebookta sayfaları falan var, gir oku eğer istiyorsan, "acaba" diyorsan
demiyorsan hiç bulaşma bile.
evliliğini kurtarmak zorunda da değilsin.
sana, kişiliğine, ahlak anlayışına tersse terstir, boşa adamı gitsin.
ama yok, ben kocamla bu mesele dışında mutluyum ve bu konuyu çözmek istiyorum dersen çeşitli çözüm yolları bulabilirsin.
hem senin için fiziksel bir aldatmaya girmeyecek hem onun fantezisini köreltecek yollar bulabilirsiniz.
ama bunu da öncelikle senin kabul etmen gerekiyor.
burada anahtar senin elinde.
sırf kocanı kaybetmemek, mutlu etmek için istemediğin bir şey yapmak zorunda değilsin.
seks iki kişiliktir ve kocan böyle bir fantezisi varsa bunu paylaşabilecek bir kadınla evlenmek zorundaydı, unutma.
benim saydıklarım sadece alternatifler ama bunları da uygulamak zorunda değilsin.
ben geleneksel seks taraftarıyım diyorsan, öylesindir.
kendini sakın zorlama.
kendine zaman tanı. hazmetmesi zor bir şey. ölç biç, tart.
kocanı suçlamadan konuş onunla anlamaya çalış. belki beraber bir çıkış yolu bulursun.
yerinde olmak istemezdim, samimiyetle söylüyorum.
dilerim senin için her şey güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…