Fantezinin sınırı yoktur ama oky. Yani yetişkin insanlar arasında, karşılıklı rızayla olduktan sonra ve kimse zarar görmedikçe "bu fantezi, bu değil" diyemeyiz ki. Ha kimine yapılabilir gelir, kimine teklif edilmesi dahi iğrençtir o ayrı.ben katılmıyorum . fantazi değil bu.. ha kişi yapıyorsa beni ilgilendirmez. bana göre iğrenç ve ahlak dışı birşey..
Hayır onlar da var ama düşünmüş canım yapmamış ki diyen deHerkesin mesajını okudum Çek, o arkadaşların dediklerininin tek cümleyle özeti: "çiftler arasındaki ilişki birbirlerini bağlar" anlamındaydı. Ters gelirse kaldıramıyorsan yollarını ayır tavsiyesi verdiler. Kimse teklifin doğruluğunu yanlışlığını tartışmadı ki. Kimse birşey savunmadı yani.
dayak demiyorum ben cinayetler bu sebeplerden oluyor dayak yerse yesin banane ama ya cinayet çıkarsa ortayaBosansa sormayacaklar mi neden bosaniyorsun diye? Boyle bir adamin iyi bir dayak yemesi lazim zaten.
Ama konu sahibi bosanmayacak belli..
ahlak kavramı var birde shot. tamam herşey bir yere kadarda,evlenmesin o zaman böyle sapıkça istekleri olanlar. kadın yada erkek farketmez. ne halt ediyorlarsa etsinler ama evliliği paravan olarak kullanmasınlar.Fantezinin sınırı yoktur ama oky. Yani yetişkin insanlar arasında, karşılıklı rızayla olduktan sonra ve kimse zarar görmedikçe "bu fantezi, bu değil" diyemeyiz ki. Ha kimine yapılabilir gelir, kimine teklif edilmesi dahi iğrençtir o ayrı.
Örneğin hiç yapmayan biri için oral seks fantezidir, kalkıp "bu fantezi değil" diyemeyiz ki.
(Kişisel değerlendirmelere hiç lafım yok, o ayrı)
onu bırakta birde hamile kalacak. çocuk kimden belli değil. feci
dayak demiyorum ben cinayetler bu sebeplerden oluyor dayak yerse yesin banane ama ya cinayet çıkarsa ortaya
Evlilik paravan değil aslında. Böyle deyip konu sahibine daha da kötü hissettirmemek lazım.ahlak kavramı var birde shot. tamam herşey bir yere kadarda,evlenmesin o zaman böyle sapıkça istekleri olanlar. kadın yada erkek farketmez. ne halt ediyorlarsa etsinler ama evliliği paravan olarak kullanmasınlar.
aynen öyle kadın zaten sinirli üzgün yani bunlar anlık şeyler ve insanlar cidden boşuna katil olmuyorlarmış...Evet ihtimal yuksek tabi. Iki ucu seyli degnek...
Hayır onlar da var ama düşünmüş canım yapmamış ki diyen de
Yani düşünmek bile kötü değil mi yeterince ? deyince de erkeklerin iç dünyası canım haberlerden gördüler bi de oldu
Eee bizde görüyoruz da niye düşünüp durmuyoruz hatta pervasızca kocamıza teklif etmiyoruz
Demek ki normal değil
Erkeği kadını anlamam ben, düşünüp eşine sunana da normal bakamam.. İlle de icraat gerektirmiyor
ahlak kavramı var birde shot. tamam herşey bir yere kadarda,evlenmesin o zaman böyle sapıkça istekleri olanlar. kadın yada erkek farketmez. ne halt ediyorlarsa etsinler ama evliliği paravan olarak kullanmasınlar.
yani ahlaki boyut tartışılır ama yapacaklarsa da bunu kabullenmiş iki insan evlensin abdest namaz ayağı yapıp sonra hadi swinger demesinahlak kavramı var birde shot. tamam herşey bir yere kadarda,evlenmesin o zaman böyle sapıkça istekleri olanlar. kadın yada erkek farketmez. ne halt ediyorlarsa etsinler ama evliliği paravan olarak kullanmasınlar.
Hah olay bu işte.yani ahlaki boyut tartışılır ama yapacaklarsa da bunu kabullenmiş iki insan evlensin abdest namaz ayağı yapıp sonra hadi swinger demesin
insanlar evlenmeden tercihlerini açıkça konuşmalı ama ona da ayıp diyoruz sonra bu oluyor işteHah olay bu işte.
heryerde var ki böyle insanlar çıplaklar kampı var mesela tek gidemezsin öyle yere eşini ya da partnerini alıp gidiyorsun şimdi olay level atladı swinger oldu yakında bunu da aşarız herhaldeBayanlar gecen sene facede arkadasimi taratirken bi baktim bi profil gozume carpti "sadece evli ciftler" diye.. Tikladim ve neler gordum neler...midem bulandi o gun butun gun salak gibi dolastim... şok oldum cunku...
Allah kafamiza tas yagdirmiyoo bu kadar gunahkarlara istinaden diye butun gun dusundum.
Profil zaten hep O tarz kisilerin yazilari ile dolu bide kural koymuslar kendilerine falan...
Igrenc kizlar igrenc birsuru genc evli cift var karisinin fotosunu yuzu gozukmeden faceye koymus tanisalim yazmisss vs..
Olamaz ya vallahii pes bukadarina ...
Rabbim evlatlarimizi korusun boyle sapkin insanlardan igrenc insanlardan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?