- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
İsim vermek doğru olmaz var birkaç kişi önceki sayfalardaaa. görmedim. kimki o
yok bence yanlış bir düşünce. diyen kim bilmiyırum. ama bence bu ahlak dışı.Savunma mı bilmiyorum kişisel tercihmiş, kötü olan eşlerin birinin istememesiymiş ikiside isterse fantaziymiş peki madem öyle ahlaksızlık hangi Konuları kapsıyor ?
buna normal diyenin olacağını sanmıyorum. çok sayfa olmuş. savunanmı oldu bunu
Toplumda 'normalim' i göstermelik evleniyorlar benceo zaman evlilik kavramını yok sayalım. evlenmesin böyle tipler. evliliğin amacı sadakat değilmi.
kimse normal demedi oky. bu bir fantezi ve katılmak istemiyorsan katılmak zorunda değilsin dedik sadece.buna normal diyenin olacağını sanmıyorum. çok sayfa olmuş. savunanmı oldu bunu
Biraz erkektir yapar erkektir düşünür canımcılar oldu yine..Aslında bunu savunan olmadı Oky. Arkadaşlar biraz yanlış anladılar galiba onları.
ben katılmıyorum . fantazi değil bu.. ha kişi yapıyorsa beni ilgilendirmez. bana göre iğrenç ve ahlak dışı birşey..kimse normal demedi oky. bu bir fantezi ve katılmak istemiyorsan katılmak zorunda değilsin dedik sadece.
Aldatmak bu teklifin yanında çok normal geldi demekki böyle böyle bu toplum herşeye alışıyor, ne aile kavramı kaldı, ne toplum bilinci hala millet burda ego yarışında yok sen yanlış biliyorsun ben doğru biliyorum ne okuyup yazdıysa
sonra kan çıksın tabi şekerim böyle akıl vermek mi olur valla kan çıkar
Ahlak dışı tabiki yahu biz sevdiğini gözünden kıskanan bırakın öldürmeyi saçının teline kıyamayan bir toplumduk, kadını bir erkek bu kadar hafife alabilir mi ? Sen kimsin be adam ben senin oyuncağın mıyım vur tekmeyi haddini bilecek ben kadınım ben ablayım, ben anneyim saygı duyacak onun sapıklıklarına figüran değilim, asla kabul etmeyin ve lütfen anneler erkek çoçuklarımıza Dünya'da iki cinsiyet var biri kadın biri erkek kimsenin kimseye üstünlüğü yok, hatta kadın incedir zariftir erkek kırmayacak duygusuyla büyütelim.yok bence yanlış bir düşünce. diyen kim bilmiyırum. ama bence bu ahlak dışı.
ha bana göre öyle.
Biraz erkektir yapar erkektir düşünür canımcılar oldu yine..
onu bırakta birde hamile kalacak. çocuk kimden belli değil. fecibu tarz düşünceler sağlıklı değildir bana göre,normal olan herkese göre de bunlar sapkınlık,sapıklık kendine yetememek,doyumsuzluk,terbiyesizlik.edepsizliktir ve daha başka şeyler bunu düşünmek bile iğrençliktir heleki dile getirmek boşanma sebebidir.
dışarda ben erkeğim diye horozlanıp namustan şereften bahsedipte karısını başkasıyla paylaşmak başka adamla seviştiğini görmek nedir yahu özgürlğkle de alakası yok bunun ahlaksızla daha çok ilgisi var.
ayrıca buna benzer bir konu siyasette vardı oraya da yazdım...hadi hamile kaldı korundu yinede hamile oldu diyelim ne olucak...
bunların çoluk çocukları var ve anne baba olarak o çocuklara terbiye ahlak edep öğretecek ebebeynler olucaklar.böyle ahlaksız düşünenler nasıl anne baba olucaklar bunu anlamıyorum.
olabilir tabii.ben katılmıyorum . fantazi değil bu.. ha kişi yapıyorsa beni ilgilendirmez. bana göre iğrenç ve ahlak dışı birşey..
Ne olacak hamile kalsa ya aldıracak ya doğuracak tabi bu adam tek kişiyle yapmaz nesil karışacak.bu tarz düşünceler sağlıklı değildir bana göre,normal olan herkese göre de bunlar sapkınlık,sapıklık kendine yetememek,doyumsuzluk,terbiyesizlik.edepsizliktir ve daha başka şeyler bunu düşünmek bile iğrençliktir heleki dile getirmek boşanma sebebidir.
dışarda ben erkeğim diye horozlanıp namustan şereften bahsedipte karısını başkasıyla paylaşmak başka adamla seviştiğini görmek nedir yahu özgürlğkle de alakası yok bunun ahlaksızla daha çok ilgisi var.
ayrıca buna benzer bir konu siyasette vardı oraya da yazdım...hadi hamile kaldı korundu yinede hamile oldu diyelim ne olucak...
bunların çoluk çocukları var ve anne baba olarak o çocuklara terbiye ahlak edep öğretecek ebebeynler olucaklar.böyle ahlaksız düşünenler nasıl anne baba olucaklar bunu anlamıyorum.
o koca zaten savunulmasın. beşpara etmez benceolabilir tabii.
benim de eşlik edeceğim bir şey olmaz. şahsen ben tek eşliyim hem de katı bir şekilde ama ben iki kişinin rızası varsa bizi ilgilendirmez, burada sorun konu sahibinin rızası olmaması zaten.
ben de diyorum ki eğer senin için de uygunsa düşün
ama değilse sırf kocanı mutlu etmek için kimseyle yatmak zorunda değilsin, eşin böyle bir fantezisi varsa bunu kabul edecek bir kadınla evlenmeliydi diyorum.
bu yazı swinger kocayı savunma olarak görüldü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?