yine yanlış biliyorsunuz hiçbir psikolog eş değiştirme fantezisi olan birini tedavi etmez, eşini buna zorlamadığı sürece. çünkü bu psikolojide de psikiyatride de bir "sapkınlık" değil.Aynı düşünmek zorunda değiliz zaten iyide bunları yaşayan kişiler benim Yaşadığım toplumun bozulmasına sebep oluyor, örf âdetler toplum düzeninin bozulmaması için vardır, benim kadar özgürlüğüne düşkün biri olamaz, hayatımda emir almadım ne babamdan ne kocamdan ama bu sapıklık özgürlük falan değil psikoloğlarda bunun tedavisi var gitsin böyleleri Islah edilsin..
Kardeş o çok bilgilerini kendine sakla beni bırak konuya yorum yap, kimsenin aklına ihtiyacım yok bildiğim yeter sen otoritemde değilsin ayrıca.yine yanlış biliyorsunuz hiçbir psikolog eş değiştirme fantezisi olan birini tedavi etmez, eşini buna zorlamadığı sürece. çünkü bu psikolojide de psikiyatride de bir "sapkınlık" değil.
eğer eşini zorluyorsa, üzerinde baskı oluşturuyorsa, ona eziyet ediyorsa bunu tedavi eder ama sırf ben eşimi başka erkeklerle birlikte olurken zevk alıyorum dedi diye tedavi etmez,
soracağı soru "eşinin rızası var mı?" olur.
Aynı düşünmek zorunda değiliz zaten iyide bunları yaşayan kişiler benim Yaşadığım toplumun bozulmasına sebep oluyor, örf âdetler toplum düzeninin bozulmaması için vardır, benim kadar özgürlüğüne düşkün biri olamaz, hayatımda emir almadım ne babamdan ne kocamdan ama bu sapıklık özgürlük falan değil psikoloğlarda bunun tedavisi var gitsin böyleleri Islah edilsin..
sonra kan çıksın tabi şekerim böyle akıl vermek mi olur valla kan çıkarValla arkadas abin ya da baban varsa git onlara "bosanmak istiyorum, kocam beni baska erkeklerin altina yatirmak istiyor" de.
Onlar ne yapacagini iyi bilir.. Bu adamla yasaman cok buyuk tehlike...
Bikaç anım var, anlatayım sana dediğinde ben:Ahahahah
Herkesi olduğu gibi kabul etme tavrimi görüyor galiba insanlar, anlatmaya çekinmiyorlar ama ben kızarıp bozariyorum yahu.
Amaaaa; cinsellik anında, tüm akli melekeleri devre dışı kalmış bir erkeğin gaza gelip, ahlaksız bir teklifte bulunmasını manyaklik olarak gören arkadaşların cinsel hayatlarını merak etmeden duramıyorum
Olmuş maalesefbuna normal diyenin olacağını sanmıyorum. çok sayfa olmuş. savunanmı oldu bunu
aa. görmedim. kimki oOlmuş maalesef
Savunma mı bilmiyorum kişisel tercihmiş, kötü olan eşlerin birinin istememesiymiş ikiside isterse fantaziymiş peki madem öyle ahlaksızlık hangi Konuları kapsıyor ?buna normal diyenin olacağını sanmıyorum. çok sayfa olmuş. savunanmı oldu bunu
Bu da oldu artik :)buna normal diyenin olacağını sanmıyorum. çok sayfa olmuş. savunanmı oldu bunu
buna normal diyenin olacağını sanmıyorum. çok sayfa olmuş. savunanmı oldu bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?