Eşim uygunsuz teklifte bulundu!!

Zor bir durum Allah yardımcınız olsun. Eğer boşanmıyorsanız evlilik terapristine gidebilirsiniz. İkinizinde konuşmaya ihtiyacı olacaktır ve bu konuyu yardım almadan konuşmak psikolojinize zarar verebilir. Umarım sorununuzu en kısa zamanda çözebilirsiniz.

Tamamını okuyamadım ama eğer çocuğunuz yoksa ve maddi durumunuz yerindeyse ben olsam böyle bir teklifi eden adamla 1sn görüşmem.. bu söylediğini tüm sülalesine söyler onu rezil eder gider boşardım..karısını bu şekilde biriyle paylaşmayı göze alan bi insanın ne dünyada ne ahirette yanımda yeri yoktur..aldatması bile kabul edilebilir ama sizi biryle paylaşması düşüncesi bile rezil ahlaksız bir beynin ürünü...

yine yanlış biliyorsunuz hiçbir psikolog eş değiştirme fantezisi olan birini tedavi etmez, eşini buna zorlamadığı sürece. çünkü bu psikolojide de psikiyatride de bir "sapkınlık" değil.
eğer eşini zorluyorsa, üzerinde baskı oluşturuyorsa, ona eziyet ediyorsa bunu tedavi eder ama sırf ben eşimi başka erkeklerle birlikte olurken zevk alıyorum dedi diye tedavi etmez,
soracağı soru "eşinin rızası var mı?" olur.

ilişkiye böyle mi renk katacakmış? kim bilir daha neler düşünüyor? ben şu saatten sonra ona güvenmem

Kardeş o çok bilgilerini kendine sakla beni bırak konuya yorum yap, kimsenin aklına ihtiyacım yok bildiğim yeter sen otoritemde değilsin ayrıca.

Kimine göre sapıklık, kimine göre fantezi...Rabbim gelecek nesil çocuklarımızı böyle fantezilerden korusun ne diyelim....

Valla arkadas abin ya da baban varsa git onlara "bosanmak istiyorum, kocam beni baska erkeklerin altina yatirmak istiyor" de.
Onlar ne yapacagini iyi bilir.. Bu adamla yasaman cok buyuk tehlike...
sonra kan çıksın tabi şekerim böyle akıl vermek mi olur valla kan çıkar

şimdi konu neden lgbt ye geldi onu anlamıyorum. ne alaka.
2 gay de aldatmaya karşıdır. onlarda sadakat arar. onlarda kıskanır ve aldatmayı kabul etmez

Sizi ne daha çok rahatsız ediyor? Böyle bir fanteziyi size teklif etmesi mi yoksa eşinizin kendisine ulaşamayacağınız bir yerde olması mı?
Yani -en azından bu konuda- mutlu edememek, onun fantezilerine yetememek mi? Yoksa "bunu nasıl teklif eder" kısmı mı?

Eşinizin sizden ayrı bir yerde ayrı bir iç dünyası var ve siz oraya girmiyorsunuz. Sizi rahatsız eden bu mu?

Ah bir bilsen gaza gelince ne fanteziler yaptığımızı ama hepside iki kişilik çünkü aşk iki kişilik...Sizede mutluluklar

Nasıl bir terbiyesizliktir bu,
Helalini başka biriyle düşünebiliyor ..
Bu adamdan derhal uzaklaş..
Renk gelicektir hayatına,
ona karşı baktığın: toz pembe günlerin geride kalmalı..
tozu da,pembesi de geri kalmalı..

buna normal diyenin olacağını sanmıyorum. çok sayfa olmuş. savunanmı oldu bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…