Eşim uygunsuz teklifte bulundu!!

öylesine söylenmiş birşey değil demekki, erkeklerin %90 ının ıkı kadınla sevısme fantazısı vardırda, sızınkı bıldıgın es degıstırme gıbı bır sey teklıf etmıs sıze, karar sıze kalmıs ama bu cokta masum bır ıstek degıl ..

Kendi adıma konuşuyorum. Bence hiçbir farkı yok.
Sen bir adamla beraber ol, ben de onun karısıyla olayım demiş. Karşılığında bişey alıyor.
hayır karşılığında bir şey almıyor ortaklaşa alınan bir şey var .
yanlış ise yanlış ama buna pazarlamak diyemeyiz.
adamın niyeti başka bir kadınla birlikte olmak olsa karısını aldatırdı zaten .
Buna pazarlama diyemeyiz yanlış .

adi bi kocan varmis sabah sabah midem bulandi
baslarim ben boyle medeniyetede ozgurlugede
insallah çocugun yokdur , bu adamdan babada olmazki

Konu sahibi bir konuda fikir istedi, ben de o konuda kendi fikrimi söyledim. Bu konuda niye sizinle ikili tartışmaya girdiğimizi anlayamadım.

Tartismiyoruz hanfendi sakin olun. Sizin gibi ben de fikrimi belirttim hepsi bu.

Tartışılacak tek bir tarafı dahi yok. Boşanma sebebidir bu. Boynuzlanmanın şakasını mı yapıyor eşin? Bu ne genişliktir be!

pazarlamak nedir ya biraz ağır olmamış mı?
adam seni satayım bütçemize katkı yapalım mı demiş ?
Adamın teklifi çok daha ağır ki arkadaşa katılıyorum pazarlamak sadece parayla olmaz eskiden para mı vardı sen bana buğday ver ben sana arpa şeklinde değil miydi bu da öyle , oyy Haydar Dümen gibi konuştum

İnternetten sonra mı insanlar böyle oldu
Yoksa böylelerdi de dışa mı kolay vuramıyorlardı anlamadım
Ama geçmişte 'Lut Kavmi' var, bu yüzden helak olan bir kavim
Ona bi göz atılmasını tavsiye ederim
Akıl niçin var bilmiyorum ben artık

Adamın teklifi çok daha ağır ki arkadaşa katılıyorum pazarlamak sadece parayla olmaz eskiden para mı vardı sen bana buğday ver ben sana arpa şeklinde değil miydi bu da öyle , oyy Haydar Dümen gibi konuştum
Herkes farklı düşünebilir tabi ama ben şahsen böyle bir adamla aynı çatı altında olmaktan bile korkarım.

Ar namus aile kavramı olmayan bir adam, birgün eve izinsiz başka bir çift de getirebilir.

Ya bir erkeğin heyecan için, değişiklik için, monoton evliliğine renk gelsin diye karısı aldatması tamam da yani tabii ki çok çirkin birşey ama aldatan aldatıyor ama karını başka erkekle düşünebilmek nedir hem de beraber aynı zamanda bunu yapmak nedir aklım almadı ve hala siz bu adamla aynı evdesiniz cumartesi gününden beri öylemi benim artık o adamın yüzünü görmeyi midem kaldırmaz sizi sevse başka adamla birlikte düşünebilir mi hiç .Hala ne işiniz var orada eğer doğruysa.

Bir de adam ne kadar ciddi ki eşinin tepkisini görünce seni denedim falan deyip işi şakaya vurmak bile gelmemiş aklına.

Valla kk hatunlari anlamakta zorluk cekiyorum. Adam hakaret etse, küfür edip saygisizlik etse, psikolojik siddet uygulasa "ya yuvani bozma" ve "güzel bir yemek yap ardindan kirmizi gecelik giy" diye tavsiyelerde bulunuyorlar. Ki bunlar bir evlilikte yasanan en agir seyler.

Adam sacma sapan teklifte bulunuyor ve hemen "bosaaan, adam seni aldatiyoor" oluyor. Ironik olarak harbiden aldatana yine kirmizi gecelik öneriyorlar.

Ve görümceye anlatmak nedir ya? Madem rezil olmasini istiyorsun, niye rezil bir insan ile halen evli kalmayi tercih ediyorsun? O zaman bügün dilekceni ver ve bosan..

Böyle bir şeyi aklından geçirmesi, eş için kabul edilebilir olması benim için boşanma sebebidir. Eyleme dönüşmemiş diye silip atamam bu gerçeği, adam beni başkasıyla düşünebiliyor neyiyle evli kalayım. Tamam desem demek ki oho.. İşte bu rezil ve sapkın zihniyette birine ben eşim demem. Beraber geçirdiğimiz o zamana da acırım sadece.

Allahım ne zamana denk geldik .Sabah sabah şoktayım.Bi dk bile durma kardeşim boşan hemen

Ömrüm insanlarin aklına sasmakla gececek heralde ya adanadaki olay yazılmış bu isin sistemini kurup cetesini olusturalim vergi almadan kazanc elde edelim dememis adam dört kisinin sevismesine devlet ne yapsim allahaskina ya ahhaha sabah sabah. Ben olsam tamam derdim denerdim sonra da suyu çıkarsa bosanirdim ne var yani kendini hirpalayinca adamin düşünceler degisio mu. Git ve karsidaki adamla onun gozunun onunde kocanla sevisemedigin kadar istekli sevis. Ömür boyu kendine gelemez valla seninki :))) oyle yapilmaz boyle yapilir yapicaksin bu adamlara mustehak

Konu fake mi bilemem ama bazı evli erkekte böyle saçma istekler bulunuyor kimisi dışa vurur (ki buna çok pişman olur) bazısı da içinde saklar (içinde patlar inşallah) Bu gerçekten iğrenç bir teklif... Bilemedim ama ben evli olsam eşim bana bu istekte bulunsa bırakırım onu ne halt yapıyorsa yapsın.

Öncelikle , görümcenize bencede söylemeyin. Yani ben olsam söylemem.. herkesın agzında benım cınsel hayatım hoş olmazdı.
ha denildiği gbi boşanacaksanız , şu şu sebepten dıye bahsedebilirsimiz..
Erkeklerin kafasında yıne denıldıgı gıbı baska hatunlarla sevısme fıkrı var. pekı.. bu mantıktan yola cıkarsak o % 70-80 lik bölüm bizimle sevişirken başkasını düşünüyor yada gözlerini kapatıp bizim başkasıyla (belkide bir silüetle ) sevişip zevk aldığımızı düşünüp daha cok zevke geliyor.
malesef bız ıstedıgımız kadar "ıyyy ben boşanırdım , kaldıramam , eghh tiksinc " desek bıle. adam ha içinde yaşamış , benim ruhum duymamış , ha paylaşmış hiçbir farkı yok..
erkekler bastırılmamış bir cinsel duyguyla yetiştikleri için , agızlarından butarz şeylerin cıkmasıda kolay oluyor..
baska bır bakıs acısı ; konu sahıbesı.. kocan sevısırken mı söyledı , yoksa aksam oturmus çekirdek çitlerken mi ? cevap A şıkkı ise , aşka geldiği sırada agzından cıkmıs olabılır , sonrasındada ya tutarsa hesabı yapmış olabılır..
Eger B şıkkı ise ; kaldıramıyorsan , yapacak bişey yok , adam ciddi..

Kocasına ders verdi diyelim , peki kendine saygısı kalacak mı o zaman ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…