- 24 Nisan 2015
- 6.985
- 7.192
- 398
öylesine söylenmiş birşey değil demekki, erkeklerin %90 ının ıkı kadınla sevısme fantazısı vardırda, sızınkı bıldıgın es degıstırme gıbı bır sey teklıf etmıs sıze, karar sıze kalmıs ama bu cokta masum bır ıstek degıl ..Bunu yazarken bile utanıyorum , bana yardımcı olun ben işin içinden çıkamıyorum..Eşim Cumartesi birden bire bana ilişkimizde renk olsun istiyorum ," kendimize bi çift bulup beraber mi olsak!!!!" dedi. ben olayı anlamaya çalışıp tepkimi verdim, "sen ne diyosun sen, beni seni nasıl başkalarıyla düşünebilirsin, nasıl bi düşünce bu vs" söyledim tamam ya öylesine söyledim dedi geçiştirdi.Canım Cumartesi gününden beri aşırı sıkkın, konuşmuyoruz, ona artık senle eskisi gibi olamam diyorum, o da bi anlık saçmaladım diyo.. ne yapmalıyım bilemiyorum, boşluktayım sanki.. çok kırgınım zaten kırıcı olmayan fikirlerinizi bekliyorum(4 yıldır evliyim )
hayır karşılığında bir şey almıyor ortaklaşa alınan bir şey var .Kendi adıma konuşuyorum. Bence hiçbir farkı yok.
Sen bir adamla beraber ol, ben de onun karısıyla olayım demiş. Karşılığında bişey alıyor.
Konu sahibi bir konuda fikir istedi, ben de o konuda kendi fikrimi söyledim. Bu konuda niye sizinle ikili tartışmaya girdiğimizi anlayamadım.
Sakinim zaten merak etmeyin.Tartismiyoruz hanfendi sakin olun. Sizin gibi ben de fikrimi belirttim hepsi bu.
Adamın teklifi çok daha ağır ki arkadaşa katılıyorum pazarlamak sadece parayla olmaz eskiden para mı vardı sen bana buğday ver ben sana arpa şeklinde değil miydi bu da öyle , oyy Haydar Dümen gibi konuştumpazarlamak nedir ya biraz ağır olmamış mı?
adam seni satayım bütçemize katkı yapalım mı demiş ?
Herkes farklı düşünebilir tabi ama ben şahsen böyle bir adamla aynı çatı altında olmaktan bile korkarım.Adamın teklifi çok daha ağır ki arkadaşa katılıyorum pazarlamak sadece parayla olmaz eskiden para mı vardı sen bana buğday ver ben sana arpa şeklinde değil miydi bu da öyle , oyy Haydar Dümen gibi konuştum
Bence de iğrenç bir teklif. ama sadece teklif aşamasında bu zorlama yok bişey yok.
Benim de bazı fetişlerim vs var diyelim ama karşı taraf kabul etmedik ten sonra bi daha dile getirmedim.
Şu son zamanlar swinger pek bi moda oldu bence adam bunu duymuş araştırmış merak da etmiş, karısını yoklamak gibi bi hatada bulunmuş. Sert tepkiyi alınca da sinmiş. Zarar geleceğini düşünmüyorum şu aşamadan sonra.
Bence yeterince kavga edilip sonra bu konu bi daha hiç açılmamak üzere kapansın diyerek hiç olmamış gibi devam edebilir iki taraf da.
Ömrüm insanlarin aklına sasmakla gececek heralde yaadanadaki olay yazılmış bu isin sistemini kurup cetesini olusturalim vergi almadan kazanc elde edelim dememis adam dört kisinin sevismesine devlet ne yapsim allahaskina ya ahhaha sabah sabah. Ben olsam tamam derdim denerdim sonra da suyu çıkarsa bosanirdim ne var yani kendini hirpalayinca adamin düşünceler degisio mu. Git ve karsidaki adamla onun gozunun onunde kocanla sevisemedigin kadar istekli sevis. Ömür boyu kendine gelemez valla seninki :))) oyle yapilmaz boyle yapilir yapicaksin bu adamlara mustehak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?