3 yaşında kızımız var eşim de namz kılan bi insan eşim , buna da şaşırıyorum ya
Bak canım bizim bir tanıdık çift yapmış bu dediğini, sonra kadın dayanamayıp boşanmak istedi, adam onu deşifre etti akrabalarına. Çekindiği çıplak resimleri kızın dayısına falan gönderdi, yaptıkları bütün rezillikleri herkes öğrendi, adam cezaevine düştü ve kadın onu boşadı. 2 kocaman çocukları var. Olayın sonu hep böyle bitiyor. Birbirinizden tiksinmeden ve çocuğunuz da yoksa hemen boşa bu adamı. kendine saygın varsa boşa....namusun varsa boşa...
Bikaç anım var, anlatayım sana dediğinde ben:tamda dedıgım gbı işte. bakmayın ya , şu formu silkeleseniz neleer neler cıkar.. ne hıkayeler.. bence o anlık de kendıne , kocanla konus ve kapansın konu. yapma uzatma sogursun!
kıyamam ya ben sana.. benım bıkac anım var , biara anlatayımda sana , boşalayım yahu şaka bıyana.. bazı ınsanlar bu konuda cekıcı oluyor.. demekkı sende güzel , objektif yorumlar yapıyorusn ki sana gelıyorlar..
anlaşamadık boşandık niye desinki anlatsın millete nasıl bir pislik olduğunu..bulanti sebebi bir kocaya sahipsin bosan direk ne düşünüyorsun kimseye açıklama yapmak zorunda degılsın anlaşamadık boşandık dersin , iğrenç ya ingilizesi swingermiş türkçe karşılıgı da gavatlık oluyor farkında mısın ?
Bikaç anım var, anlatayım sana dediğinde ben:Ahahahah
Belki bizlerinde kocalarının var böyle fantezileri ama dile getirmedikleri için onlar iyi onları boşamıyoruz.
Senin kocan açık yürekli boşa karısının yanında hiç düşünmeden konuşmuş ne ayıp.
Düşünüyorum. Aynısını eşim bana teklif etse tabi ki istemem ve şaşırırım. Beni başkasıyla nasıl patlaşacak derim ve paylaşamayacagınıda bilirim. Bunu kendi farketsin isterim madem bana söyledin hadi taraflıca bir dusun nasıl olacak ben başka bir adamla ilişkiye girecegım snr duşumu alıp senın gece koynunda uyuyacagım her zaman ki gibi öyle mi istediğin bu mu?
Yani sen bu konularda genişdin demek?
Hayatımda baskası olsa bni kıskanmaz mıydın? Peki cok memnun kalırsam ne olacak görusecek mıyım o adamla?
Böyle sorular yöneltip zaten bu teklifte bulunduguna pişman ederdim ve onun kafasında bir sürü soru olurdu şimdi benim degil.
O yanlış yaptığını beni yanlışa doğru sevk ettiğini resmen sakatlıga davetıye cıkarttıgını farkederdi. Böylece bastırmış olmazdım eşimi tamamen vaz gecırmiş olurdum diye düşünüyorum..
bu durumu ailelere açıklamak çok zor yani insan nasıl der buraya yazarken bile utanmış konu sahibi birde insanlara anlattıgını düşün , ben söyleyemezdim şahsen.anlaşamadık boşandık niye desinki anlatsın millete nasıl bir pislik olduğunu..
Yukardaki iki renkte boldladigim cümlelerin arasinda ne fark var? Simdi soruyorum sana. Görümceye anlatinca ne oluyor? Görümce kocasinin kulagindan mi cekecek? Hadi cekti diyelim ya ondan sonra? Yarin birgün konu sahibi tekrar canimli cicimli oldugunda esi ile, yine olan görümceye olmuyor mu? O abisine farkli bakmaz mi?
Yaptigi teklif elbette cilgin fakat baze insanlar atiyorum kondom kullanmak, yada pozisyon degistermek, yada cinsel oyuncaklar kulanma teklifinide abes bulabiliyorlar. Konu sahibi böyle bir teklif yapmis olsaydi ve esi gidip abisine "senin bacin hap almiyor, kondom istiyor" yada "senin bacin cinsel oyuncaklar istiyor utanmaz" dese ne olur??
Simdi dersin "eh kondom ile swinger ayni degilki". Ayni olmasina gerek yok. Neticede cinsel hayatin detaylari veriliyor ve evet bu daima yalnis.
Ha bu arada benim icin teklif ve gercekten yapmak arasinda evet bir fark var....
Burada kimse kabul edilebilir seks hayatı dışında bir şeyini anlatmaz. Feyklikten geçtim direkt ne genişliği kalır ne ahlaksızlığı.
Neyse.. demek ıstedıgım tamda bu zaten.. kım buraya gelıp esım bunu telıf ettıden öteye gıdebılır kı ?
hadı bıbabayiğit cıksın (bende dahil) eşim / partnerimle şunu yaptık bunu yaptık dıyelım.. hemen FAAAKEEE diye bagrılır degılmı. ondan dıyorum işte. bu durum benım basıma gelmemıstır , bır baskası gelmsıtır. baskasının basına bu durum gelmıstır benım basıma baskası gelmıstır gibi.. ben daha fazla ılerleyemicem , yoksa kocayı savunuyor swingercı ilan edilebiliriz
Ama kızları varmış... Bende söylesin dedim de çocuğuna kıyamaz insan ayrılsa bile babasını böyle bilmesin..anlaşamadık boşandık niye desinki anlatsın millete nasıl bir pislik olduğunu..
Kocaya bakkkk!!!!! Benim kocam, bana laf atilsa ortaligi talan eder. Bununki de elin adaminin koynuna sokuyor. Pesss. Bide cocuk da varmis. Allahim ne gunlere kaldik.çocuğuda varmıs hemde kız çocuğu ....
onun kızına yapılsa böyle bi teklif :O
ay dediğiniz gibi çivisi çıkmış dünyanın .
insan kocasınada güvenemiycekse kime güvensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?