- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
Söylesin ya da söylemesin bu da hanimefendinin kendi tercihi. Kocası mahrem olan cinsel hayatlarinda böyle bir sapkinlik istiyorken konu sahibinin de etik davranmasini bekleyemeyiz.
Kocasına ders verdi diyelim , peki kendine saygısı kalacak mı o zaman ?
Birçok konuda misillemeyi severimO kendi bilecegi is. Benim kendime olan saygim o isi yaptim diye azalmazdi. Ama kocam olacak adam gözümde takla atarak duserdi. Amac da o zaten. O zihniyetteki birini kiskanmazdim artik.
Eh o zaman kocasindan ne farki var? Ki kocasi daha hicbirsey yapmadi, sadece teklif etti. Ha elbette trip atilir, burnu sürütülür felan fakat özelikle bosanilmayacaksa (hos bosanildiginda bile böyle anlatmazdim asla) hic anlatilmasin. Kari koca tekrar barisabilir fakat o görümce ömür boyu abisine ve hatta konu sahibine farkli bakacaktir. Ne olursa olsun evlilikte yasanan cinsellik baskalarina anlatilmaz.
Bence de ne zaman söylediği önemli.Öncelikle , görümcenize bencede söylemeyin. Yani ben olsam söylemem.. herkesın agzında benım cınsel hayatım hoş olmazdı.
ha denildiği gbi boşanacaksanız , şu şu sebepten dıye bahsedebilirsimiz..
Erkeklerin kafasında yıne denıldıgı gıbı baska hatunlarla sevısme fıkrı var. pekı.. bu mantıktan yola cıkarsak o % 70-80 lik bölüm bizimle sevişirken başkasını düşünüyor yada gözlerini kapatıp bizim başkasıyla (belkide bir silüetle ) sevişip zevk aldığımızı düşünüp daha cok zevke geliyor.
malesef bız ıstedıgımız kadar "ıyyy ben boşanırdım , kaldıramam , eghh tiksinc " desek bıle. adam ha içinde yaşamış , benim ruhum duymamış , ha paylaşmış hiçbir farkı yok..
erkekler bastırılmamış bir cinsel duyguyla yetiştikleri için , agızlarından butarz şeylerin cıkmasıda kolay oluyor..
baska bır bakıs acısı ; konu sahıbesı.. kocan sevısırken mı söyledı , yoksa aksam oturmus çekirdek çitlerken mi ? cevap A şıkkı ise , aşka geldiği sırada agzından cıkmıs olabılır , sonrasındada ya tutarsa hesabı yapmış olabılır..
Eger B şıkkı ise ; kaldıramıyorsan , yapacak bişey yok , adam ciddi..
patlatsaydın bitane gözüne mosmor renk gelseydiBunu yazarken bile utanıyorum , bana yardımcı olun ben işin içinden çıkamıyorum..Eşim Cumartesi birden bire bana ilişkimizde renk olsun istiyorum ," kendimize bi çift bulup beraber mi olsak!!!!" dedi. ben olayı anlamaya çalışıp tepkimi verdim, "sen ne diyosun sen, beni seni nasıl başkalarıyla düşünebilirsin, nasıl bi düşünce bu vs" söyledim tamam ya öylesine söyledim dedi geçiştirdi.Canım Cumartesi gününden beri aşırı sıkkın, konuşmuyoruz, ona artık senle eskisi gibi olamam diyorum, o da bi anlık saçmaladım diyo.. ne yapmalıyım bilemiyorum, boşluktayım sanki.. çok kırgınım zaten kırıcı olmayan fikirlerinizi bekliyorum(4 yıldır evliyim )
kesinlikle.. demek istediğim bu işte. erkeklerın dili cok farklı..Bence de ne zaman söylediği önemli.
Kk da genelde erkeklerin dünyasının gerçeklerini anlatınca erkekleri savunduğunu sanıyor herkes. Erkeklerin dünyası farklı, çok farklı, acayip farklı..... Hele konu seks olunca asla hiçbir şeyi kişisel algilamiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?