Eşim uygunsuz teklifte bulundu!!

Söylesin ya da söylemesin bu da hanimefendinin kendi tercihi. Kocası mahrem olan cinsel hayatlarinda böyle bir sapkinlik istiyorken konu sahibinin de etik davranmasini bekleyemeyiz.

Eh o zaman kocasindan ne farki var? Ki kocasi daha hicbirsey yapmadi, sadece teklif etti. Ha elbette trip atilir, burnu sürütülür felan fakat özelikle bosanilmayacaksa (hos bosanildiginda bile böyle anlatmazdim asla) hic anlatilmasin. Kari koca tekrar barisabilir fakat o görümce ömür boyu abisine ve hatta konu sahibine farkli bakacaktir. Ne olursa olsun evlilikte yasanan cinsellik baskalarina anlatilmaz.

Erkekler herzaman cinsellik konusunda doyumsuzdurlar.Hep daha fazlasını , daha farklısını ve daha iyisini isterler.
Bu bütün erkeklerde böyle.
Bunu söyleyebilen var söyleyemeyen var..
Ama her erkeğin eşine dostuna belki kendine itiraf edemediği cinsel arzuları vardır..

O kendi bilecegi is. Benim kendime olan saygim o isi yaptim diye azalmazdi. Ama kocam olacak adam gözümde takla atarak duserdi. Amac da o zaten. O zihniyetteki birini kiskanmazdim artik.
Birçok konuda misillemeyi severim
Ama bu konuda misilleme yapamam, yaparsam kendime saygım kalmaz
Eşimi boşarım daha iyi, onurlu gururlu hayat sürerim sonrasında da
O ders alsın diye tanımadığım sevmediğim biriyle cinsellik yaşarsam -hemde evliyken- kendimi affedemem, kızımın yüzüne bakamam vs.

Ben anlatsin mi diyorum? Ama anlatirsa da cok gormem ve evet cok da garipsemem. Kadin kocasindan rezil bir teklif almis. Ne demek ama yapmamis? Yapabilmesi icin lazim olan tek şey konu sahibinin kabul etmesi zaten. Adam yapmis hukmunde. Konu sahibinin de bu kadarcik sacmalama hakki var bana göre.

eşinizin ar damarı patlamış !
böyle bi adaama artık kocam diye güvenip sırtımı yaslayamazdım .

Allahım sen koru. nasıl bir koca bu. rabbim akıl fikir versin. yuva yıkılması çok üzücü birşey ama ben bu teklif sonrasında kocamdan boşanırdım

Bu bosanma sebebidir...
Böyle bir teklifte nasil bulunur bune igrenclik...

Bence de ne zaman söylediği önemli.
Kk da genelde erkeklerin dünyasının gerçeklerini anlatınca erkekleri savunduğunu sanıyor herkes. Erkeklerin dünyası farklı, çok farklı, acayip farklı..... Hele konu seks olunca asla hiçbir şeyi kişisel algilamiyorlar.

Boyle bir insanla evliligimi surdurmeme imkan bile olmazdi.sanirim cunku gozumde insani bir.degeri.bitmis olurdu igrenclik bana gore genis migdeli olmak bu olsa gerek musluman olduguna bile.supheliyim

Ya sonra hangi rengi katacakmis, renk cok kat kat bitmez.
Cok incitici, cok ne desem bilemedim.
Esim diye nasil sarilir insan bu adama simdi.

Yllar önce gaztetede çıktı,swinger için anlaşan 2 çift otelde buluşmuşlar,ayrı odalar olup sonra beraber olmak istemişler.
Adamın bir tanesi gizli kamerayla görüntüleri çekip şantaj yapmış evli olan çifte,diğerleri de sevgili tabi.
Adam hemen polise başvurmuş,aldığı cevap bunun gibi o kadar çok şikayet varki demişler.
Bir çoğuda şantaj yapmak için bunu deniyorlar..

patlatsaydın bitane gözüne mosmor renk gelseydi

kesinlikle.. demek istediğim bu işte. erkeklerın dili cok farklı..
kimi erkek , birliktelik sırasında partnerini or....m diye sevıyor. ona gore hakaret olmuyo. eee sen benım or...msun deyıp cıkıyor. yanı nereye cekersen oraya gıder. ama en onemlısı konunun konusuldugu vakit kesınlıkle önemli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…