özel bi anımızda söyledikesinlikle.. demek istediğim bu işte. erkeklerın dili cok farklı..
kimi erkek , birliktelik sırasında partnerini or....m diye sevıyor. ona gore hakaret olmuyo. eee sen benım or...msun deyıp cıkıyor. yanı nereye cekersen oraya gıder. ama en onemlısı konunun konusuldugu vakit kesınlıkle önemli..
3 yaşında kızımız var eşim de namz kılan bi insan eşim , buna da şaşırıyorum yaKonu sahibi çocuğunuz var mıydı
Ne bileyim kalkıp misilleme yapamam ama
Boşanıp gerçek sebebi de söyleyebilirim ben çocuğum yoksa ( çocuk varsa söylenmez, babası sonuçta çocuğun psikolojisi bozulur )
Arkadaşımın eşi, ilişki sırasında sürekli a.... seks istediğinden bahsediyormus. Arkadaşım normal zamanda sorduğunda "yok canım, o an öyle gözüm dönüyor işte" demiş.kesinlikle.. demek istediğim bu işte. erkeklerın dili cok farklı..
kimi erkek , birliktelik sırasında partnerini or....m diye sevıyor. ona gore hakaret olmuyo. eee sen benım or...msun deyıp cıkıyor. yanı nereye cekersen oraya gıder. ama en onemlısı konunun konusuldugu vakit kesınlıkle önemli..
Ben anlatsin mi diyorum? Ama anlatirsa da cok gormem ve evet cok da garipsemem. Kadin kocasindan rezil bir teklif almis. Ne demek ama yapmamis? Yapabilmesi icin lazim olan tek şey konu sahibinin kabul etmesi zaten. Adam yapmis hukmunde. Konu sahibinin de bu kadarcik sacmalama hakki var bana göre.
Bence anın önemi yoközel bi anımızda söyledi
Evet şu anda sakin davranın.bugun oturup konuşacağım, isteklerin neler düşüncelerin neler? bu bi anda çıkmaz kafadan? arkadaşlarınla mı oturdun konuştun da aklına geldi? yoksa araştırdın mı bunları yoksa zaten hazırda bi çift var mı? bi arkadaşımdan aldım bu fikri, önce alt yapısını öğren, sonra saldırıya geçersen geçersin dedi, boşanmak için erken bi aşama bu konunun içeriğini bilmen şart dedi. yaptığı söylediği kesinlikle normal değil kanına gir konuş , sonra yapacağını yap dedi. mantıklı geldi
Oyle bi kocayla 5 dk ayni evde durmam. Hadi kendi zevki icin bir sekilde isterde, gozlerinin onunde seni nasil baskasiyla izleyebilir. Yada seni nasil baskasina sunabilir. Migdem bulandi. İnşallah cocugun yoktur. Bide cocugunun anasini sunuyorsa bu teklifi daha da beter. Amannn be dunyanin civisi cikmis yaa.
Özür dilerim ama böylesinden korkarım ben3 yaşında kızımız var eşim de namz kılan bi insan eşim , buna da şaşırıyorum ya
3 yaşında kızımız var eşim de namz kılan bi insan eşim , buna da şaşırıyorum ya
tamda dedıgım gbı işte. bakmayın ya , şu formu silkeleseniz neleer neler cıkar.. ne hıkayeler.. bence o anlık de kendıne , kocanla konus ve kapansın konu. yapma uzatma sogursun!özel bi anımızda söyledi
Arkadaşımın eşi, ilişki sırasında sürekli a.... seks istediğinden bahsediyormus. Arkadaşım normal zamanda sorduğunda "yok canım, o an öyle gözüm dönüyor işte" demiş.
İnsanlar da gelip cinsel maceralarını bana anlatıyor hep, lanet gelsin
Konuş ama bence ne derse desin için soğumayacakbugun oturup konuşacağım, isteklerin neler düşüncelerin neler? bu bi anda çıkmaz kafadan? arkadaşlarınla mı oturdun konuştun da aklına geldi? yoksa araştırdın mı bunları yoksa zaten hazırda bi çift var mı? bi arkadaşımdan aldım bu fikri, önce alt yapısını öğren, sonra saldırıya geçersen geçersin dedi, boşanmak için erken bi aşama bu konunun içeriğini bilmen şart dedi. yaptığı söylediği kesinlikle normal değil kanına gir konuş , sonra yapacağını yap dedi. mantıklı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?