Eşim uygunsuz teklifte bulundu!!

Onceki konulariniza goz attim, esinizin eve gec saatlerde bekar erkek arkadas cagirmak gibi huylari da varmis...
Bir de tesetturlusunuz galiba, esinizin de inancli olmasi ve bu tarz fantazilerin inancina ters dusmesi gerekirdi. (Hos bu durumun inancsizlikla da alakasi yok, biz cift olarak inancli degiliz ama esim bana boyle bir teklifte bulunsa basini piknik tupuyle ezerim)
Isin altinda baska bir isler olmasin....

Konu sahibi çocuğunuz var mıydı
Ne bileyim kalkıp misilleme yapamam ama
Boşanıp gerçek sebebi de söyleyebilirim ben çocuğum yoksa ( çocuk varsa söylenmez, babası sonuçta çocuğun psikolojisi bozulur )

bugun oturup konuşacağım, isteklerin neler düşüncelerin neler? bu bi anda çıkmaz kafadan? arkadaşlarınla mı oturdun konuştun da aklına geldi? yoksa araştırdın mı bunları yoksa zaten hazırda bi çift var mı? bi arkadaşımdan aldım bu fikri, önce alt yapısını öğren, sonra saldırıya geçersen geçersin dedi, boşanmak için erken bi aşama bu konunun içeriğini bilmen şart dedi. yaptığı söylediği kesinlikle normal değil kanına gir konuş , sonra yapacağını yap dedi. mantıklı geldi

özel bi anımızda söyledi

Konu sahibi çocuğunuz var mıydı
Ne bileyim kalkıp misilleme yapamam ama
Boşanıp gerçek sebebi de söyleyebilirim ben çocuğum yoksa ( çocuk varsa söylenmez, babası sonuçta çocuğun psikolojisi bozulur )
3 yaşında kızımız var eşim de namz kılan bi insan eşim , buna da şaşırıyorum ya

Arkadaşımın eşi, ilişki sırasında sürekli a.... seks istediğinden bahsediyormus. Arkadaşım normal zamanda sorduğunda "yok canım, o an öyle gözüm dönüyor işte" demiş.
İnsanlar da gelip cinsel maceralarını bana anlatıyor hep, lanet gelsin

Yukardaki iki renkte boldladigim cümlelerin arasinda ne fark var? Simdi soruyorum sana. Görümceye anlatinca ne oluyor? Görümce kocasinin kulagindan mi cekecek? Hadi cekti diyelim ya ondan sonra? Yarin birgün konu sahibi tekrar canimli cicimli oldugunda esi ile, yine olan görümceye olmuyor mu? O abisine farkli bakmaz mi?

Yaptigi teklif elbette cilgin fakat baze insanlar atiyorum kondom kullanmak, yada pozisyon degistermek, yada cinsel oyuncaklar kulanma teklifinide abes bulabiliyorlar. Konu sahibi böyle bir teklif yapmis olsaydi ve esi gidip abisine "senin bacin hap almiyor, kondom istiyor" yada "senin bacin cinsel oyuncaklar istiyor utanmaz" dese ne olur??

Simdi dersin "eh kondom ile swinger ayni degilki". Ayni olmasina gerek yok. Neticede cinsel hayatin detaylari veriliyor ve evet bu daima yalnis.

Ha bu arada benim icin teklif ve gercekten yapmak arasinda evet bir fark var....

Son düzenleme:
Evet şu anda sakin davranın.
Bırakın size açılsın, konuşsun.

Yargılamayın, kızmayın, iğrenmeyin. Aklında içinde ne varsa size anlatsın. Ondan sonra kararınızı verirsiniz.

Şu anda kendinizi kötü hissediyorsunuz biliyorum. Hiç anlamadığınız bir konu açıldı bir anda önünüzde. Altındaki sebepleri, bunun nasıl bir zevk vereceğinizi bilmiyorsunuz, içiniz almıyor, üzülüyorsunuz anlıyorum. Ama en azından bu akşam sakin durun, anlatsın size kendini.

Oyle bi kocayla 5 dk ayni evde durmam. Hadi kendi zevki icin bir sekilde isterde, gozlerinin onunde seni nasil baskasiyla izleyebilir. Yada seni nasil baskasina sunabilir. Migdem bulandi. İnşallah cocugun yoktur. Bide cocugunun anasini sunuyorsa bu teklifi daha da beter. Amannn be dunyanin civisi cikmis yaa.

çocuğuda varmıs hemde kız çocuğu ....
onun kızına yapılsa böyle bi teklif :O
ay dediğiniz gibi çivisi çıkmış dünyanın .
insan kocasınada güvenemiycekse kime güvensin

3 yaşında kızımız var eşim de namz kılan bi insan eşim , buna da şaşırıyorum ya
Özür dilerim ama böylesinden korkarım ben
Yani namaz kılmayan herkes te bunu yapmaz tabi ama
Namaz kılınca daha bi dindar görünüp insanları kandırıyorlar
Sen mesela belki dindar yönüne de güvendin evlenirken ?
Namaz farz diye kılarım ama onun dışında da her naneyi yerim demek tabi ki daha şaşırtıcı olmalı

Belki bizlerinde kocalarının var böyle fantezileri ama dile getirmedikleri için onlar iyi onları boşamıyoruz.
Senin kocan açık yürekli boşa karısının yanında hiç düşünmeden konuşmuş ne ayıp.
Düşünüyorum. Aynısını eşim bana teklif etse tabi ki istemem ve şaşırırım. Beni başkasıyla nasıl patlaşacak derim ve paylaşamayacagınıda bilirim. Bunu kendi farketsin isterim madem bana söyledin hadi taraflıca bir dusun nasıl olacak ben başka bir adamla ilişkiye girecegım snr duşumu alıp senın gece koynunda uyuyacagım her zaman ki gibi öyle mi istediğin bu mu?
Yani sen bu konularda genişdin demek?
Hayatımda baskası olsa bni kıskanmaz mıydın? Peki cok memnun kalırsam ne olacak görusecek mıyım o adamla?
Böyle sorular yöneltip zaten bu teklifte bulunduguna pişman ederdim ve onun kafasında bir sürü soru olurdu şimdi benim degil.
O yanlış yaptığını beni yanlışa doğru sevk ettiğini resmen sakatlıga davetıye cıkarttıgını farkederdi. Böylece bastırmış olmazdım eşimi tamamen vaz gecırmiş olurdum diye düşünüyorum..

bence eşinizin kesinlikle psikolojik sıkıntıları var yada midesiz bu adam tedavi olması için yanında olun yada arkanıza bile bakmadan kaçın... hemen kaçın... hızlı kaçın...

Şoktayım. Bunu şakası bile yapılamazken böyle bir teklif sunmak inanılır gibi değil.

Bu adamla bir ömür geçirmek istediğine emin misin?

Boşanmak için illa aldatma veya şiddet gibi sebepler gerekmiyormuş. Bir kere daha anladım.

özel bi anımızda söyledi
tamda dedıgım gbı işte. bakmayın ya , şu formu silkeleseniz neleer neler cıkar.. ne hıkayeler.. bence o anlık de kendıne , kocanla konus ve kapansın konu. yapma uzatma sogursun!

kıyamam ya ben sana.. benım bıkac anım var , biara anlatayımda sana , boşalayım yahu şaka bıyana.. bazı ınsanlar bu konuda cekıcı oluyor.. demekkı sende güzel , objektif yorumlar yapıyorusn ki sana gelıyorlar..

gel de bu adama koca de, bir ömür paylaş
yazık olmuş size
inşallah hatasını anlar bir daha ne söyler, ne de düşünür böyle bişeyi
ama sizin içinizdeki o şüphe kırıntısı geçermi bilinmez

Konuş ama bence ne derse desin için soğumayacak
Ve hep bi acaban olacak
Çünkü sende biliyorsun öylesine denmez hiç bişey
Düşünmüş düşünmüş sonuda da teklif etmiş
Ve 'normal sınırlarda' değil kesinlikle..

Arkadaşlar geçen internette bu konuyla ilgili bu yazi dizisi okudum yaziyi yazan gazeteci eş değiştiren çiftlerin arasına girmiş gözlem yapabilmek için aralarında sadece marjinal yada zengin insanlar yokmuş tutucu sayılabilecek namazli abdestli insanlarda varmış. Bu olay internetten fazlasıyla yayılmış çiftler internet üzerinden birbirine ulaşıyorumus.tek taraflı yaşanmadığı için aldatma olmadığını düşünüyorlar ,birbirlerini kandirmiyorlar ve iki tarafta doyuma ulaşıyor mantık bu maalesef. Bu mantıkla resmen bu olayı normalleştirmeye çalışıyorlar.konu sahibi evliligini gözden geçir derim bu normal bi istek değil kabul etmedigin için eşin yarin birgün aldattiginda kendini bu şekilde savunacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…