Eşim uyku arasında hafıza kaybı yaşıyor olabilir mi?

Tüm mesajları okudum çoğu beni eğlendirdi, nadiren çok kötü şeyler de yaşanmış Allah korusun hepimizi.
Öncelikle aldatma vs işine asla katılmıyorum benim adam uykuya aşıktır. Uykusundan fedakarlık yapıp başka biriyle laklak yapmaya bile gideceğini sanmıyorum :KK53:
Bu iki olaydan sonra birkaç gün evden çalıştım, mışıl mışıl uyudu uyanmadan. Hatırlamadığı bir şey de yapmadı. Ama yalnız olursa yine yapar gibi geliyor. Evde ben varken daha rahat uykuya dalıp kesintisiz uyuyor.
Büyük bir problem yaşamıyoruz gibi geldi bana, devamının gelmemesini umuyorum:super:

Selamlar,
Şimdi konuyu olduğu kadar anlaşılır yazmaya çalışacağım. Benim eşim gece çalışıyor, gündüzleri o uyurken ben de işte oluyorum yani uyurken yalnız oluyor. Geçen gün uyanıp beni aradı, “sen pijamalarını yatağın üstünde mi bıraktın?” dedi. Hiç yaptığım bir şey olmadığı için şaşırmış ve uyanır uyanmaz beni arayıp bunu sordu. Ben de bırakmadığımı söyledim. “Peki benim kıyafetlerimi neden çıkardın?” dedi. “Ben evden çıkarken pijamalarınla uyuyordun, ne çıkarması?” dedim. Üstünde sadece iç çamaşırı varmış ve benim yeni yıkanıp kurutulmuş alt üst takım pijamam da yatağın üstündeymiş. Tahminimizce çok terleyince uykudan uyanıp pijamalarını kirliye atmış, yatağa dönerken benim terlediğimi düşünüp (ben bu sırada işteyim) benim kıyafetlerimi kurutmalıktan alıp yatağa götürmüş, benim yattığım tarafa bırakıp kendi de bir şey giymeden yatağa girivermiş. Bu bana çok komik geldi ve baya bir dalga geçtim. Ama kendisi ürktü evi okuyup üfleyeceğim falan dedi tamam dedim yaparsın.
Bugün yine uyanınca bana mesaj atmış “aşkım saatimle telefonumun şarjını neden çıkardın?” diye. Öyle bir şey yapmadığımı söyledim. İki şarjı da prizden çıkarıp komidinin üstüne koymuşsun diyor. Bunu da hatırlamıyor. Sonradan benim yapmadığıma ikna oldu.
Çok derin bir uyku halinden mi kaynaklanıyor acaba, başına böyle şeyler gelen var mı? Üçüncü bir vakada ben de endişelenmeye başlayacağım artık…
Uyurgezer olabilir..

Uyku düzeni gece çalış gündüz uyu olan kişilerde sık görülen bisey bu aslinda eşinizin bünyesi muhtemelen bu düzene uygun değil daha cok düzenli uykuya ihtiyacı vardir. Bana da ergenlikte cok oluyordu. Annem sabah uyandirip bisey soylerdi geri uyandigimda asla hatırlamazdim. Olmamış seyleri de olmuş sanardim hatta mesela bigun uyurken kapi çalındı dedem geldi oturdu biraz su verdim ben uyucam dedim geri ciktim yukarı uyanip asagi indigimde dedem gitmisti baktim kapinin sürgüsü içerden takılı. en unutamadigim anim bu baya tuhaf gelmisti emindim uyandığıma.

Benim eşim de uyu halinde asla hatırlamaz yaptıklarını, konuştuklarını.

Çok derin uyur.
Uyandırmak zaten çıldırma sebebi. Sesimi asla duymaz. Es kaza duyduysa da onu bile hatırlamaz.

Ne zaman başka bir rahatsızlıktan dolayı psikolojik tedavi almaya başladı o zaman beni uykusunun arasında duydu, konuştuklarımızı hatırladı.

Back
X