Huyunu bilmediğiniz adamla niye evlendiniz? Severek evlenip huyunu bilmemek nasıl oluyor? Size çocuğunuza neler yapabileceğini açıp okudunuz mu? Ne aklı verelim size, daha önce sorsaydınız aldırın boşanın derhal uzaklaşın derdik. Paraları olmayınca, madde alamayınca en yakınlarını bıçaklıyorlar kesiyorlar, iki haber açıp okursanız bilgilenirsiniz. Dar çevre yobaz çevre ama acımadan o çevreye çocuk getiriyorsunuz. Hangi çocuk madde bağımlısı babayı hak ediyor, hangi çocuk ölüm tehlikesi altında huzursuz sağlıksız bir ortamda yaşamayı hak ediyor?Huyunu bilmiyordum evlendikten sonra gördüm gerçek yüzünü
Ben koca derdinde değilim lütfen kırıcı konuşmayın gelir kaynağım yok yobaz bir çevrede geri dönmek beni daha da kötü etkileyecek sizden akıl istedim siz kalp kırıyorsunuz
hem pcos var hem doğum kontrol hapı kullanıyorsunuz ama ne hikmetse evlenir evlenmez hamile kalmışsınızEvet aslında pcosum ben doğum kontrol kullanıyorum çocukluğumdan beri isteyerek olan bir durum değildir
Bebeğin geleceği için yobaz bir çevre bağımlı bir babadan kat kat daha iyidir.Ben koca derdinde değilim lütfen kırıcı konuşmayın gelir kaynağım yok yobaz bir çevrede geri dönmek beni daha da kötü etkileyecek sizden akıl istedim siz kalp kırıyorsunuz
Ben koca derdinde değilim lütfen kırıcı konuşmayın gelir kaynağım yok yobaz bir çevrede geri dönmek beni daha da kötü etkileyecek sizden akıl istedim siz kalp kırıyorsunuz
anne babasına anlattım fakat onlardan da pek hayır gördüğüm söylenemez
Nasıl yüksek lisans ya böyle bir evlilik nasıl yani .Neysee.Cevre yobaz falan olsada uyusturu içen birinden koca olmayacagini bilecek kadar izan vardır .Ayrıca yüksek lisans yaptıysanız iyi bir işiniz vardır zaten siz cocugada kendinizede bakarsınızAllah aşkına yobaz dediğin çevre ile uyuşturucu bağımlısı bir ortamı nasıl bir tutabilirsiniz ?
siz yüksek lisans yapmışken okulsuz köye mi taşınmak zorundasınız
bahssettiğiniz yobazlık geldiğiniz ailenin iç kültürel yapısı mı ?
o cocuk bir hiç uğruna öldürebilir ya da satılabilir , alıştırabilir
en kötüsü bu uğursa sen satılabilirsin !!!!!!!!
İçmediği zamanlar sinir kat sayısı hep yüksekti bağırarak bazen kalbimi kırarak
Evet aslında pcosum ben doğum kontrol kullanıyorum çocukluğumdan beri isteyerek olan bir durum değildir
5 aylık evliliğin 3 ayı kavga ama hamile misiniz?5 aylık evliyim Eşimle öok severek evlendik daha önce uyuşturucu kullandığını bilmiyordum evlendikten kısa bir süre sonra farkettim tuhaf hareketleri vardı krize giriyordu 2-3 ay boyunca kavga ettik boşanmak istediğimi söyledim hep yeminler etti düzeleceğine 1-2 gün içmese 3.gün illa içiyordu yalanlar söylemeye başladı izinli günlerimizde motorla dolaşıp geliyorum diyip birkaç saat gelmiyordu yatağa girmiyor balkonda sürekli sigara içip baygın halde yakalıyordum anne babasına anlattım fakat onlardan da pek hayır gördüğüm söylenemez babası evden kovdu ben eve gelmesini bekledim 5 ay boyunca ağlamaktan çok yoruldum çocuğuma bir şey olacak diye çok korkuyorum eşim ne tedaviyi kabul ediyor ne boşanmaya ne yapacağımı bilmiyorum 2 ay sonra işte çıkacağım herhangi bir gelirim olmayacak anne evine de dönmekten korkuyorum yobaz bir çevrede büyüdüğüm için dışlanıp yargılanmaktan korkuyorum nolur akıl verin ne yapacağımı bilmiyorum
Konu sahibi yüksek lisans yapmamış,yorumcu, konu sahibinin "çevrem çok yobaz ben ne yapacağım şimdi "serzenişine karşılık,sanki yüksek lisans yaptınız da okulsuz köye tasindiniz diyerek ,cevren ne kadar yobaz olabilir ki gibisinden karşılaştırma yapmış.Nasıl yüksek lisans ya böyle bir evlilik nasıl yani .Neysee.Cevre yobaz falan olsada uyusturu içen birinden koca olmayacagini bilecek kadar izan vardır .Ayrıca yüksek lisans yaptıysanız iyi bir işiniz vardır zaten siz cocugada kendinizede bakarsınız
Teşekkür ederim vakit ayırıp açıklama yaptığınız içinKonu sahibi yüksek lisans yapmamış,yorumcu, konu sahibinin "çevrem çok yobaz ben ne yapacağım şimdi "serzenişine karşılık,sanki yüksek lisans yaptınız da okulsuz köye tasindiniz diyerek ,cevren ne kadar yobaz olabilir ki gibisinden karşılaştırma yapmış.
Ne kadarlık hamilesiniz ?5 aylık evliyim Eşimle öok severek evlendik daha önce uyuşturucu kullandığını bilmiyordum evlendikten kısa bir süre sonra farkettim tuhaf hareketleri vardı krize giriyordu 2-3 ay boyunca kavga ettik boşanmak istediğimi söyledim hep yeminler etti düzeleceğine 1-2 gün içmese 3.gün illa içiyordu yalanlar söylemeye başladı izinli günlerimizde motorla dolaşıp geliyorum diyip birkaç saat gelmiyordu yatağa girmiyor balkonda sürekli sigara içip baygın halde yakalıyordum anne babasına anlattım fakat onlardan da pek hayır gördüğüm söylenemez babası evden kovdu ben eve gelmesini bekledim 5 ay boyunca ağlamaktan çok yoruldum çocuğuma bir şey olacak diye çok korkuyorum eşim ne tedaviyi kabul ediyor ne boşanmaya ne yapacağımı bilmiyorum 2 ay sonra işte çıkacağım herhangi bir gelirim olmayacak anne evine de dönmekten korkuyorum yobaz bir çevrede büyüdüğüm için dışlanıp yargılanmaktan korkuyorum nolur akıl verin ne yapacağımı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?