Eşim uyuşturucu kullanıyor ve hamileyim ne yapacağımı bilmiyorum

Huyunu bilmiyordum evlendikten sonra gördüm gerçek yüzünü
Huyunu bilmediğiniz adamla niye evlendiniz? Severek evlenip huyunu bilmemek nasıl oluyor? Size çocuğunuza neler yapabileceğini açıp okudunuz mu? Ne aklı verelim size, daha önce sorsaydınız aldırın boşanın derhal uzaklaşın derdik. Paraları olmayınca, madde alamayınca en yakınlarını bıçaklıyorlar kesiyorlar, iki haber açıp okursanız bilgilenirsiniz. Dar çevre yobaz çevre ama acımadan o çevreye çocuk getiriyorsunuz. Hangi çocuk madde bağımlısı babayı hak ediyor, hangi çocuk ölüm tehlikesi altında huzursuz sağlıksız bir ortamda yaşamayı hak ediyor?

Ben koca derdinde değilim lütfen kırıcı konuşmayın gelir kaynağım yok yobaz bir çevrede geri dönmek beni daha da kötü etkileyecek sizden akıl istedim siz kalp kırıyorsunuz

Kırıcı konuşmayalım pekala..
O zaman aynı evde yaşamaya devam edin, çocuğu da orada doğurun, üstüne 2.yi de yapın kesin düzelir (!)
Çocuk olunca bu müptezel adamlara vahiy iniyor çünkü, hepsi tüm kötü alışkanlıkları bırakıp kendilerini çocuklarına adıyor.. (!)

Böyle konularda kırıcı olmayın diyorsunuz ya bayılıyorum. Kendinizi düşündüğünüz kadar bebeğinizi de düşünseniz keşke.
Bebeğiniz kaç defa kırılacak mesela o evde? Kalbi, gururu, psikolojisi, hatta belki kolu bacağı...
Derdiniz koca deyince boşuna kızmayın. Gerçek bu çünkü.

5 ay boyunca kavga edip ağlamışsınız ama keyfinizden de geri kalmamışsınız. Şöyle bir kaosun içinde sevişecek enerjiyi, motivasyonu nasıl buluyorsunuz anlamıyorum.
3-5 ay önce yapmanız gereken şeyi şimdi yapın ve boşanın. Yapabileceğiniz başka bir şey yok.

Keşke zamanında aldırsaydınız. İşten çıkınca para olmayacak, adam zaten elindekini uyuşturucuya harcıyor. Ailenizin yanına dönmek istemiyorsunuz, kayın aileniz bir şey yapmıyor ki zaten bile bile oğlanı size kakaladılar büyük ihtimalle. Bu kadar kötü bir ortama çocuk getirmek onu aldırmanın günahından büyük olsa gerek.

Birakmaz uyuşturucuyu . Aile evine donmeyio ne yapacaksınız ki .Az büyütüp ya bir daha evlendirirler sizi yada çocuğu yetiştirme yurduna verip gidip yatılı bir yerde çalışacaksınız.Yani aileniz tutucu ise calisamazsiniz benim anladığım o güç yok zaten sizde.Evlatlik vermek de bir seçenek desem bilen bilmeyen anlamayacak siz dahil.Hayatin gerçekleri minnoş değil her zaman .Hepimiz için öyle o evde bu babayla ruhsal fiziksel olarak sağlıklı büyüme şansı yok.Aileniz bence çocukla gelmeniz ona bakıp çalışmanızı kabul etmez oda belli.O zaman dedigim secenekleri düşünün yada düşünmeyin ben sadece öneri yapıyorum size ise para lazım

O güç yok derken cidden bu kullanan insanları arastirsaniz bunların geçmişinde illaki bir falso oluyor öyle birden başlanan birşey olmuyor .Kafada gıdık oluyor .Norrmal olmuyorlar anlamamak çok zor yani böyle birini .

Evet aslında pcosum ben doğum kontrol kullanıyorum çocukluğumdan beri isteyerek olan bir durum değildir
hem pcos var hem doğum kontrol hapı kullanıyorsunuz ama ne hikmetse evlenir evlenmez hamile kalmışsınız biz ilaçlar tedaviler boşuna uğraşmışız yahu olay basit korunmak gerekiyormuş
Ben koca derdinde değilim lütfen kırıcı konuşmayın gelir kaynağım yok yobaz bir çevrede geri dönmek beni daha da kötü etkileyecek sizden akıl istedim siz kalp kırıyorsunuz
Bebeğin geleceği için yobaz bir çevre bağımlı bir babadan kat kat daha iyidir.
Eşiniz tedavi olmak istemiyor sizin için boşanmaktan başka seçenek yok

ben boşan kelimesini sevmem ama ne olur boşan , ne olur bir ölüm olmadan kurtul , lütfen karnındakini düşün, lütfen uzak dur lütfen...
tedavi olsa bile 3-4 yıl temiz kalır sonra yine, sonra yine sonra yine...

Allah aşkına yobaz dediğin çevre ile uyuşturucu bağımlısı bir ortamı nasıl bir tutabilirsiniz ?

siz yüksek lisans yapmışken okulsuz köye mi taşınmak zorundasınız

bahssettiğiniz yobazlık geldiğiniz ailenin iç kültürel yapısı mı ?

o cocuk bir hiç uğruna öldürebilir ya da satılabilir , alıştırabilir
en kötüsü bu uğursa sen satılabilirsin !!!!!!!!

Böyle konularda da hep korunurken yanlışlıkla gebe kalınır zaten. Ne dediler, çocuğu olunca eve bağlanır, düzelir mi dediler?
Düzelmez, eve de bağlanmaz. Ne yapabilirim diye sormanızı akıl tutulması olarak görüyorum, adam bağımlı. Yobaz çevreniz bağımlı kocadan iyidir

anne babasına anlattım fakat onlardan da pek hayır gördüğüm söylenemez

Anne babası normal olan biri maadde kullanamaz zaten. Sizede maşallah 5 aylık evlilikte sorunlu bir kocadan hemen hamile kalmışsınız. Eşiniz tehlikeli boşansanız hem kendinize hemde çocuğa büyük iyilik edersiniz.

Nasıl yüksek lisans ya böyle bir evlilik nasıl yani .Neysee.Cevre yobaz falan olsada uyusturu içen birinden koca olmayacagini bilecek kadar izan vardır .Ayrıca yüksek lisans yaptıysanız iyi bir işiniz vardır zaten siz cocugada kendinizede bakarsınız

İçmediği zamanlar sinir kat sayısı hep yüksekti bağırarak bazen kalbimi kırarak

Evet aslında pcosum ben doğum kontrol kullanıyorum çocukluğumdan beri isteyerek olan bir durum değildir

İyikki pcosunuz yoksa üçüz dördüz doğrurdunuz her hâlde.

5 aylık evliliğin 3 ayı kavga ama hamile misiniz?
Çocuk söz konusu olmasa "beter olun" diyeceğim de sizin kadar vicdansız olamıyorum.

5 aylık evlisiniz, adamın ne bk olduğunu erkenden anlamışsınız ve buna rağmen hamile kalmışsınız. Size zerre acımıyorum, sadece doğacak olan çocuğa üzülüyorum. Umarım çevrede duyarlı insanlar vardır, keş bir babayla yeni doğmuş bir bebeğin aynı evde kalmaması gerektiğini bilirler ve ikinizi de gerekli yerlere şikayet ederler.

Konu sahibi yüksek lisans yapmamış,yorumcu, konu sahibinin "çevrem çok yobaz ben ne yapacağım şimdi "serzenişine karşılık,sanki yüksek lisans yaptınız da okulsuz köye tasindiniz diyerek ,cevren ne kadar yobaz olabilir ki gibisinden karşılaştırma yapmış.

Teşekkür ederim vakit ayırıp açıklama yaptığınız için

Ne kadarlık hamilesiniz ?

yasal sınır geçilmediyse aldırabilirsiniz? Adam baba olacak bir durumda mı? Şanslıysanız bikaç sene içinde ölür, ölmezse başınıza gelecekleri hayal edemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…