Eşim uyuşturucu kullanıyor ve hamileyim ne yapacağımı bilmiyorum

Yobaz bi cevrede buyuduyseniz buyuk ihtimal gorucu usuludur diye dusunuyorum, ailenizin buyuk sozu geceni her kimse ona gidip esinizin uyusturucu kullandigini ve hastaneye yatırılması istediginizi söyleyin, cemaat olayi soz konusuysa üstünüzdeki hocaniz her kimse onla konusun.

O da olmaz diyorsaniz, bosanip kendi basinizin caresine bakmaniz gerekiyor.

hayır yahu, yobaz çevreye gitmek istemiyorum diyor ya
sen yüksek lisans yapmış biri misin ki öyle bi tercih öyle bi düşüncen var demek istedim

Son düzenleme:
Seni o kadar iyi anlıyorum ki hamile olduğumu öğrendiğim gün eşimi polisler madde alırken yakaladı. İşinden oldu. O güne kadar kullandığını hiç bilmiyordum. Yaşadığım şoku hayal kırıklıklarını hatırlamak bile istemiyorum.İlaç kullanımım olduğu için de mecburen çocuğu aldırmak durumunda kaldım. Ayrıldım hemen ama çok zor oldu. Hala atlatamadım. Ama biliyorum ki en doğru olanlardı bu verdiğim kararlar. Allah senin yar ve yardımcın olsun. İnşallah en güzel günleri görürsün bundan sonra. İnsanların yaşadıklarını bilmeden yargılamak çok kolay. Kimsenin kötü sözlerine aldırma. En doğru kararı sen verirsin. Çünkü ayrılmadan önce çok gel git yaşadım acaba düzelir mi diye. Ama kimse bi yaştan sonra düzelmiyormuş. En çok istediğim şeydi anne olmak yıllarca bende pcos tedavisi gördüm bazı imtihanlar ağır oluyor.

Son düzenleme:
5 aylik evli 5 aydir agliyor arada da da cocuk yapiyor Bravo

Yaw pcosum diyip ilac falan almamis işte çocuğu bile bile yapmış bende de var pcos 7 ay korumadım yedi ay da zor oldu ne hikmetse her türlü hastalığa korunmaya oluyor bu çocuklar bu hastalıklı kocalara sonra bosanamam cocuga bakamam nolacak vs hep mi hikaye ayni olur vallahi doğmamış çocuklara üzülüyorum

Keş babayla çocuk büyütmeyi planlamak, umarım ölümcül yara almadan büyütebilirsiniz bebeğinizi.
Allah akıl fikir versin

Canım adam bağımlı olmuş artık.
Bunun sonrası ne olur haberlerde oku araştır.
Uyuşturucu alcam diye seni satabilir.
Eve insan getirebilir.
Kesip öldürebilir annesini babasının kafasını kesenler var.
Böyle bişey yaşamaktansa boşandı denmesi iyidir.
5 ayda adamın noldupunu öğrenmişssin.
Ne çabuk hamile kaldın hem pcos hem doğum kontrol hapıyla.
Deli gibi korunman lazımdı

Eşinizin ailesi öncesinde çocuklarının bu bağımlılığını biliyor muymuş? Ve ne kadar zamandır bağımlı? Bilmemeleri gibi bir şey söz konusu olamaz diye düşünüyorum ama nasıl kıyabiliyorlar başkasının çocuğuna anlamıyorum gerçekten oğlunun bağımlı olduğunu biliyorsun ve evlendiriyorsun kendi kızına yapılmasını kabul eder misin böyle bir şeyi aklım almıyor anlatmaları gerekir durumu sizde ona göre kabul ediyorsanız devam edersiniz başınıza gelecekleri göze alarak yada bitirip yolunuza bakarsınız, bu bir cinayet yani hiçbir farkı yok benim gözümde. Ailenizin yanına gidin bu basit bir durum değil canınızdan olabilirsiniz.

Boşanma davası açıyorsun madde bağımlısı eşin canı istemiyoe diye bosanmama hakkı mı oluyor? Yok daha neler. Boşanmak istemezse istemez?? Madde bağımlısı biriyle yasarkan gelir beni keser mi demiyor korkmuyor da yobaz çevre dedikodu yaparsaymis tuhh vaahh. İsterse durdurup sorsunlar git sen gir madde bağımlısı adamın koynuna der teyzeyi sustururum. cok da şey yani boşan geç.

Malesef en büyük sorun o oluyor. Bildikleri halde konusunu dahi açmıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…