Eşim uyuşturucu kullanıyor

Resmî nikahta kan testinde uyuşturcu kullandığı ortaya çıkmıyor mu
Evlenirken kullandığını nasıl bilmiyorsunuz anlamadım
Hayır çıkmadı ben zaten bılıyordum içtiğini yüzük takalım nişan yapalım bırakıcam söz verdı yemın etti güvendım bırakır deıdm nikah yapalım bırakıcam dedı yıne bırakmadı yıne saf gıbı bırakır busefer dedım ama gittikçe daha kötu oldu bunun yuzunden cezaevıne girdi çıktı bir yazı içerde geçirdi ben daha yenı gelinken kafayı yedım tek suçum güvenıp evlenmektı ailemde öğrendı ama kımse bı tepkı vermıyo ailemden biri gel dese şimdi giderim ama herkez göz yumuyo onun bu yaptıklarına

Bebekle uyusturucu aynı evde mi :( gecen bir video izledim anne baba uyuşturucu bagmlısı aynı evde bebek polis baskına geliyor bebek besikte cıglık cıglıga alıyor korkmus polis sakinlesyirmeye calısıyor. Anne baba yere yatmıs heryerde o bonzamı ne. O an cocuk için korkunc bi travma. Siz aklınız basınızxayken bi yolunu bulun cocugu o ortama maruz bırakmayın

Merhaba hanımlar ben 3 aylık evliyim evlendikten sonra eşimin uğuştucu kullandığını öğrendim 3 aydır hergün bırakması için elimden geleni yapıyorum ama bırakmıyor önce evde içmiyordu ben farkettikten sonra evde içmeye başladı bırakıcam diyip söz verip bir saat sonra içiyor en fazla iki gün ara verdi en son birkaç gün önce tartıştık bırakıcam dedi arkamı döndüm yatak odasına gittim geldiğimde balkonda içiyordu bende ailemin yanına geldim bırakmaya niyetli değil ben bağımlı değilim diyor bırakırım diyor ama bırakmıyor 1 haftadır da işe gitmiyordu içip evde uyuyordu içtiği madde bonzai boşanmak istiyorum ben aileme bişey anlatmamama rağmen babam farketmiş ben eve gelince bana direk sordu o bişey mi kullanıyor sizce ne yapmalıyım
Yakınlarımızın bu maddeyi kullandığını nasıl anlarız peki?

Back
X