• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim uyuşturucu kullanıyor

Derhal boşan, boşanana kadar da olur da birliktelik yaşarsan korun
bu kişiden baba da koca da olmaz
Haberlerle izliyoruz uyuşturucu etkisinde insanlar canavar gibi birşey oluyor
boşan bir an önce ve ailene de söyle.

Bonzai kullanan zaten dışarıdan belli olur.
Bağımlılık yapan bir şey uzman yardımı olmadan bırakmak neredeyse imkansız.

Kaybetmissiniz uzuldum ama daha 3 aylik evliyken hem de ilk gunden beri sorunu bilirken hamile kalmis olmaniz sizin aslinda bu konuyu cok da ciddiye almadiginizi gosteriyor bence.

Yargılamıyorum sizi ama mesaj sayınız az eski mesajlarınıza bakınca her şey kabak gibi meydana çıkıyor. Birden fazla kez korunmasız ilişkiye girdik yazmışsınız gebelik topiğinde şu an söylediklerinizle biraz çelişkili değil mi?
İki kere de ella kullanmış, birinde 10 diğerinde 16 gün gecikmiş regli🌝

Ne malesefi hanımefendi Allah korumuş farkında mı değilsiniz hala durumun? Sentetik madde bağımlısı olduğunu bildiginiz adamdan arkanıza bakmadan kaçmak yerine (ki sentetik madde bağımlısı olduğunu nasıl evlenmeden anlamadığınızı da anlamadım, mutlaka hallerinden yaşam şekillerinden çevrelerinden vs vs anlaşılıyo sentetiklerde) bir de hamile kalmışsınız. Daha ne duruyorsunuz o evde?
Yalan dolan ya. Saf, özgüvensiz bir kız değil, gayet de olgun bir yaşta. Sentetik madde bağımlısı adamı her yerde tanır. Tanımak istememiş.

Hamileliği de tepki çekmekten korktuğu için öyle söyledi. Aldırmayı düşünmemiş bile. Bıcır bıcır gelmiş buraya etiket yapmış. Hiç dememiş bağımlı adamdan olacak çocuk hasta mı olur, engelli mi olur diye.

+Ekim ayı mucizesini bekleyenler konusuna da koşarak ekletmiş kendini.

Evet iki gün önce yiyip içemiyordum aşırı üzüntü stres ve bende korunmak istedim ama içtiği zaman herşey zorla oldu bunu açıklamak istemezdim ama son bir aydır evden bile çıkamadım yani kimin ne yaşadığını bilmeden bu kadar ağır yargılamayın
Canım sen konuya bir ekleme yap bebeğimi kaybettim diye.Ya da hamile takvimini sil.Yoksa yargılanırsın burada.Konuyla ilgili olarak da kesinlikle boşanmalısın.Kaç kurtul arkana bile bakma

Yalan dolan ya. Saf, özgüvensiz bir kız değil, gayet de olgun bir yaşta. Sentetik madde bağımlısı adamı her yerde tanır. Tanımak istememiş.

Hamileliği de tepki çekmekten korktuğu için öyle söyledi. Aldırmayı düşünmemiş bile. Bıcır bıcır gelmiş buraya etiket yapmış. Hiç dememiş bağımlı adamdan olacak çocuk hasta mı olur, engelli mi olur diye.

+Ekim ayı mucizesini bekleyenler konusuna da koşarak ekletmiş kendini.
Hakikaten mucize olurdu o çocuğun sağ salim doğması.

Daha pazar günü hamilelik konularına yazmışsınız perşembe günü kaybettim diyorsunuz ama gebelik tablonuz duruyor? Madde bağımlısı adamı baba yaparak çocuğun hakkına giriyorsunuz. Evlenmeden önce de biliyordunuz adamın madde kullandığını çünkü dışarıdan rahatlıkla anlaşılabilen bir şey bu.

arkadaşlar böyle durumları nasıl anlıyorsunuz? kokusu falan mı siniyor üzerlerine ben konudan uzağım biraz anlamam herhalde
Sentetik uyuşturucular çok belli eder kendini. Ben de bir kere otobüste gördüm. Titriyordu, duramıyordu, otobüs boştu yere yattı, döndü kalktı oturdu. Harip garip hareketleri vardı. Gözleri baygın bakıyordu, yüzünün rengi sağlıksızdı.

arkadaşlar böyle durumları nasıl anlıyorsunuz? kokusu falan mı siniyor üzerlerine ben konudan uzağım biraz anlamam herhalde
Ani sinir patlamaları, bazen aşırı sakinlik, titreyen eller, mor göz altları, garip bakışlar, uyuşmuş gibi davranışlar, soluk ten vesaire her türlü o gariplik anlaşılır yani. Aynı anda hepsi olmasa da farklı zamanlarda gözlenir.

Merhaba hanımlar ben 3 aylık evliyim evlendikten sonra eşimin uğuştucu kullandığını öğrendim 3 aydır hergün bırakması için elimden geleni yapıyorum ama bırakmıyor önce evde içmiyordu ben farkettikten sonra evde içmeye başladı bırakıcam diyip söz verip bir saat sonra içiyor en fazla iki gün ara verdi en son birkaç gün önce tartıştık bırakıcam dedi arkamı döndüm yatak odasına gittim geldiğimde balkonda içiyordu bende ailemin yanına geldim bırakmaya niyetli değil ben bağımlı değilim diyor bırakırım diyor ama bırakmıyor 1 haftadır da işe gitmiyordu içip evde uyuyordu içtiği madde bonzai boşanmak istiyorum ben aileme bişey anlatmamama rağmen babam farketmiş ben eve gelince bana direk sordu o bişey mi kullanıyor sizce ne yapmalıyım

Merhaba hanımlar ben 3 aylık evliyim evlendikten sonra eşimin uğuştucu kullandığını öğrendim 3 aydır hergün bırakması için elimden geleni yapıyorum ama bırakmıyor önce evde içmiyordu ben farkettikten sonra evde içmeye başladı bırakıcam diyip söz verip bir saat sonra içiyor en fazla iki gün ara verdi en son birkaç gün önce tartıştık bırakıcam dedi arkamı döndüm yatak odasına gittim geldiğimde balkonda içiyordu bende ailemin yanına geldim bırakmaya niyetli değil ben bağımlı değilim diyor bırakırım diyor ama bırakmıyor 1 haftadır da işe gitmiyordu içip evde uyuyordu içtiği madde bonzai boşanmak istiyorum ben aileme bişey anlatmamama rağmen babam farketmiş ben eve gelince bana direk sordu o bişey mi kullanıyor sizce ne yapmalıyım

Krize girdikçe girdikçe bi süre sonra halisinasyonlar görebilir. Olmayan şeyleri var gibi düşünüp size zarar verebilir. Cinnet geçirebilir. Görmüyor muyuz haberlerde, uyuşturucu etkisinde iken annesinin kafasını k**senleri? Uzak durun çok açık ve net.

Back
X