- 30 Aralık 2009
- 23.414
- 92.937
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebek mi? Aynı yazıyı okumuyor muyuz yahu ben nasıl görmedim?Hemen de bebek yapılmış. Hiç mi korkmadınız bağımlı adamdan hamile kalmaya?
Altında hamilelik tablosu var, bebeğin düştüğünü söylüyor, ama hala tabloyu kaldırmamış.Bebek mi? Aynı yazıyı okumuyor muyuz yahu ben nasıl görmedim?
İki kere de ella kullanmış, birinde 10 diğerinde 16 gün gecikmiş regliYargılamıyorum sizi ama mesaj sayınız az eski mesajlarınıza bakınca her şey kabak gibi meydana çıkıyor. Birden fazla kez korunmasız ilişkiye girdik yazmışsınız gebelik topiğinde şu an söylediklerinizle biraz çelişkili değil mi?
Tüm bunlar üç ayda olmuş öyle mi, ne kadar hızlı yaşıyor insanlar.Altında hamilelik tablosu var, bebeğin düştüğünü söylüyor, ama hala tabloyu kaldırmamış.
Yalan dolan ya. Saf, özgüvensiz bir kız değil, gayet de olgun bir yaşta. Sentetik madde bağımlısı adamı her yerde tanır. Tanımak istememiş.Ne malesefi hanımefendi Allah korumuş farkında mı değilsiniz hala durumun? Sentetik madde bağımlısı olduğunu bildiginiz adamdan arkanıza bakmadan kaçmak yerine (ki sentetik madde bağımlısı olduğunu nasıl evlenmeden anlamadığınızı da anlamadım, mutlaka hallerinden yaşam şekillerinden çevrelerinden vs vs anlaşılıyo sentetiklerde) bir de hamile kalmışsınız. Daha ne duruyorsunuz o evde?
Canım sen konuya bir ekleme yap bebeğimi kaybettim diye.Ya da hamile takvimini sil.Yoksa yargılanırsın burada.Konuyla ilgili olarak da kesinlikle boşanmalısın.Kaç kurtul arkana bile bakmaEvet iki gün önce yiyip içemiyordum aşırı üzüntü stres ve bende korunmak istedim ama içtiği zaman herşey zorla oldu bunu açıklamak istemezdim ama son bir aydır evden bile çıkamadım yani kimin ne yaşadığını bilmeden bu kadar ağır yargılamayın
Hakikaten mucize olurdu o çocuğun sağ salim doğması.Yalan dolan ya. Saf, özgüvensiz bir kız değil, gayet de olgun bir yaşta. Sentetik madde bağımlısı adamı her yerde tanır. Tanımak istememiş.
Hamileliği de tepki çekmekten korktuğu için öyle söyledi. Aldırmayı düşünmemiş bile. Bıcır bıcır gelmiş buraya etiket yapmış. Hiç dememiş bağımlı adamdan olacak çocuk hasta mı olur, engelli mi olur diye.
+Ekim ayı mucizesini bekleyenler konusuna da koşarak ekletmiş kendini.
arkadaşlar böyle durumları nasıl anlıyorsunuz? kokusu falan mı siniyor üzerlerine ben konudan uzağım biraz anlamam herhaldeBende konu sahibi nasıl anlamadı, bunu anlamadım.
Sentetik uyuşturucular çok belli eder kendini. Ben de bir kere otobüste gördüm. Titriyordu, duramıyordu, otobüs boştu yere yattı, döndü kalktı oturdu. Harip garip hareketleri vardı. Gözleri baygın bakıyordu, yüzünün rengi sağlıksızdı.arkadaşlar böyle durumları nasıl anlıyorsunuz? kokusu falan mı siniyor üzerlerine ben konudan uzağım biraz anlamam herhalde
Ani sinir patlamaları, bazen aşırı sakinlik, titreyen eller, mor göz altları, garip bakışlar, uyuşmuş gibi davranışlar, soluk ten vesaire her türlü o gariplik anlaşılır yani. Aynı anda hepsi olmasa da farklı zamanlarda gözlenir.arkadaşlar böyle durumları nasıl anlıyorsunuz? kokusu falan mı siniyor üzerlerine ben konudan uzağım biraz anlamam herhalde
Merhaba hanımlar ben 3 aylık evliyim evlendikten sonra eşimin uğuştucu kullandığını öğrendim 3 aydır hergün bırakması için elimden geleni yapıyorum ama bırakmıyor önce evde içmiyordu ben farkettikten sonra evde içmeye başladı bırakıcam diyip söz verip bir saat sonra içiyor en fazla iki gün ara verdi en son birkaç gün önce tartıştık bırakıcam dedi arkamı döndüm yatak odasına gittim geldiğimde balkonda içiyordu bende ailemin yanına geldim bırakmaya niyetli değil ben bağımlı değilim diyor bırakırım diyor ama bırakmıyor 1 haftadır da işe gitmiyordu içip evde uyuyordu içtiği madde bonzai boşanmak istiyorum ben aileme bişey anlatmamama rağmen babam farketmiş ben eve gelince bana direk sordu o bişey mi kullanıyor sizce ne yapmalıyım
Merhaba hanımlar ben 3 aylık evliyim evlendikten sonra eşimin uğuştucu kullandığını öğrendim 3 aydır hergün bırakması için elimden geleni yapıyorum ama bırakmıyor önce evde içmiyordu ben farkettikten sonra evde içmeye başladı bırakıcam diyip söz verip bir saat sonra içiyor en fazla iki gün ara verdi en son birkaç gün önce tartıştık bırakıcam dedi arkamı döndüm yatak odasına gittim geldiğimde balkonda içiyordu bende ailemin yanına geldim bırakmaya niyetli değil ben bağımlı değilim diyor bırakırım diyor ama bırakmıyor 1 haftadır da işe gitmiyordu içip evde uyuyordu içtiği madde bonzai boşanmak istiyorum ben aileme bişey anlatmamama rağmen babam farketmiş ben eve gelince bana direk sordu o bişey mi kullanıyor sizce ne yapmalıyım