Eşim uyuşturucu kullanıyor

Kaderimiz galiba aynı yazılmıs bacım ben 24yasındayım hayatımın en büyük hatasını evlenerek yaptım evlenmeden oncede bılıyodum içtiğini bırakıcaktı söz verdi yemın ettı yuzuk takalım bırakcam dedı inandım güvendim 2yıl oldu evlenelı bı ara bıraktı cezaevine de bunun yuzunden girdi çıktı yıne basladı ılk evlendıgımızde hamıle kaldım ve istemıyodu hıc olmasını ama düşüj yaptım zaten korunmama ızın vermıyo ama Allahın işi cocuk olmuyo 2defasa tedavı oldum ailemede anlattım babamda bılıyo ama tepki vermedıler hıc sımdıye kadar babamın evıne gitmedim gram guvenım kalmadı bırgun yıne cezaevıne gırıck emınım bundan bırı arkamda olsa sımdı bırakır gıderım aşkımdan öldüğüm adama suan buz kesıldım içmemekten korkuyo benı kaybetmeyı göze aldı ama ben hala bı umut duzelır dıyorum ama gun gectıkde daha beter oluyo calısmayan sorumsuz gamsız bı adama dönüştü gızlıce ben kendım hapla korunuyorjm evlenerek yaktım kendımı ama cocuk yapıcak kadarda aptal deıgılım sen sen ol aşkı sevgıyı kenara bırak kurtulmaya calıs

Evlenmeden önce kullandığını nasıl anlayamadınız? Saklaması imkansız ruh halinden tutun görünüşünden, oturuşundan, bakışından dahi belli olan bişey bu. aile yakınım malesef aynı illetten çıkamıyor tam 13 yıldır. Ne masraflar yapıldı ne paralar döküldü, ne tedaviler hastaneler hiç.. kısa dönemli bıraktı tekrar başa döndü bu illetten kurtuluş Yok. boşanmaya bakın hayatınızı kurtarın böyle çok zor.

Kaderimiz galiba aynı yazılmıs bacım ben 24yasındayım hayatımın en büyük hatasını evlenerek yaptım evlenmeden oncede bılıyodum içtiğini bırakıcaktı söz verdi yemın ettı yuzuk takalım bırakcam dedı inandım güvendim 2yıl oldu evlenelı bı ara bıraktı cezaevine de bunun yuzunden girdi çıktı yıne basladı ılk evlendıgımızde hamıle kaldım ve istemıyodu hıc olmasını ama düşüj yaptım zaten korunmama ızın vermıyo ama Allahın işi cocuk olmuyo 2defasa tedavı oldum ailemede anlattım babamda bılıyo ama tepki vermedıler hıc sımdıye kadar babamın evıne gitmedim gram guvenım kalmadı bırgun yıne cezaevıne gırıck emınım bundan bırı arkamda olsa sımdı bırakır gıderım aşkımdan öldüğüm adama suan buz kesıldım içmemekten korkuyo benı kaybetmeyı göze aldı ama ben hala bı umut duzelır dıyorum ama gun gectıkde daha beter oluyo calısmayan sorumsuz gamsız bı adama dönüştü gızlıce ben kendım hapla korunuyorjm evlenerek yaktım kendımı ama cocuk yapıcak kadarda aptal deıgılım sen sen ol aşkı sevgıyı kenara bırak kurtulmaya calıs
Cnm cocugub da yokniye bosanmayi dusunmuyorsun.

Adam çalışmıyorsa uyuşturucu alacak parayi nerden buluyor, siz nasil geciniyorsuniz? Siz mi calisiyosunuz?

Evlenmeden önce kullandığını nasıl anlayamadınız? Saklaması imkansız ruh halinden tutun görünüşünden, oturuşundan, bakışından dahi belli olan bişey bu. aile yakınım malesef aynı illetten çıkamıyor tam 13 yıldır. Ne masraflar yapıldı ne paralar döküldü, ne tedaviler hastaneler hiç.. kısa dönemli bıraktı tekrar başa döndü bu illetten kurtuluş Yok. boşanmaya bakın hayatınızı kurtarın böyle çok zor.
Iyi yasamis 13 sene

Uyuşturucu etkisindeyken annesini babasını hatta eşini çocuğunu öldüren insanlarla dolu haber siteleri..bırak cocuk yapmayı canını kurtarmaya bak ya seni ya kendini öldürür bu iyilesek diye bekliyorsan bekleme yani

Arkamda kımse yok ailemın olmasını beklerdım onlarda ele güne rezil olma korkusuyla hıcbısı demedıler ama en ufak bı tartısmayı beklerım alıp basımı gıdıcem
Evet ama şuan cıktım ısten
Tamam demek ki maddi olarak adama bagimli degilmissin, evde calisan senmissin. Arkanda kimsenin durmasina gerek yok. Sen kendi ayaklarının uzerinde durdugun surece kimseye ihtiyacın yok senin

Evlerden ırak Allahım çoluğumuzu çocuğumuzu koru, yorumları korkuyla okudum. Ablacım boşan hemen hiç düşünme, Allah acımış da hamileliğin devam etmemiş, bu adamla bağın kalmasın. Allah onun da yardımcısı olsun inşallah kurtulur ama önce sen kurtul.

Allah yüzünüze bakmış, şükredin. Bağımlı birinin kardeşiyim, hayatım rezillik içinde. Bağımlı birinin evladı olmak var bir de.
siz objektif olabilirsiniz sanırım
kardeşinizin bir sevgilisi olsa/varsa madde kullandığını fark etmeden evlenmesi mümkün mü sizce?

siz objektif olabilirsiniz sanırım
kardeşinizin bir sevgilisi olsa/varsa madde kullandığını fark etmeden evlenmesi mümkün mü sizce?
Hayır. Ama benim abim öyle akşam evde gizlice içen biri falan değil. Sabah uyanıp başlayan, baygınlık geçirene kadar içen biri. Madde yanında alkol de kullanıyor. Hayatına kim girdiyse biliyordu. Annem ve ben de tanıştığımız olduğunda söylüyorduk. Kendilerini koruyup uzak durabilmeleri için

Merhaba hanımlar ben 3 aylık evliyim evlendikten sonra eşimin uğuştucu kullandığını öğrendim 3 aydır hergün bırakması için elimden geleni yapıyorum ama bırakmıyor önce evde içmiyordu ben farkettikten sonra evde içmeye başladı bırakıcam diyip söz verip bir saat sonra içiyor en fazla iki gün ara verdi en son birkaç gün önce tartıştık bırakıcam dedi arkamı döndüm yatak odasına gittim geldiğimde balkonda içiyordu bende ailemin yanına geldim bırakmaya niyetli değil ben bağımlı değilim diyor bırakırım diyor ama bırakmıyor 1 haftadır da işe gitmiyordu içip evde uyuyordu içtiği madde bonzai boşanmak istiyorum ben aileme bişey anlatmamama rağmen babam farketmiş ben eve gelince bana direk sordu o bişey mi kullanıyor sizce ne yapmalıyım
Duzelmeyecek gibiyse çocuk olmadan boşan derim.Cocuga yazık olur.Tedaviyi kabul ederse evliliği devam ettirin.

Arkamda kımse yok ailemın olmasını beklerdım onlarda ele güne rezil olma korkusuyla hıcbısı demedıler ama en ufak bı tartısmayı beklerım alıp basımı gıdıcem
Kadin sığınma evine gidebilirsin cok dikkat et cnm cocuk sakin dusunme inan snra bagimli olursun

Ne demek korunmama izin vermiyor? Doğum kontrol hapı ile korunduğunuzdan ya da spiral taktırdığınızdan haberi olmaz. Bahane bulmayın.

Resmî nikahta kan testinde uyuşturcu kullandığı ortaya çıkmıyor mu
Evlenirken kullandığını nasıl bilmiyorsunuz anlamadım

Tamam demek ki maddi olarak adama bagimli degilmissin, evde calisan senmissin. Arkanda kimsenin durmasina gerek yok. Sen kendi ayaklarının uzerinde durdugun surece kimseye ihtiyacın yok senin
Çok haklısınız doğru söylüyorsunuz ama tek basıma nasıl yapabılırım korkusu var ıcımde

Back
X