- 27 Eylül 2021
- 41
- 10
- 8
- 27
Kaderimiz galiba aynı yazılmıs bacım ben 24yasındayım hayatımın en büyük hatasını evlenerek yaptım evlenmeden oncede bılıyodum içtiğini bırakıcaktı söz verdi yemın ettı yuzuk takalım bırakcam dedı inandım güvendim 2yıl oldu evlenelı bı ara bıraktı cezaevine de bunun yuzunden girdi çıktı yıne basladı ılk evlendıgımızde hamıle kaldım ve istemıyodu hıc olmasını ama düşüj yaptım zaten korunmama ızın vermıyo ama Allahın işi cocuk olmuyo 2defasa tedavı oldum ailemede anlattım babamda bılıyo ama tepki vermedıler hıc sımdıye kadar babamın evıne gitmedim gram guvenım kalmadı bırgun yıne cezaevıne gırıck emınım bundan bırı arkamda olsa sımdı bırakır gıderım aşkımdan öldüğüm adama suan buz kesıldım içmemekten korkuyo benı kaybetmeyı göze aldı ama ben hala bı umut duzelır dıyorum ama gun gectıkde daha beter oluyo calısmayan sorumsuz gamsız bı adama dönüştü gızlıce ben kendım hapla korunuyorjm evlenerek yaktım kendımı ama cocuk yapıcak kadarda aptal deıgılım sen sen ol aşkı sevgıyı kenara bırak kurtulmaya calıs