Esim uyuyor ve ben basinda oturup hickiriklara boguluyorum o an aklima geldikce kahroluyorum

Canim üzülme demekki hamile kalabiliorsun hiç kalsmasaydin daha zor olacaktı çok kişinin başına geldi bu Rabbim tez zaman da yerini doldursun seninde isteyen her kesinde
Canim rabbim tez zamanda sana hamilelik yasatsin saglikla alirsin bebegini inseallah ama inanki oglumun elimi tutusunu elimi simsiki tutusunu asla unutmam inan buda zor

Uzerinden nerdeyse 1 yil gecti bu konunun ve ben hamile kalamadim hala dun test yaptim negatif

Uzerinden nerdeyse 1 yil gecti bu konunun ve ben hamile kalamadim hala dun test yaptim negatif
İlk mesajınızı okudum şuanda Ağlıyorum gerçekten bende sizin gibi Bebeğimi kaybettiğimi öğrendim dün 1 haftadır o kadar Alışmış ım ki ona hayatımdan renk gitti ve ben bunu 2. Kez yaşıyorum o an hissettiklerinizin aynısını yaşıyorum şu günlerde Rabbim beterinden korusun.. evet hamile kalıyoruz bu bizim için bir teselli ama onu hissedip sonra kaybetmek çok çok acı içim parça parça minik bebeğim annesine tutunamadı şuan kanamayla gidiyo ve ben bişey yapamıyorum.. yapAvalon ilk iş kan pıhtılaşması testi yaptırmak bu düşüklerin çoğu ondan oluyormuş.. umarım bebeklerimiz bir daha hiç gitmemek üzere bekletmeden annelerine gelirler

Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah bizlere de hayırlı evlatlar versin

İlk Mesajınızı okudum aglaya aglaya . Rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat duygusunu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…