- 14 Haziran 2020
- 57
- 160
- 8
- 36
- Konu Sahibi Oglak kizi
Keşke gitseydin eltinle tanısmış olurdun.Eltilerin gücüne inanırım.Tek başa çıkamamışsın ama ikiniz bir olunca kv korksun sizden 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güncelleme yaptım 8. Sayfa da.Keşke gitseydin eltinle tanısmış olurdun.Eltilerin gücüne inanırım.Tek başa çıkamamışsın ama ikiniz bir olunca kv korksun sizden![]()
Bende haline üzüldüm temsilen gittim dul gibi tek başına oturacaktı tek düşüncem oydu şeytan görsün yüzleriniYa ne guzel eşin yaninda.Benim esim sizinki gibi davransa asla küsmez cooook mesafeli sekilde bu durumlarda esimi temsil ederdim.Benimki zorla bogazima bicak dayayarak sevdirmeye calisiyor.Ben ise gorusmemeyi degil de dengeli gorusmeyi anlatmaya calisiyorum.Hoş biz daha bosanma konusunu tatliya baglayamadik aile takintisindan.Ailesinde herkes mutlu tek bizimkisi hergun mutsuz.Valla biktim
Hiç sevmem annesinin uzantısı kendi fikri aklı yok. Kız çay koydu diye ne güzel “kaçındı” diyen bir tip bunları annesinden öğreniyor. Onlara göre hizmet eden kadın iyidir. Annesi a dese papağan gibi a der. Körle yatan şaşı kalkar aynı zihniyet kendi gibi yetiştirmiş. Biraz takıştım zaten annesi bekçi köpeği niyetine onu dikmiştiÖnce ben de gitmeniz taraftarı değildim ama şimdi de dusunuyorum ki eşinizin gözünde yaptığınız bu fedakarlıkla değeriniz kat kat arttı. Kayninizla aranız nasıldı.
Hiçbir erkeğe çok fazla fedakarlık yapmaya gerek yok. Tanışmaymış söz nişan düğün bunlara eşiniz ve kardeşi hatrı için yanında eşlik edersiniz tanışmada bulunmak zorunda değilsiniz. İlk önce kendinizi düşünün. Eşiniz de annesinin size onca lafına müsaade etmeseydi madem dinlemedi annesi ceremesini de çeksin desinler kv deye diğer gelin nerde diye kalsın öyle cevap veremeden iyi geçinmeyi öğrensin. Üzgün rolü yapıp yatak odasına geçer tabi gitsin kendisi üzerine düşen görevi yapsın kardeşinin mutlu gününde yanında olsun siz gitmek zorunda değilsiniz.
İyi o zaman geçmiş olsun ne diyelimGitmiş konu sahibi kv ile muhattap olmadan dönmüş
Yok sinir olmadım aksine hiç yüzüne bakmadım diğerleriyle sohbet ettim eşimde önünde eğilip topuklu ayakkabımı bağladı o sinir olduİyi o zaman geçmiş olsun ne diyelimama sinir olmuş da dönmüş galiba az önce okudum
Çok iyi yapmışsınız, kv ye psikolojik baskı olur ailenin diğer üyeleriyle aranız iyiyken onu takmadığınızı göstermeniz şahane olmuş ki eşiniz de çok mutlu olmuştur ona değer verdiğinizi görünce.Yok sinir olmadım aksine hiç yüzüne bakmadım diğerleriyle sohbet ettim eşimde önünde eğilip topuklu ayakkabımı bağladı o sinir oldu![]()
ben kesinlikle gitmezdim ama esimi gitmesi icin elimden geleni yapardim..
Ben olsam giderim sanırım ama kayınvalideyle konuşmam.
Sonra da kaldığımız yerden küs kalmaya devam ederdim.
Eşimin hatrina 2 saat dayanırdım galiba .
Güncellemem 8. SayfadaGitmeeee eşinde gitmesin boşver ne derlersede desinler. Koskoca insanlar yaptıkları hataları anlamak zorundalar.
Bende haline üzüldüm temsilen gittim dul gibi tek başına oturacaktı tek düşüncem oydu şeytan görsün yüzlerini