• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim üzgün

Boşver cehenneme kadar yolu var kaynananın diğer gelinle biraz uğraşsın

Ablacım cok afedersin ama o g.te sahip erkek nüfusu bir elin beş parmagını geçmez malesef. Analarına nasıl laf ederler saygı!! Sonucta. Yere batsın böyle saygı ama anlamıyorlar ki. Göbek bagı kesileli en az 30 sene geçmiş ama idrak edememişler
O zaman evlenmeyecekler, onların annesi anne de kadının annesi anne değil mi? Şunların binde biri damada yapılsa, bırakın kendi gitmeyi eşini de göndermez ömür boyu kin tutar, bu konunun tam tersi bir konu vardı yakın zamanda, damat öyle bir kin tutmuş ki ölüm acısı olan karısına bir baş sağlığı dahi dilememiş vurmuş kafayı yatmış, gitme, cenazeye de katılma, kadın da erkek de yapmak istemediği hiçbir şeye mecbur değildir ama insan eşine başın sağolsun der demeli.

Kadınların ailesine gelince dil kürek gibi ama erkek ailesine gelince sineye çekilmeli düşüncesine karşıyım, he kendileri tavır koymayı beceremiyorsa, en azından tavır koyan eşlerine saygı duymalılar.

Ne güzel dünya, kadının ailesinden laf işitince trip yapan erkek, erkeğin ailesine tavır yapılınca trip yapan erkek, nerenin paşası bunlar?

Kızlar selam biliyorsunuz eş ailesiyle görüşmüyorum sebebi 1 sene huzursuzluk olmasın diye sabredip sonunda iş hakarete vardı bana senden bi b.k olmaz seni insan edemedim nankör gibi hakaretler edilince bende burama kadar geldi diyip engelledim heryerden ve görüşmüyorum yaklaşık 6 aydır. Nişanlıyken de nişan alışverişinde yettiniz canıma diye bas bağırmıştı bir şeyler alırken. Evlendim ertesi günü köşeye çekip benim senden isteklerim şunlar şunlar dendi bacak bacak atmamak 2 günde bir gitmek çaylarına şekere kadar atıp karıştırmak bu ailede benim sözüm geçer demişti. Ben yapmayınca her gün psikolojik şiddet mesajlarıyla uyanıyordum. Ben biliyom sen bize düşmansın ben biliyom şöylesin yengenden mi öğrendin gibi. Altınlarım alındı alınmayacak dendiği halde. Evime gelip mobilya yeri değiştirip burası oğlumun evi şuraları süpür gibi konuşmalar. Eşim yanımda olunca kendini yerlere atar aferin karının yanında ol derdi. Daha bir çok şey var eski konularımı hatırlayanlar bilir. En son hakaret edince görüşmeyi kestim. Artık kendime saygım kalmayacaktı ve arkamdan buna da ne hakaretler ettim hala geliyor diyecekti. Eşimde sen haklısın görüşme dedi. Tabi kolay olmadı bir çok huzursuzluk çıktı. Bugün de eşimin erkek kardeşi evlenecek diye tanışma varmış. Ben zaten gitmeyi düşünmüyorum kvnin olduğu hiç bir yere girmem. Eşimi aradılar eşimde sokağa çıkma yasağı var ben tek ne yapcam gitmem falan dedi. Annesi de büyük ihtimal bağırıp çağırdı kapattılar. Eşim çok üzgün. Yatakodasına gitti yattı bende Teselli ettim elimden geleni yaptığımı Herşeye şahit olduğunu yapacak bir şeyim kalmadığını. Gene de üzülüyor bende onun adına üzgünüm. Git demeyin gidemem kızlar asla değişmez bu kadın

git muhattap olma sende

Aman ya anasının onemsemedigi adama siz mi aciyorsunuz. Kocanız annesine yeter sen ne biçim annesin diye isyan etti mi acaba. Ortalığı karıştırıp oğlunu üzen o. Kocanizin nazi size geçiyor annesinin çenesini kapatmayı bilmeliydi. istemeye istemeye ortamlara girmeye baslamissiniz yeniden. Kendinizi bidaha zora sokmayin

Ayyy o ne biçim kaynana töbe yarabbi evlerden ırak. İyi sabretmişsin gene valla şöyle onun karşısına cazgır bir gelin lazım. Sen sesini çıkarmayınca demek o da gücü aldıkça aldı tepiniyor üstünde . Valla susma sende gücü eline al derim ben böylece eşin de arada kalmaz o da uslanır biraz .

Valla bilmiyorum bildiğim tek şey baya uslanmış yani bunları yapan kadın sesini dahi çıkarmadı eşim zaten böyle ters ters konuştu. Benim bir şey yapmama gerek kalmadı yüzüne bile bakmadım. Birde bir şey var ki söylemeden edemeyeceğim kızlar biliyorum yanlışta çok hoşuma gitti giderken böyle asansör küçüktü bende topuklu ayakkabımı bağlayamadım eşim annesi ben asansördeydik eşim eğildi böyle ayakkabımı bağladı falan o an kaynanam nasıl sinir oldu anlatamam:KK48:

Eşinizin kardeşinizin nişanina gelmeme sebebi de mi konu sahibiyle ayni? Yani sizin annenizde mi konu sahibinin kvsi gibiydi anlayamadim.

Konu sahibi gayet hakli eşi neden kin duysun ?
Annemi hic göremedi esim sebepler farkli.
Hakli olmasi esini oraya tek basina yollamasina ne yazik ki yeterli gerekce olmuyor.Bence el ogluna guvenilmez bugun haklisin der ama yarin sen beni oraya tek yolladin sen aileme zaten takıksın gibi seyler soyleyecektir.Bir yerde her sey aslına döner.Kv duygu somurusu altinda ogluna bak ele gune karsi ne duruma dustuk demelerini saymiom bile.
Bence esiyle kendi bir guzel giyinip suslensin el ele baglarini kvye göstersinler.Kaleyi icten fethetmek daha akillica(eşi)

O zaman evlenmeyecekler, onların annesi anne de kadının annesi anne değil mi? Şunların binde biri damada yapılsa, bırakın kendi gitmeyi eşini de göndermez ömür boyu kin tutar, bu konunun tam tersi bir konu vardı yakın zamanda, damat öyle bir kin tutmuş ki ölüm acısı olan karısına bir baş sağlığı dahi dilememiş vurmuş kafayı yatmış, gitme, cenazeye de katılma, kadın da erkek de yapmak istemediği hiçbir şeye mecbur değildir ama insan eşine başın sağolsun der demeli.

Kadınların ailesine gelince dil kürek gibi ama erkek ailesine gelince sineye çekilmeli düşüncesine karşıyım, he kendileri tavır koymayı beceremiyorsa, en azından tavır koyan eşlerine saygı duymalılar.

Ne güzel dünya, kadının ailesinden laf işitince trip yapan erkek, erkeğin ailesine tavır yapılınca trip yapan erkek, nerenin paşası bunlar?

Ablam bu paşaları da yetiştiren senin benim gibi kadın. Valla sonuna kadar katılıyorum ama ne yazık ki toplumda cok var bu kafada insan. Kendi kocam da içinde olmak üzere cogu erkek ailesine gelince saf salak ama bizim aile olunca bir anda fil hafızasına sahipler.
Biz kadınların isi zor malesef. Sadece evlilikte eş olmuyor bir söz varya yurtdısında evlilik tango gibi sadece 2 kişi ama Türkiyede halay gibi tüm aile isin icinde. Mahmut Tuncer ve halay ekibi misali halaylara doyamıyoruz 😊
Evlenince kıymetli oluyorlar ne yazık ki

Valla bilmiyorum bildiğim tek şey baya uslanmış yani bunları yapan kadın sesini dahi çıkarmadı eşim zaten böyle ters ters konuştu. Benim bir şey yapmama gerek kalmadı yüzüne bile bakmadım. Birde bir şey var ki söylemeden edemeyeceğim kızlar biliyorum yanlışta çok hoşuma gitti giderken böyle asansör küçüktü bende topuklu ayakkabımı bağlayamadım eşim annesi ben asansördeydik eşim eğildi böyle ayakkabımı bağladı falan o an kaynanam nasıl sinir oldu anlatamam:KK48:
Kayinvalide uslanmis mi? Sen de inandin mi? Kimse degismez. Taktik o. Boraz gorus bak degismedigini hatta daha beter bilendigini goreceksin..genler degismez. Sesini cikarmamasinda da vardir bir oyun.

Yok değişmemiştir aslında aynısıdır o,hatta daha fazla kinlenmiştir o da. Böyle çok önemli günlerde gitmek lazım sadece. Onun dışında yine gardını almalısın.

Ya ne guzel eşin yaninda.Benim esim sizinki gibi davransa asla küsmez cooook mesafeli sekilde bu durumlarda esimi temsil ederdim.Benimki zorla bogazima bicak dayayarak sevdirmeye calisiyor.Ben ise gorusmemeyi degil de dengeli gorusmeyi anlatmaya calisiyorum.Hoş biz daha bosanma konusunu tatliya baglayamadik aile takintisindan.Ailesinde herkes mutlu tek bizimkisi hergun mutsuz.Valla biktim

Kızlar selam biliyorsunuz eş ailesiyle görüşmüyorum sebebi 1 sene huzursuzluk olmasın diye sabredip sonunda iş hakarete vardı bana senden bi b.k olmaz seni insan edemedim nankör gibi hakaretler edilince bende burama kadar geldi diyip engelledim heryerden ve görüşmüyorum yaklaşık 6 aydır. Nişanlıyken de nişan alışverişinde yettiniz canıma diye bas bağırmıştı bir şeyler alırken. Evlendim ertesi günü köşeye çekip benim senden isteklerim şunlar şunlar dendi bacak bacak atmamak 2 günde bir gitmek çaylarına şekere kadar atıp karıştırmak bu ailede benim sözüm geçer demişti. Ben yapmayınca her gün psikolojik şiddet mesajlarıyla uyanıyordum. Ben biliyom sen bize düşmansın ben biliyom şöylesin yengenden mi öğrendin gibi. Altınlarım alındı alınmayacak dendiği halde. Evime gelip mobilya yeri değiştirip burası oğlumun evi şuraları süpür gibi konuşmalar. Eşim yanımda olunca kendini yerlere atar aferin karının yanında ol derdi. Daha bir çok şey var eski konularımı hatırlayanlar bilir. En son hakaret edince görüşmeyi kestim. Artık kendime saygım kalmayacaktı ve arkamdan buna da ne hakaretler ettim hala geliyor diyecekti. Eşimde sen haklısın görüşme dedi. Tabi kolay olmadı bir çok huzursuzluk çıktı. Bugün de eşimin erkek kardeşi evlenecek diye tanışma varmış. Ben zaten gitmeyi düşünmüyorum kvnin olduğu hiç bir yere girmem. Eşimi aradılar eşimde sokağa çıkma yasağı var ben tek ne yapcam gitmem falan dedi. Annesi de büyük ihtimal bağırıp çağırdı kapattılar. Eşim çok üzgün. Yatakodasına gitti yattı bende Teselli ettim elimden geleni yaptığımı Herşeye şahit olduğunu yapacak bir şeyim kalmadığını. Gene de üzülüyor bende onun adına üzgünüm. Git demeyin gidemem kızlar asla değişmez bu kadın
Gitmeyin, gitmediğiniz gibi eşinizi de göndermeyin

Uslanmaz o, yeni gelinin ailesinin yanında hır çıkarsın da insanlar daha ilk günden topuklayıp kaçsınlar mı oradan.

Kendi görmemiştir kocadan öyle şeyler, kıskanmıştır.

Sesini cikarip kendini diger aileye kotu kaynana ilan edermi sence:))

kadinin bundan sonraki hamlesi ayrimla sinir etme olacak muhtemelen.Ah canim kucuk gelinim,tu kaka buyuk gelinim.
Nisan dugunede katilir konuyu kaparsiniz.kalan zamanlarda kacabildigin kadar kac :skandal:

Uslanmaz o, yeni gelinin ailesinin yanında hır çıkarsın da insanlar daha ilk günden topuklayıp kaçsınlar mı oradan.

Kendi görmemiştir kocadan öyle şeyler, kıskanmıştır.
Yok canım arabada falan anlamında söyledim. İlla bana sataşırdı normalde. Zaten görüşmem.
Dün geceyi kusmam gerekecek bu arada eşimin kardeşide onun uzantısı bekçi köpeği niyetine onu dikmişti onu tersledim bende daha bir şeyler dedi sessiz sessiz duymadım ne diyon sesli söyle dedim hiç diyor

Sesini cikarip kendini diger aileye kotu kaynana ilan edermi sence:))

kadinin bundan sonraki hamlesi ayrimla sinir etme olacak muhtemelen.Ah canim kucuk gelinim,tu kaka buyuk gelinim.
Nisan dugunede katilir konuyu kaparsiniz.kalan zamanlarda kacabildigin kadar kac :skandal:
Görüşmem ki yüzüne de bakmadım sırf eşim yalnız kalmasın diye gittim diğer aileyle sohbet ettim eninde sonunda kendini gösterecek ama banane benden uzak allaha yakın :)

Ayyy o ne biçim kaynana töbe yarabbi evlerden ırak. İyi sabretmişsin gene valla şöyle onun karşısına cazgır bir gelin lazım. Sen sesini çıkarmayınca demek o da gücü aldıkça aldı tepiniyor üstünde . Valla susma sende gücü eline al derim ben böylece eşin de arada kalmaz o da uslanır biraz .
Buradan sadece yapılanları yazdım verdiğim karşılıkları yazmadım keşke susup görmezden gelen bir tip olabilseydim onların ciğerini biliyorum ama bilmek yetmiyor merak etme hepsine karşılık verdim hatta üstüne yürüdüm çünkü haketmişti

Önce ben de gitmeniz taraftarı değildim ama şimdi de dusunuyorum ki eşinizin gözünde yaptığınız bu fedakarlıkla değeriniz kat kat arttı. Kayninizla aranız nasıldı.

Back
X