Eşim uzun zamandır bana yaklaşmıyor

semihha07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2021
2
2
1
33
Merhaba kızlar;
Eşimle birbirimize aşıl olup evlendik. Evliliğimizin başından beri eşim hep çok istekliydi cinsellik konusunda, başlarda bazen ben geri çevirince yorgunluk vs alınganlık yaptı ve bir süre sonra sorun oldu. Ben çocuk sahibi olmak istedim ve ona göre davrandım, ona göre ayarladım galiba. 3-5 kere tartıştığımızda bu konıdaki şikayetlerİni söyeldi bir daha istemeyeceğinide söyledi. Şimdi 4 aylık hamileyim eşimle nerdeyse hamilelik boyunca hiç yapmadık, bana yaklaşmıyor. Nasıl bir yol izlemeliyim. Yardımlarınızı bekliyorum

Aynı konuyu burada bende açmıştım. Ve bana verilen akıllar sayesinde yoluna girdi resmen O yanaşmıyorsa siz yanasın süslesin püslenin risk yoksa eğer hamilelikte ilişki sorun değil bide o istediği zaman reddetmeyin genelde çocuk istendiği dönemlerde cinsel ilişki zevke gore degilde çocuk için yapılınca daha bi değişik oluyor psikolojik acıdan neyse hamileymissiniz sıkıntı yoksa eğer siz yanasın ozlediginizi söyleyin mesela biseyler yapın yani

Cevabın için teşekkür ederin canım. Yanaşmaya çalışıyordum ama hiç oralı olmuyor. Gerçi düşününce suç birazda bende. Daha önce bu konudaki sıkıntısını dile getirmişti ve en son mastürbasyon yaptığını söylemişti evlendiğimizden beri. Nasıl gönlünü ederim bilmiyorum. Öyle süslenip benim yanaşmamla olacak gibi değil sanki.

+13457656885 :)

Olur olur hem bakın şikayetini de söylemiş demek ki adamin derdi oymuş gündüzleri felan mesaj atın heyecanlandirin yani

Onceden beri bu tarz sorunlariniz varmis hamileyken basladi deseydiniz bebeginize birsey olur korkusuyla uzak duruyor olabilir derdik. Eger risk yoksa cinsel iliskiden cekinmeyin o gelmiyorsa siz ona bir adim gidin. Cinsellik evlilikte hersey olmasada cok onemli bir kismi bence. Dogum da girecek araya o zaman isteseniz de birlesemezsiniz bi sure kopup gidersiniz simdiden arayi isitmaya bakin. Nasil olsa hamileyim diyip sizde uzak durmayin. Onemli bir mazaret olmadiktan sonra istekler geri cevrilmemeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…