eşim va annem

annesı benım annem gıbı aramıyor kı 2 haftada bır ya ben bole anne gormdım. annesıylede gorumcelerımde sahsı hıc bor sorunum yok hepsını cok sevıyorum bu konusmların hepsınıde bılıyorlar annesıde gorumcelerımde ama bır araya gelıp sorun cozme kabılıyetlerı yok hepsı sorumsuz o zaman benı tesellı edıyorlar sonra unutup gıdıyorlar.evlılgımı bıtırmekde ıstemıyorum sevıyorum esımı onca yıl bız sırt sırta verıp ne zorlukları tek basımıza halledttık

Başka sorun yoksa o zaman annenle olan ilişkilerini evliliğine yansıtmayacaksın. Biz de eşlerimizin anne babasını sevmek zorunda değiliz, onlar da değil ama saygı olmak zorunda. Yine de başka sorunlarınız yoksa ki öyle diyorsun annen gündüz arasın.

Hayır sevmemeyi de anlarım ama torunuyla görüştürmemek ne demek
O tek onun mu evladı, senin de yavrun ve annende onun anneannesi elbette özler arar sorar. Buna kimsenin mani olma hakkı yok
Nasıl izah edersin bilmem ama genel de bi cinnetle çözüme kavuşur böyle şeyler
Eşin sonradan görme, mal mülk demiyorum anne ilgisini yeni görmüş sapıttı. Artistlik yapıyo gibi

Bir de şu var arkadaşlar. Sevmiyorsa sevmiyordur. Baskı, zorlama vs ne gerek var.
Yani üstüne gittikçe konu antipatik hale gelir. Annesi de akşamları aramayarak bu konuya biraz ara veremezler mi?
Bu sayede asıl sorun anne mi başka bir şey mi ortaya çıkmaz mı?

ya annem dıyorum ya goruntulu arıyor olumu gormek ıcın o yuzden aksamları arıyor. en son kız kardesımle konustum cunku ben daha one hıc anneme karsı gelmedım helekı koca yuznden. dedım kız kardesıme anneme sole ole hergun hergun aramasın arada arasın goruntulu konussun annem de gelsın kı gercekten son zamanlarda annemde gelmedı hep bı bahane uydurdu hep ayagına bekledı oda ınat yaptı yanı. kız kardesım annemle konusduktan bıraz ara verıır gıbı oldu ama bız acmayınca telı ısrarla benı tekrar arıyor ya da msj atıyor esımı arıyor acmayınca merak edıyorum dıe. anenm de uyuz olmus durumda esıme ama bıraz da o durumu anlayıp bana yardımcı olsa cunku son aylarda oda hıc gelmedı hep bzıı bekledı ya da geldı 1 saat oturup gttı esımden anneenı baglayan bısey yok sıkılanana kadar gelsın bızde kalsın hem o bır gelırse ben on gıderım dıyor off karısık bı durum ama arada kalmaktan bıktım

annelerin daha yumuşak olması lazım en azından senin hatırına

size karşı çocuğunuza karşı sorumluluklarını yerine getiriyorsa ayrılmak pek de doğru bir çözüm değil
bence karşınıza alın bir konuşun. o sizin ailenize nasıl davranıyorsa sizde aynı şekilde onun ailesine öyle davranın
allah yardımcınız olsun

Annende de suç var o zaman bence. Yani olayları yaşayan sensin ama yazdıkların bunu gösteriyor. Herkesle ilişkini ayrı tutmaya çalış. Sonuçta herkes farklı birey biriyle yaşadığını, diğerine yansıtma. Annenle ayrı iyi ol, eşinle ayrı iyi ol, komşularınla ayrı iyi ol. Farkındaysan hepsi de farklı hayatlar. O yüzden annene karşı gelmek değil ki bu, annenle güzelce konuş, anlaması gerekir diye düşünüyorum.

bu kk yüzünden başıma iş gelecek
insanı durduk yere büyük konuşturuyolar
bi tane çocuğum var bi tane torunum olacak elalemin oğlu torunumu sevmeme karışacak
yarın bir gün boşansanız o adamın çocuğu aklına bile gelmeyecek
boğarım ben böle adamı anlamadım ki neye sabrediyorsunuz
ben annneniz olsam hakkımı helal etmem

Son düzenleme:

sabredıyorum cunku sevıyorum evet annemde de var esımde ama duzelmıcek bır sorun mu kı?

sabredıyorum cunku sevıyorum evet annemde de var esımde ama duzelmıcek bır sorun mu kı?

iyi bir rest çekersen düzelir
ama çok iyi oynaman lazım ciddi olduğunu göstermen ve hemen pes etmemen lazım

sızın annenız dünyanın ıyılıgını yapsa yınede gözünde olmaz..
her zaman kendı annesı 1 numaradır bunların..

annen gelınce sorun cozulcekse gelsın madem oyle..

Anneniz hergün her akşam neden arıyorki sizi.Hemde görüntülü ..Bakınız burda Anneleri hergün hergün arayan kocalara sinir oluyorlar artık onunda bir evi ailesi varmış hergün aranırmıymış falan flan
Bence eşinizde bir yerden sonra sıkılmış olabilir bu muhabbetlerden. Acaba anneniz oğlunuzu fazlamı sahiplendi yani kendi çoccuğu gibi mi davranıyor(4 ay ona bıraktım dediniz ya ) da eşiniz bi drumdan rahatsızmı oluyor. Yada anneniz fazla mı ev içinize müdahaleci bilemedim. vardır bir nedeni eşinizinde böyle davranmasının bence...

ama esın annenı sevmese,evıne hıc ıstemez..
demekkı gerçekten gelmedıgı ıcın kafaya takmış bunu..
bence annen gelınce anca buzlar erır..

Eşinizin sağlam bir şekilde hadinin bildirilmesine ihtiyacı var!! kantarın topuzunu oldukça kaçırmış, siz niye böyle bir duruma sabrediyorsunuz onu anlamadım sabredecek birşey yok eşinizin nerede durması gerektiğini bilmiyor sanırım

Eşinizin yaptığı nankörlükten başka bir şey değil.
Burda en çok size üzüldüm arada kalmanıza.

Size demis annen 1gelirse ben 10giderim diye.aslinda esiniz annesinden gormedigi ilgiyi sizin annenizden istiyor gb. geldi bana.benim dusuncem annenizi seviyor ve gelsin bolca istiyor.onun dusuncesi siz gostermezseniz belki dayanamaz hasrete anneniz gelir diye.Adamcagiz annenizin gelmesini istiyor.Annenizi cagirsaniz biraz bu tarafa gel xxx gelmeni cok istiyor hem bende özledim seni annecim desen hayir dermi?

evet annem cok sahıplendı oğlumu fazlasıyla bırazda karısıyor.

dıyebılır cunku kız kardesımı bahane edıyor calsıyor dıe dıyorum ya annemde de var esıme haksızlık mı edıyorum bu kadar ama kavga ettıgımız zamanlarda o kadar agır konusyor kı dayanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…