Evliliği bitirmeyi düşünmek henüz erken bence
Ama ciddi ciddi rest çek
Sende onun annesinin telefonlarına çıkma
Şimdiye kadar senin annen gelip ilgileniyomuş, sen onlara böyle mi yaptın ?
Eşininki sonradan görme, annesinden ilk kez ilgi görüyo ya 3 yıl yalnızlıktan sonra o yüzden ne oldum delisi olmuş.
evde cok ıyı sorumluluklarını bılen benı annem dısındakı hıc bır konuda genelde kırmaz. ama atıyorum sabahtan gune basladık hersey cok guzel annem genelde aksam saaatı arar evde olurum dıe annem aradıgın da o gunku mutlulugumuza golge duser zehır olur hersey .
annesı benım annem gıbı aramıyor kı 2 haftada bır ya ben bole anne gormdım. annesıylede gorumcelerımde sahsı hıc bor sorunum yok hepsını cok sevıyorum bu konusmların hepsınıde bılıyorlar annesıde gorumcelerımde ama bır araya gelıp sorun cozme kabılıyetlerı yok hepsı sorumsuz o zaman benı tesellı edıyorlar sonra unutup gıdıyorlar.evlılgımı bıtırmekde ıstemıyorum sevıyorum esımı onca yıl bız sırt sırta verıp ne zorlukları tek basımıza halledttık
Başka sorun yoksa o zaman annenle olan ilişkilerini evliliğine yansıtmayacaksın. Biz de eşlerimizin anne babasını sevmek zorunda değiliz, onlar da değil ama saygı olmak zorunda. Yine de başka sorunlarınız yoksa ki öyle diyorsun annen gündüz arasın.
ya annem dıyorum ya goruntulu arıyor olumu gormek ıcın o yuzden aksamları arıyor. en son kız kardesımle konustum cunku ben daha one hıc anneme karsı gelmedım helekı koca yuznden. dedım kız kardesıme anneme sole ole hergun hergun aramasın arada arasın goruntulu konussun annem de gelsın kı gercekten son zamanlarda annemde gelmedı hep bı bahane uydurdu hep ayagına bekledı oda ınat yaptı yanı. kız kardesım annemle konusduktan bıraz ara verıır gıbı oldu ama bız acmayınca telı ısrarla benı tekrar arıyor ya da msj atıyor esımı arıyor acmayınca merak edıyorum dıe. anenm de uyuz olmus durumda esıme ama bıraz da o durumu anlayıp bana yardımcı olsa cunku son aylarda oda hıc gelmedı hep bzıı bekledı ya da geldı 1 saat oturup gttı esımden anneenı baglayan bısey yok sıkılanana kadar gelsın bızde kalsın hem o bır gelırse ben on gıderım dıyor off karısık bı durum ama arada kalmaktan bıktım
ya annem dıyorum ya goruntulu arıyor olumu gormek ıcın o yuzden aksamları arıyor. en son kız kardesımle konustum cunku ben daha one hıc anneme karsı gelmedım helekı koca yuznden. dedım kız kardesıme anneme sole ole hergun hergun aramasın arada arasın goruntulu konussun annem de gelsın kı gercekten son zamanlarda annemde gelmedı hep bı bahane uydurdu hep ayagına bekledı oda ınat yaptı yanı. kız kardesım annemle konusduktan bıraz ara verıır gıbı oldu ama bız acmayınca telı ısrarla benı tekrar arıyor ya da msj atıyor esımı arıyor acmayınca merak edıyorum dıe. anenm de uyuz olmus durumda esıme ama bıraz da o durumu anlayıp bana yardımcı olsa cunku son aylarda oda hıc gelmedı hep bzıı bekledı ya da geldı 1 saat oturup gttı esımden anneenı baglayan bısey yok sıkılanana kadar gelsın bızde kalsın hem o bır gelırse ben on gıderım dıyor off karısık bı durum ama arada kalmaktan bıktım
bu kk yüzünden başıma iş gelecek
insanı durduk yere büyük konuşturuyolar
bi tane çocuğum var bi tane torunum olacak elalemin oğlu torunumu sevmeme karışacak
yarın bir gün boşansanız o adamın çocuğu aklına bile gelmeyecek
boğarım ben böle adamı anlamadım ki neye sabrediyorsunuz
ben annneniz olsam hakkımı helal etmem
sabredıyorum cunku sevıyorum evet annemde de var esımde ama duzelmıcek bır sorun mu kı?
Anneniz hergün her akşam neden arıyorki sizi.Hemde görüntülü ..Bakınız burda Anneleri hergün hergün arayan kocalara sinir oluyorlar artık onunda bir evi ailesi varmış hergün aranırmıymış falan flan
Bence eşinizde bir yerden sonra sıkılmış olabilir bu muhabbetlerden. Acaba anneniz oğlunuzu fazlamı sahiplendi yani kendi çoccuğu gibi mi davranıyor(4 ay ona bıraktım dediniz ya ) da eşiniz bi drumdan rahatsızmı oluyor. Yada anneniz fazla mı ev içinize müdahaleci bilemedim. vardır bir nedeni eşinizinde böyle davranmasının bence...
Size demis annen 1gelirse ben 10giderim diye.aslinda esiniz annesinden gormedigi ilgiyi sizin annenizden istiyor gb. geldi bana.benim dusuncem annenizi seviyor ve gelsin bolca istiyor.onun dusuncesi siz gostermezseniz belki dayanamaz hasrete anneniz gelir diye.Adamcagiz annenizin gelmesini istiyor.Annenizi cagirsaniz biraz bu tarafa gel xxx gelmeni cok istiyor hem bende özledim seni annecim desen hayir dermi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?