Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende orda tedavi gördüm 2 kez. Daha da dondurulmuşlarım var orada. Nasıp olursa onu deneyeceğiz ama biraz daha zaman var esim varıkosel amıleyatı oldu. Biraz ara verdık tedavıyr
Bende orda tedavi gördüm 2 kez. Daha da dondurulmuşlarım var orada. Nasıp olursa onu deneyeceğiz ama biraz daha zaman var esim varıkosel amıleyatı oldu. Biraz ara verdık tedavıyr
Bugun yumurtalarim toplandi cok memnun kaldim doktorumdan da personelden de...transferim onumuzdeki aya kaldi..hormonlarim yuksek oldugu icin hayirlisi bakalim
Bugun yumurtalarim toplandi cok memnun kaldim doktorumdan da personelden de...transferim onumuzdeki aya kaldi..hormonlarim yuksek oldugu icin hayirlisi bakalim
Kızlar eşim geçen ay varikosel ameliyatı oldu, o ay yaptığımız testte sperm sayısında problem yok sadece ileri hareket %5 ti, varikosel ameliyatından sonra bu ileri aktif spermler 1 ayda Düzelirmi?