Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı oldu

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Herkese merhabalar. Eşim 1.5 sene önce varikosel ameliyatı oldu. Değerlerde herhangi bir düzeltme yok. 10 mayısta tekrar test yapacak. Ameliyattan sonra onerebileceğiniz bir şey var mı?

Canım ilk test SSK da yapıldı 6 milyon doktor detay merkezinde tekrar test istedi 14.900 %52 hareketli bu şekilde ameliyat oldu 3. Ayda tekrarladik testi 35.800 sayı hizimizda % 38 olmuş canım
canım merhabalar. Ameliyattan sonra kullandığınız herhangi bir vitamin var mıydı?

Nasil degelrleri canim neler kullandn smdiye kadar
doktor herhangı bir şey kullanmayın diyor. Ama bazı kişiler vitamin kullanarak değerlerini yükseltmişler. Ne yapacağımızı bilemedik

Biz 2 yıl E vitamini,c vitamini çakşır suyu ,mesir macunu falan kullandık.2 yıl sonra hamile kaldım.
hayırlı olsun canım. Cok sevindim sizin adınıza. E vitamini aralıksız mi 2 yıl kullandınız? Bazıları 1 aydan fazla kullanmayın diyor

hayırlı olsun canım. Cok sevindim sizin adınıza. E vitamini aralıksız mi 2 yıl kullandınız? Bazıları 1 aydan fazla kullanmayın diyor
im kafaya göre aklına geldikçe kullandı 2 yıl boyuncA.Bazen Mac'un yedi bazen çakşır

eşinizin değerleri nasıldī canım. Bizde herhangi bir düzeltme yok,hatta düşüş var

Bazen ameliyat başarısız olabiliyor tekrar farklı bir doktor daha baksın derim ben.
Eşim ameliyat olduktan 3. Ayında hamile kalmıştım ben.
Ama doktor bize demişti ki 6 ay sonra 1 yıl sonra vay efendim değerler daha da düştü yada tekrar yeniledi gibi cümlelerle gelmeyin çünkü garantisi olan bir ameliyat değil demişti.

Back
X