- Konu Sahibi Kayrabebek
Mrb canm degerlerin nasildi neler yaptin ayriyetten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar. Eşinizde varikosel var mıydı canım?Kızlar ben hamileyimmm Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda versin
eşinizin değerleri nasıldī canım. Bizde herhangi bir düzeltme yok,hatta düşüş varTemmuz ayında eşim varikosel ameliyatı oldu. Kasımda hamile kaldım.
Nasil degelrleri canim neler kullandn smdiye kadareşinizin değerleri nasıldī canım. Bizde herhangi bir düzeltme yok,hatta düşüş var
canım merhabalar. Ameliyattan sonra kullandığınız herhangi bir vitamin var mıydı?Canım ilk test SSK da yapıldı 6 milyon doktor detay merkezinde tekrar test istedi 14.900 %52 hareketli bu şekilde ameliyat oldu 3. Ayda tekrarladik testi 35.800 sayı hizimizda % 38 olmuş canım
doktor herhangı bir şey kullanmayın diyor. Ama bazı kişiler vitamin kullanarak değerlerini yükseltmişler. Ne yapacağımızı bilemedikNasil degelrleri canim neler kullandn smdiye kadar
1.5 sene olmus ya varikosel duzelmedi ya da baska sorunlar da var tekrar gorundunuz mudoktor herhangı bir şey kullanmayın diyor. Ama bazı kişiler vitamin kullanarak değerlerini yükseltmişler. Ne yapacağımızı bilemedik
Biz hep vitamin kullandık.3 kez hamile kaldımdoktor herhangı bir şey kullanmayın diyor. Ama bazı kişiler vitamin kullanarak değerlerini yükseltmişler. Ne yapacağımızı bilemedik
hangi vitaminleri kullandınız canım ve ne kadar sürede?Biz hep vitamin kullandınız.3 kez hamile kaldım
hangi vitaminleri kullandık canım ve ne kadar sürede? Ve ne zaman yaşadınız hamileliklerinizi?
Biz 2 yıl E vitamini,c vitamini çakşır suyu ,mesir macunu falan kullandık.2 yıl sonra hamile kaldım.hangi vitaminleri kullandınız canım ve ne kadar sürede?
Ameliyat başarısız olmus olabilir. Farkli bir urologa bakinmanizi oneririm..eşinizin değerleri nasıldī canım. Bizde herhangi bir düzeltme yok,hatta düşüş var
hayırlı olsun canım. Cok sevindim sizin adınıza. E vitamini aralıksız mi 2 yıl kullandınız? Bazıları 1 aydan fazla kullanmayın diyorBiz 2 yıl E vitamini,c vitamini çakşır suyu ,mesir macunu falan kullandık.2 yıl sonra hamile kaldım.
im kafaya göre aklına geldikçe kullandı 2 yıl boyuncA.Bazen Mac'un yedi bazen çakşırhayırlı olsun canım. Cok sevindim sizin adınıza. E vitamini aralıksız mi 2 yıl kullandınız? Bazıları 1 aydan fazla kullanmayın diyor
Progeny m kullandık canımcanım merhabalar. Ameliyattan sonra kullandığınız herhangi bir vitamin var mıydı?
eşinizin değerleri nasıldī canım. Bizde herhangi bir düzeltme yok,hatta düşüş var
ne kadar sürede kullandınız canım ve günde kaç tane?Progeny m kullandık canım
3 ay kullandık canım gunde 3 tanene kadar sürede kullandınız canım ve günde kaç tane?
cevabın için teşekkür ederim3 ay kullandık canım gunde 3 tane