- 6 Aralık 2017
- 35
- 29
- 3
- 36
- Konu Sahibi Kayrabebek
Kızlar ben hamileyimmm Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım iki ay geçmeden hamiş olsum benEderim tabi.. Olacak Allah'ın izniyle..
Canım iki ay geçmeden hamiş olsum ben
Canım benim. Hayırlı olsun. Senin adına cook sevindim. Ben uzun zaman bekledigim için anne olmayı, her ayın hüsranla sonuçlanmasının ne demek olduğunu biliyorum.. Sağ selim kucağına almak nasip olsun.. ❤Canım iki ay geçmeden hamiş olsum ben
Gözün aydın canım darısı başımıza inşallahKızlar ben hamileyimmm Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda versin
gözün aydın hayırlı evlat olsun inşallahhhKızlar ben hamileyimmm Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda versin
Canım bu süreçte dikkat et kendine ağır falan kaldirma doktora gittinmiKızlar ben hamileyimmm Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda versin
Allah razı olsun rabbim sen dahil herkese nasip etsinCanım benim. Hayırlı olsun. Senin adına cook sevindim. Ben uzun zaman bekledigim için anne olmayı, her ayın hüsranla sonuçlanmasının ne demek olduğunu biliyorum.. Sağ selim kucağına almak nasip olsun.. ❤
Aminnn rabbim tez zamanda sanada versinGözün aydın canım darısı başımıza inşallah
Amin çok teşekkür ederimgözün aydın hayırlı evlat olsun inşallahhh
Evet gttim geçen hafta kese göründü çarşamba günü tekrar gdicem.Dikkat etmeye çalışıyorumCanım bu süreçte dikkat et kendine ağır falan kaldirma doktora gittinmi
Canım benim de 10 aylık bir oğlum var şükür.. Allah olmayanlara da nasip etsin insallah..Allah razı olsun rabbim sen dahil herkese nasip etsin
Aminn kusura bakma Allah yavruna uzun ömürler versin diyeyim o zamanCanım benim de 10 aylık bir oğlum var şükür.. Allah olmayanlara da nasip etsin insallah..
Amin canım..Aminn kusura bakma Allah yavruna uzun ömürler versin diyeyim o zaman
Dutreceli benim iki gündür koyu renkli akıntım oluyo sende böyle bi durum yaşamışmıydın???doktor istirahat verdi bide progesteron takviyesiAmin canım..
Canım, benim tüm hamileliğin kanamalı geçti ve erken doğum yaptım 30. haftada. Prematüre annesiyim ben. Tüm hamileliğin boyunca yattım zaten. Kurul raporuyla işten izne ayrılmıştım.Dutreceli benim iki gündür koyu renkli akıntım oluyo sende böyle bi durum yaşamışmıydın???doktor istirahat verdi bide progesteron takviyesi
Tamam bugün başlıycam bakalım akıntım kesilecek mi. Teşekkür ederimCanım, benim tüm hamileliğin kanamalı geçti ve erken doğum yaptım 30. haftada. Prematüre annesiyim ben. Tüm hamileliğin boyunca yattım zaten. Kurul raporuyla işten izne ayrılmıştım.
Fakat herkes yaşayabiliyor koyu renkli akıntılar. Benimki riskli hamilelikti. Senin koyu renkli akintin normal olabilir ama.. Dinlen mutlaka bol bol. Progestoronunu hiç ihmal etme. Ben doğuma kadar kullanmıştım.
Geçmiş olsun canım.. Hayırlısıyla al kucağına inşallah..Tamam bugün başlıycam bakalım akıntım kesilecek mi. Teşekkür ederim
İnşallah aklınıza gelirsem dua edin olur muGeçmiş olsun canım.. Hayırlısıyla al kucağına inşallah..
MerabaTemmuz ayında eşim varikosel ameliyatı oldu. Kasımda hamile kaldım.