• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı oldu

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım benim. Hayırlı olsun. Senin adına cook sevindim. Ben uzun zaman bekledigim için anne olmayı, her ayın hüsranla sonuçlanmasının ne demek olduğunu biliyorum.. Sağ selim kucağına almak nasip olsun.. ❤
Allah razı olsun rabbim sen dahil herkese nasip etsin

Dutreceli benim iki gündür koyu renkli akıntım oluyo sende böyle bi durum yaşamışmıydın???doktor istirahat verdi bide progesteron takviyesi
Canım, benim tüm hamileliğin kanamalı geçti ve erken doğum yaptım 30. haftada. Prematüre annesiyim ben. Tüm hamileliğin boyunca yattım zaten. Kurul raporuyla işten izne ayrılmıştım.
Fakat herkes yaşayabiliyor koyu renkli akıntılar. Benimki riskli hamilelikti. Senin koyu renkli akintin normal olabilir ama.. Dinlen mutlaka bol bol. Progestoronunu hiç ihmal etme. Ben doğuma kadar kullanmıştım.

Canım, benim tüm hamileliğin kanamalı geçti ve erken doğum yaptım 30. haftada. Prematüre annesiyim ben. Tüm hamileliğin boyunca yattım zaten. Kurul raporuyla işten izne ayrılmıştım.
Fakat herkes yaşayabiliyor koyu renkli akıntılar. Benimki riskli hamilelikti. Senin koyu renkli akintin normal olabilir ama.. Dinlen mutlaka bol bol. Progestoronunu hiç ihmal etme. Ben doğuma kadar kullanmıştım.
Tamam bugün başlıycam bakalım akıntım kesilecek mi. Teşekkür ederim

Back
X