- 6 Aralık 2017
- 35
- 29
- 3
- 36
- Konu Sahibi Kayrabebek
Eşim bi hafta önce varikosel ameliyatı oldu ve bir an önce bebeğim olsun istiyorum eşimde belli etmiyo ama üzülüyo
Ne kadar daha bekliycem nasıl bi yol izlemeliyim bilmiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn Allah razı olsunNe oldugunu bilmiyorum ama cok gecmis olsun insallah Rabbim gonlunuze gore versin canim
Sperm akışının olduğu damarın genişleyerek pis kan akışının olması ve sperm sayısının,hareketliliğinin azalması,şeklinin bozulmasıAminnn Allah razı olsun
İnşallah rabbim herkesin gönlündeki güzellikleri versinInsallah gelip mujde verdigin zaman da gelir seninle birlikte biz de cosariz mutlu oluruz. Rabbim hayirlisi ile hayirli evlatlar versin insallah
Yani belli etmemeyi çok beceremiyorum ama haklısın daha dikkatli olmalıyım. Arada o da diyo bebegimiz olacak mı diyeÖncelikle eşine kesinlikle bu durumu belli etme. Adami daha da üzme.. Sonra da dua dua ve dua..
Amin ne kadar çok dua aldım inşallah en kısa zamanda bebişim olur benimde bütün isteyenlerinde...Biliyorum canim arkadasimin esininde oyleydi ama umidini kaybetme bu sekilde hamile kalabilme imkanin var cunku rabbim en kisa zamanda hayirli bir evlat nasip etsin insallah
Temmuz ayında eşim varikosel ameliyatı oldu. Kasımda hamile kaldım.[/QUOTE. Getçekten mi yaa çok mutlu oldum sizin adınıza. Peki başka ne yaptınız keçiboynuzu falan takviye aldımı ?bide sperm sayınız kaçtı
Çok mutlu oldum senin adına peki başka takviye aldınız mı keçiboynuzu falanTemmuz ayında eşim varikosel ameliyatı oldu. Kasımda hamile kaldım.
Şimdi hamile misin ??? Evet eşim sigara kullanıyoBenim eşim de çift taraflı varikosel ameliyatı oldu.1 yılda toparladı kendini bende de pko vardı ama dogal yoldan 3 kez hamile kaldım.Sigara varsa bıraksın.Benim eşim hep sigarayı bırakınca hamile kalmıştım hem de bir yandan vitaminler kullandı sürekli.Merak etme sende.Üzülmesin hiç eşin de:)
Evt Can'ım morfoloji sorunu oldu ilk hamilelikte kürtaj oldum.8ay sonra tekrar kaldım şükür olsun.Ama sigarayı bıraksın ileri hareketi düşüyor ve Zaman alıyor.Şimdi hamile misin ??? Evet eşim sigara kullanıyo![]()
Canım benim esımde 1 ay once oldu. Cift taraflı. 4 tup denemem oldu ameliyat oncesınde.. Bekleyeceğiz sabırlaEşim bi hafta önce varikosel ameliyatı oldu ve bir an önce bebeğim olsun istiyorum eşimde belli etmiyo ama üzülüyoNe kadar daha bekliycem nasıl bi yol izlemeliyim bilmiyorum
Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin sigarayı bıraktırıcam inşallahEvt Can'ım morfoloji sorunu oldu ilk hamilelikte kürtaj oldum.8ay sonra tekrar kaldım şükür olsun.Ama sigarayı bıraksın ileri hareketi düşüyor ve Zaman alıyor.