• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı oldu

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Peki tüpten önce neden ameliyat olmadı yani bilmiyomuydunuz???
Dogudaydık grevde oradaki doktorlar varikosel olmadığını soyledı. 6 ay tedavı girdi olmayınca tup denedik. 4. Tup tedavımı Ekim ayında oldum. Negatif oldu. Esımde dedım ben cok yoruldum gel bi doktora gidelim. Sen tedavı ol doğal olsun dedım. Bu arada batıya geldık tayinle. Batıdadoktora gittik o da ultrasondan bakam dedi baktı ve sol da varikosel var dedi ameliyat dedi. Neyse biz bır şok gecirdik. Daha sonra özele gittik o doktorda olsa da olmasa da cift taraflı bakarım ameliyatta dedi. Ameliyata Bı girdi ki meğersem sag soldan da kotu. Hemen iftar taraflı yapıyor ameliyat cok sukut iyileşti.
Her şer de bır hayır varmis belki de dogal olacak ki Allah tup nasıp etmedi
Ayrıca her doktor da bır olmuyor gercekten

Dogudaydık grevde oradaki doktorlar varikosel olmadığını soyledı. 6 ay tedavı girdi olmayınca tup denedik. 4. Tup tedavımı Ekim ayında oldum. Negatif oldu. Esımde dedım ben cok yoruldum gel bi doktora gidelim. Sen tedavı ol doğal olsun dedım. Bu arada batıya geldık tayinle. Batıdadoktora gittik o da ultrasondan bakam dedi baktı ve sol da varikosel var dedi ameliyat dedi. Neyse biz bır şok gecirdik. Daha sonra özele gittik o doktorda olsa da olmasa da cift taraflı bakarım ameliyatta dedi. Ameliyata Bı girdi ki meğersem sag soldan da kotu. Hemen iftar taraflı yapıyor ameliyat cok sukut iyileşti.
Her şer de bır hayır varmis belki de dogal olacak ki Allah tup nasıp etmedi
Ayrıca her doktor da bır olmuyor gercekten
Aynen herşeyde var bir hayır sabredelim inşallah bizimde yüzümüz gülecek bu konuda

Aynen herşeyde var bir hayır sabredelim inşallah bizimde yüzümüz gülecek bu konuda
Insallah canım hayırlısını dilemek lazım. Benim 1 kaybım var zor bulmuştum zaten inan ki kaybedince cok uzuldım. Keske hıc tutmasaydı da dedım. Cunku cok umıtlandık kendimi zı alıştırmıstık. O kalbinin sesi o kadar güzeldi ki. Ama nasip degılmjs

Eşim bi hafta önce varikosel ameliyatı oldu ve bir an önce bebeğim olsun istiyorum eşimde belli etmiyo ama üzülüyo:KK43: Ne kadar daha bekliycem nasıl bi yol izlemeliyim bilmiyorum
Çok geçmiş olsun öncelikle.. Eşim şubat 2017 da oldu, Ekim 2016 da çift çizgiyi gördüm.. Darısı başınıza..

Eşim ameliyat olduktan 2.5 ay sonra hamile kaldım.
Sayı 9 milyondu galiba
Hareketli %1
Hareketsiz %85
Geri kalanı yavaştı.

Ameliyattan hemen sonra sigarayı bıraktı ve kabak çekirdeği keciboynuzu pekmezi yedi hergün.
Rabbim sanada nasip etsin inşallah

Allah yardımcımız olsun inşallah benim eşimde haziranda ameliyat oldu hala bekliyoruz. Rabbim kimseye aratmasın çok zor

Eşim bi hafta önce varikosel ameliyatı oldu ve bir an önce bebeğim olsun istiyorum eşimde belli etmiyo ama üzülüyo:KK43: Ne kadar daha bekliycem nasıl bi yol izlemeliyim bilmiyorum
Canım çok geçmiş olsun bizde 4.ayındayız ameliyatın ameliyattan sonra sayısı baya yukseldi henüz hamile kalamadım sizin sayınız kaçtı ameliyatın 3.ayından sonra düzelmeye başlıyor spermler bakalım beklıyoruz şubata kadar olmazsa aşılama denicem cnm

Canım çok geçmiş olsun bizde 4.ayındayız ameliyatın ameliyattan sonra sayısı baya yukseldi henüz hamile kalamadım sizin sayınız kaçtı ameliyatın 3.ayından sonra düzelmeye başlıyor spermler bakalım beklıyoruz şubata kadar olmazsa aşılama denicem cnm
İki test yaptırdı ilkinde 18 milyondu ikincisi daha düşüktü . peki siz tekrar test yaptırdınız mı ne kadar artış oldu?? İnşallah hiç gerek kalmaz aşılamaya

Eşim ameliyat olduktan 2.5 ay sonra hamile kaldım.
Sayı 9 milyondu galiba
Hareketli %1
Hareketsiz %85
Geri kalanı yavaştı.

Ameliyattan hemen sonra sigarayı bıraktı ve kabak çekirdeği keciboynuzu pekmezi yedi hergün.
Rabbim sanada nasip etsin inşallah
Ay maşallah ya rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin keçiboynuzu yedirmeye başladımda kabak çekirdeğinede başlayayım

İki test yaptırdı ilkinde 18 milyondu ikincisi daha düşüktü . peki siz tekrar test yaptırdınız mı ne kadar artış oldu?? İnşallah hiç gerek kalmaz aşılamaya
Canım ilk test SSK da yapıldı 6 milyon doktor detay merkezinde tekrar test istedi 14.900 %52 hareketli bu şekilde ameliyat oldu 3. Ayda tekrarladik testi 35.800 sayı hizimizda % 38 olmuş canım

Back
X