Arkadaşlar biz 4.5 yıllık evliyiz neler çektim bu abileri yüzünden herşeyime karıştılar.
Kısır dediler.saygısız dediler.kayınvalideme gelinlerin konuşma dediler.ben bıktım
Bize maddi manevi çok yanlışları oldu eşim abisiyle ortaktı hiçbirşey almadan cıktı yeni ofis kurdu.
Ve benim ailem hep destek cıktı.eşim başta sinirlenir ama sonradanda onları korur.
Ben de diyorumki paran yokken neden ben de paran varken sürekli onları savunuyorsun.
Ben gercekten bıktım ben benim hatalarım yok demiyorum ama benim ailem kendisine bu kadar destekten sürekli Abi'm bana şöyle yardım eder istesem yok aslında böyle iyi niyetli..sürekli böyle.allah içimi biliyor ne zaman böyle dese yemin ediyorum ki bir olay oluyor allah gösteriyor.ben şimdi ne yapayım siz söyleyin asla barışmak istemiyorum çünkü tüp bebekle hamile kaldım zor buldum sürekli eleştirecekler ve ben bebeğimden olucam bu sefer yazarken ağlıyorum gerçekten çok zor .ben istiyorumki eşim kendisine destek olanı tutsun köstek olanı atsın.ben mecbur değilim benim ailem mecbur değil.
Ama bugün söylicem hadi abinden borç al hafi bize ev alsınlar dicem kendi aileme olan borcunuda isticem bu nasıl nankörlük bilmiyorum.ki eşim gercekten iyi niyetli bana karsı iyi ama konu bu dedikoducu abileri olunca beni sinir krizine sokuyor.siz olsanız ne yaparsanız?