Merhaba,daha önce bununla ilgili bir konu açmıştım.Kısaca özetlemek gerekirse 9 aylık evliyim.Evlendiğimizden sonraki ilk bayramda ablamlara ilk defa gittiğimizde eniştemin eve sonradan geç gelmesi, eniştemin eşime bir konu hakkında danışacağı bir şey için eşimi aramak yerine beni araması vb sebeplerden dolayı eşim eniştemden hiç haz etmiyor.Bu konuyla ilgili çok sonradan ablamla konuştum, ablam enişteme söylemiş ve eniştem de ben yanlış anlaşılacak bir şey yapmadım demiş ve şimdi hiç bir araya gelmemelerine rağmen konuşmuyorlar.Bu durum beni hep rahatsız etti ablama tek gittim, ya da annemlere geldiğinde görüştüm vs , ama bayram için de eşimin ablanların olmadığı vakit biz annenlere gideriz demesi sinirlerimi çok bozdu.Eşim bak ablan kendi kocasının yanında, benimle konuşmaya bile tenezzül etmediler diyor, ablamla eniştem de biz bir şey yapmadık diyor.O kadar çok arada kaldım ki ne yapacağımı bilmiyorum.Acaba annemle babam mı devreye girse diyorum ama onları da karıştırmak istemiyorum.Gerçekten zor durumdayım, bir yandan eşim diğer yandan ablam ve yeğenlerim var ,bu böyle nereye kadar devam edebilir?