Esim ve ailem arasinda kalmak

Ya nasil anlatayim esim geri kafa biraz. Ben nereye sen oraya kafasini yasiyor defalarca konustum bu durumu ama degisen birsey olmadi. Annen babanda anlasin senin bir ailen oldugunu ve gel degince hopp cikip gidemeyecegini diyor. 10senedir boyle ama yetti diyor.
Bir carparim elimin tersiyle soner macolugu.10 senedir bunu mu cekiyosunuz cidden😣

Ben annemin babamin israrlarindan esim hakli diyorum. Her saniye anneniz babaniz size Emir verse yada esinize nasil karsilarsiniz ben o yonden hakli diyorum anne babadir dedi sustu gittik geldik aradik ama tak ettu demekki artik. Esimin aileside bunu yapsa bende sinirlenirim

Eşiniz ,annenizle her konuşmanızı hoparlörden dinlemiyorsa; sadece anlattığınız kadarını bilir.

Annenizin, kuzeninizin düğününe gitmezseniz ayıp olacağını söylemesi de doğru.

haaa onuda dicekler iste yemin ederim dicekler
E tamam işte. Milletin ağzı torba değil, büzemiyoruz. Elalem dedikleri 10 iqlu oluşum, dedikodu yapacak malzemeyi illa bulur. Anneniz de olsa sizi böyle darlamaya hakkı yok, siz düşünemiyor musunuz ayıp olacağını?
Eşiniz de tıpkı anneniz gibi kişisel kararlarınıza saygı duymuyor işte. Pek farkları yok bana göre.

Ben simdi ne yapayim bellki 3senedir gormedigim amcaoglum icin evimi terkediyim dugune gideyim. Yoksa bosanayimmi bu yuzden. Yada annemgilimi küstüreyim

E tamam işte. Milletin ağzı torba değil, büzemiyoruz. Elalem dedikleri 10 iqlu oluşum, dedikodu yapacak malzemeyi illa bulur. Anneniz de olsa sizi böyle darlamaya hakkı yok, siz düşünemiyor musunuz ayıp olacağını?
Eşiniz de tıpkı anneniz gibi kişisel kararlarınıza saygı duymuyor işte. Pek farkları yok bana göre.
evet cok dogru arada kaldim gercekten herkes mutlu olsun iyi olsun diye diye kendim ne oldum bilmiyorum. El alem ne der diye yasamaktan biktim 32 yasindayim daraldim artik

Siz annenize , "eşim beni göndermiyor" dediğiniz için; anneniz , eşinize de mesaj yazıyor olmasın.
Ya burda suclu neden ben oldum onu pek anlayamadim... benle ne alakasi var bu durumun annem surekli boyleki bana yazar benden cevap alamaz esime yazar. Hep boyleydi bilip bilmeden neden boylesiniz sizin yorumlariniz hep boyle siz sütten cikma ak kasiksiniz heralde

Ben simdi ne yapayim bellki 3senedir gormedigim amcaoglum icin evimi terkediyim dugune gideyim. Yoksa bosanayimmi bu yuzden. Yada annemgilimi küstüreyim

evet cok dogru arada kaldim gercekten herkes mutlu olsun iyi olsun diye diye kendim ne oldum bilmiyorum. El alem ne der diye yasamaktan biktim 32 yasindayim daraldim artik

İsterseniz gitmeyin ancak şunu da unutmayın ; bugün gidemediğiniz amca oğlunuzun düğünü olur , yarın baba evinize ziyaret.

Bunun adı "elalem ne der diye yaşamak" değil. Sizi sayıp , sizin düğününüze gelen insanları saymamak ; basit Adab-ı Muaşeret kurallarını kişisel isteklerinize ve çıkarlarınıza göre kullanmak.

Ya burda suclu neden ben oldum onu pek anlayamadim... benle ne alakasi var bu durumun annem surekli boyleki bana yazar benden cevap alamaz esime yazar. Hep boyleydi bilip bilmeden neden boylesiniz sizin yorumlariniz hep boyle siz sütten cikma ak kasiksiniz heralde

Konunuzu anlatan sizsiniz. Ne yazıyorsanız , ona yorum yapıyoruz.

Herkes mutlu ve iyi olmaz sizin kendinizi harcadıklarınızla. Bencil olmanız gerek demek ki. Mutlu olsun iyi olsun dedikleriniz yaptıklarınıza hiç teşekkür etti mi mesela? Eminim farkında bile değiller.
Evli çocuğuna hala direktif veren anne, eşinin hevesini isteğini kayın aileye inadından hiçe sayan bir koca. Ne denir?

Yapacağınız şey kişisel sınırınızı bu saatten sonra herkese çizmeniz. Sonradan çizmeye çalışmak hep sancılı olur ama sonunda siz kazanırsınız.

Düğüne kendi isteğiniz için mi gitmek istiyorsunuz yoksa anneniz küsecek diye mi? Düşünün.
Kendiniz istiyorsanız, eşinize bunu söylemelisiniz ancak aynı zamanda anneye de kendi istediğiniz için geldiğinizi, onun diretmesiyle olmadığının altını çizmeniz lazım.

Herkes mutlu ve iyi olmaz sizin kendinizi harcadıklarınızla. Bencil olmanız gerek demek ki. Mutlu olsun iyi olsun dedikleriniz yaptıklarınıza hiç teşekkür etti mi mesela? Eminim farkında bile değiller.
Evli çocuğuna hala direktif veren anne, eşinin hevesini isteğini kayın aileye inadından hiçe sayan bir koca. Ne denir?

Yapacağınız şey kişisel sınırınızı bu saatten sonra herkese çizmeniz. Sonradan çizmeye çalışmak hep sancılı olur ama sonunda siz kazanırsınız.

Düğüne kendi isteğiniz için mi gitmek istiyorsunuz yoksa anneniz küsecek diye mi? Düşünün.
Kendiniz istiyorsanız, eşinize bunu söylemelisiniz ancak aynı zamanda anneye de kendi istediğiniz için geldiğinizi, onun diretmesiyle olmadığının altını çizmeniz lazım.
valla annemgil laf edecek diye gitmek istiyorum. Yoksa gitmek istemiyorum zaten gorusmuyorum dugungen dugune ve senede 2 3 saat goruyorum oda bellki

valla annemgil laf edecek diye gitmek istiyorum. Yoksa gitmek istemiyorum zaten gorusmuyorum dugungen dugune ve senede 2 3 saat goruyorum oda bellki
O zaman gitmeyin. Bakın kendi keyfinize odaklanmanız lazım artık. Çok taviz vermişsiniz iki tarafa da.
Eşinize bunun kendi seçiminiz olduğunun altını çizin ki, ilerde "aa bak dediğimi yaptı, yönetirim ben bunu" diye düşünemesin. Annenize de aynı şekilde. Elalem için evlada küsülmez. Esas olan can.

Amcanızın oğlu ve amcanız, sizin düğününüze gelip ; sizi ve ailenizi saydılarsa, 2 eliniz kanda değilse ,sizin de aynı saygıyı göstermeniz ve gitmeniz gerekir.

Kuzen düğünü bu. Benim de kuzenlerimle çok Samimi bir ilişkim yoktur ama hiç işim gücüm yokken düğününe keyiften gitmemek kabalık olur. Eşiniz sanki ev gezmesine çağırmışlar gibi triplere girmiş ama yanlış yapıyor. Ve eşiniz sizin sahibiniz mi de her yere beraberi gitmelisiniz? Bir de izin mı alıyorsunuz nasıl zihniyetler bunlar

Back
X