Eşim ve ailem

Esinizin ailesi istese ve ev almak isteseniz verirmisiniz tabiki hayir. Ayni sey kendi aileniz icinde gecerli. Saglikla ilgili bir durum yoksa benim hem ihtiyacim hem borcum var ve vermeme durumlari varsa vermem. Sizi buyuttuler esinizi degil. Niye esiniz 30 bin borc varken birde 20 cekip 50 bin borcun altina girsin. Sonra bunlari odeyemediginde sizinle arasinda sorun olcak ve zamanla evliliginiz bozulacak. Aileniz israr edebilir hayir diyerek onune gecebilirsiniz. Hayir demek zor degil. Benim babamda istemisti benden arabasini degistirmek icin ben hayir cekemem baba ev almak istiyoruz kredi cekme hakkimi ona kullancam dedim olay bitti kimsede kirilmadi. Tabi bu arada babam daha once hem bana hem ablama kredi cektirip odeyecegini soyleyip odememisti. Cok zorlanmistik akillandik artik..

Böyle bi durumda annem babam benden para istemez.Ama velev ki istedi o zaman önce kendi çekirdek ailemi düşünürüm,zor durumda kalacaksak malesef derim.

Aileniz cok zor durumda olsa eşinizden kredi çekip 10-20 bin istese (normal parası yok kredi çekecek) eşinizin yani sizin zaten 30 bin borcu olsa. Birde ev alma durumunuz olsa ailenize para verirmsnz.. Kendinze ait 20bin nakitinz var cok zor sartlrda biriktirdiğiniz ve verirseniz ev alma hayaliniz suya düşer.. Ayrıca ailenizin bu parayı verme-me ihtimali %90..bir yandan da zor durumdalar

başka isteyecekleri kimse yok mu? neden istiyorlar?

Back
X