- 24 Ağustos 2016
- 167
- 66
- 28
- Konu Sahibi Dondurmalipasta
Merhaba bayanlar. Ben iki yıllık evliyim. Çocuğum yok. Eşimin ailesi ile aynı şehirde, kendi ailemden uzakta yaşıyoruz. Evliligimizin ilk yılında eşimle çok kavga ettik. Kavgaların en büyük sebebi eşimin ailesi. Hala da kavgalarimiz devam ediyor. Evlendigimiz zaman ikimizde ailelerimize birbirimiz olmadan gitmeyelim diye karar verdik. Eşimin ailesine genelde akşamları çay içmeye gidiyoruz. Benim aileme ise birkaç ayda bir gidip haftasonu kalıp dönüyoruz. Eşimin anne ve babası kötü insanlar değiller ancak evlendigimden beri kalbimi kıran sözleri çok oldu. Zamanla bazı yaptıklarından dolayı onlardan soğudum. Eşim de ailesi ile alakalı konularda çok üstüme geliyor. Annesi yada babası bana laf söylediğinde eşim cevap veriyor beni savunuyor ama ailesi ile ilgili konularda istediği bir şeyi yapmayınca çok büyük tepkiler veriyor. Mesela ailesinin oradan geçerken ugrayalim dediğinde başka zaman gideriz desem benimle çok büyük kavga ediyor ve beni ezip ailesine yalnız gidiyor. Ayrıca olay evden ayrılmaya kadar gidiyor. Hatta boşanma lafları havada uçuşuyor. Esim bu konularda her istediğini yapmamı istiyor. Sonuçta her istediğini yapamam hayır diyeceğim şeyler illaki olacaktır. Hayır dediğimde de büyük tepkiler vermesini istemiyorum. Bu konuyu onunla defalarca konuştum ama hep aynı. Eşimin bu konularda daha yumuşak olması için ne yapmalıyım? Sizin esleriniz bu konularda nasıl? Birde eşimin ailesinden soğuma sebebim bana söyledikleri kalp kırıcı sözler. Sizce kv mi arayıp bunları söylesem içimi doksem güzelce konuşsam nasıl olur?
Son düzenleme: