Eşim ve ailesi nolur yardım

sen neden bu durumda cocuk istiosun be güzelim .... önce evliligin düzene girsin ... esin evine alisin evlilige alisin ... ona bu süreyi tani .... böyle henüz rayina oturmamis evlilige bide cocuk yapmak seni büyük stress ve üzüntüye sokar ... bnce önce durumun düzelmesini bekle ... bu zamani evliligine esine ve kendine ver

herseyin basi sabir :) allah herseyi gönlüne göre versin :)

Hele dur Bismillah, 5 ayda gebelik oykusu bile var. Once evliliginiz otursun, alişin. Ailesi de hakli bence cocuk konusunda.

Eşim evlendiğini idrak edemiyor ve delirmek üzereyim şimdi aramızda ne olsa ailesine anlatıyor hani birikimimiz olsa mesela o gün için başka planımız olsa bu hepsini anlatıyor ben eşimle başbaşa bir yere gidemiyorum her yere ailesiyle gitmek istiyor
İkincisi ilk gebeliğim kürtaj oldu boş gebelikten ikinci defa hamile kalmak istiyorum ama eşim bu sefer istemiyor tabi ailesi de istemiyor daha çok küçük müşüm
Üçüncüsü ise ailesini maddi anlamda benden daha çok destekçi ben ailesine destek olmasın demiyorum olsun ama bana gelince maddi açıdan sorun olmasın diyor ailesi için her desteği yapıyor ben ailesine zaman ayırmasın destek olmasın demiyorum ama evlendiğini farkına varıp aile ve eş mesafesi koysun istiyorum konuşmaya çalışınca ailemi sorun etme diyor yeni mezun oldum ben çalışmıyorum kpss ye hazırlanıyorum bana tavsiye verin ne olur
öncelikle 5 aylık evlisin ve zaten bir kürtaj yaşamıssın dr lar önermez kürtaj ve düşükten sonra 6 ay gebeliği çünkü o da düşebilir.. 22 yaşındasınız evet daha küçük ve yeni evlisin bence tadını çıkarmaya bak. bazen erkekler bu sürece çok geç alışır. bir anda mod değişmiyor o yüzden biraz sabır ;) bebek konusu tek tarafın isteğiyle olmaz bence hem sağlıklı bebek istiyorsan da olmamalı ;) evlendi diye aile ile mesafe koyması gerekmez ki dedim ya zamana bırak zaten o mesafe oluyor iş güç ev derken.

Çok denedim ama şiddetli kavgamız çok bizim yoruldum bu kadar zamanda

Çok çabuk yorulmuşsunuz daha çok yeni evlisiniz.
BUkadar kavgalar çekilmez haller hayra alemet değil
Bence her ikinizde daha küçüksünüz hayatınıza bakın gezin eğlenin yiyin ve en önemlisi şükür edin.Ardından olgunlaşacak ve daha iyi kararlar vereceks,n,z.
Sonrasında bebekçik gelir inşallah ,ailesi konusunda hiç dayatma yapma bir zaman sonra anlar umarım
Evliliğiniz bir otursun bakalım .Ayrıca evin ihtiyaçlarını karşılıyor ve sizin isteklerinize cevap veriyorsa hiç bakmayın rahat olun.Kendi düşünsün bunları...

Evliliğini oturtmadan çocuk yapma, kpss gir kazan, kendi ayakların üzerinde duracak konuma gel.Bu arada evliliğin bir kaç sene geçmiş olacak.Adam değişip bir aile kurduğunun farkına vardıysa ne ala, yaparsın bebeğini güzel bir aile olursunuz.bu kadar sorun varken ve aileci bir eşe sahipken çocuk düşünmen hata olur bence.

Sağlam bir zemine oturmuş,huzurlu ve gerekli imkanların sağlandığı bir evlilikte bebek güzeldir;kenetler,yakınlaştırır,aile olursunuz. Ama kavganın eksik olmadığı,huzurluk olan ve bu derece baskın ve herşeyinize müdahil bir eş ve ailesi varken cocuk yapmak, yeni sorumluluklar sizi iyice uzaklaştırır sizi eşinizden arkadaşım. Hem ne acelesi var ki,zamanı geldiğinde elbet anne olursun Allah izin verirse,şimdi gezin tozun eğlenin eşinle,sorunlarınızı halledin,birbirinize bağlanın..sınava konsantre ol ve çalışmaya başla,eşinin ailesi de seni daha dik ve güçlü görsünler bu kadar gelemezler üstüne..

Çocuk fikrini unut bi kere bu bir ikincisi de kocami seviyorum Ayrılmam tek sorun bu diyorsan ona ailesiyle ilgili tek kelime etme gitme alma arama vs hic bi yakinmada bulunma onu özgür bırak bi gün sana yönelecek ama iste sabir gerek buna da

Böyle konuları okuyunca da şaşırıyorum vallahi;ben 2 senelik evliyim,kpssyi de kazandım atandım cok şükür,iyi bir işim var,25 yaşındayım ama bebek için cesaret edemiyorum,ya sorumluluğunu kaldıramazsam diye korkuyorum..Allah en hayırlı zamanda nasip etsin tabi ki ama sizin cesaretinize şaşırdım doğrusu :eek::KK51:

Dış faktörler olmasa aslında bir çoğumuz rahat edeceğiz. Çok mutlu huzurlu olacağız ama malesef ki bu dış faktörler..

Tavsiyem önünü göremediğin bir evliliğe hemen çocuk yapmak gibi bir aptallık yapma bence.Çünkü eşin ve evliliğin henüz bunu hakedicek noktada degil..

Evliligin daha rayına yorumamis görünüyor ve bu cocuk icin hazir degilsiniz demektir. Esin daha 2 aile arasindaki dengeyi bile saglayamamisken simdilik çocuğu unut canım.Aslina bakarsan bu aileye duskun erkek meselesi bir evlilikte olabilcek en kotu seylerden biri. Sakın esinizin ailesini esinize kotulemeyin elestirmeyin diyor uzmanlar bunu yapabilmek zorundayiz yoksa kötü olan biz oluyoruz. Isin zor valla

Çok çabuk yorulmuşsunuz daha çok yeni evlisiniz.
BUkadar kavgalar çekilmez haller hayra alemet değil
Bence her ikinizde daha küçüksünüz hayatınıza bakın gezin eğlenin yiyin ve en önemlisi şükür edin.Ardından olgunlaşacak ve daha iyi kararlar vereceks,n,z.
Sonrasında bebekçik gelir inşallah ,ailesi konusunda hiç dayatma yapma bir zaman sonra anlar umarım
Evliliğiniz bir otursun bakalım .Ayrıca evin ihtiyaçlarını karşılıyor ve sizin isteklerinize cevap veriyorsa hiç bakmayın rahat olun.Kendi düşünsün bunları...
Bazen dayanamıyorum ve kafamı böyle olunca derse veremiyorum bana eşim hiç değişecek gibi gelmiyor

Evliligin daha rayına yorumamis görünüyor ve bu cocuk icin hazir degilsiniz demektir. Esin daha 2 aile arasindaki dengeyi bile saglayamamisken simdilik çocuğu unut canım.Aslina bakarsan bu aileye duskun erkek meselesi bir evlilikte olabilcek en kotu seylerden biri. Sakın esinizin ailesini esinize kotulemeyin elestirmeyin diyor uzmanlar bunu yapabilmek zorundayiz yoksa kötü olan biz oluyoruz. Isin zor valla
Farkındayım ama içime atıncada illa bir yerden belli ediyorum öfkeli olduğumu

Böyle konuları okuyunca da şaşırıyorum vallahi;ben 2 senelik evliyim,kpssyi de kazandım atandım cok şükür,iyi bir işim var,25 yaşındayım ama bebek için cesaret edemiyorum,ya sorumluluğunu kaldıramazsam diye korkuyorum..Allah en hayırlı zamanda nasip etsin tabi ki ama sizin cesaretinize şaşırdım doğrusu :eek::KK51:
Çocuğu isteme sebebim hem çocukları çok sevdiğim için hem ilk zamanlarda Evliliğimizde bu sorunların olmasından dolayı idi belki idrak eder diye düşündüm eşim ama şimdi yorumları görünce daha mantıklı düşünmeye başladım

Back
X