Ne yapmalı sizce hani derler ya biseyler düzelsin istiyorsanız önce kendinizi değiştirin erkekler çocuk gibidir biraz yaklaşın die inan öyle yapmak istedim sadece eve geldiği zaman onun için uğraşan bir eşi olduğunu değer gördüğünü görsün istedim sonuç tabiki hüsran
Ben adına merhamet diyorum siz aptallık diyebilirsiniz. Benim ailem olmadığı için kıyamıyorum eşim ailesiyle kötü olsun istemiyorum demekki yanlış yapıyorum
Yok ben sizin ne demek istediğinizi anladım ben sadece daha öncede resti çektim iş boşanmalara kadar gitti o zaman da lohusaydim sütum kesildiğiyle kaldım. Bazı şeyleri zaman icinde toparladım iş hayatına döndüğüm için pek benle ugrasamiyirlsrxi bu defa bu hamileliğe başından rahatsız başladığım için işten çabuk ayrılmak zorunda kaldım ve herşey eski haline geri döndübeni yanlış anladınız
ben boşanın ayrılın vs demiyorum
kesin çözüm bu
"yapmayacağım" diyeceksiniz
inatla diyeceksiniz
karşınıza kim gelirse gelsin "yapmayacağım" diyeceksiniz
ne yaparlarsa yapsınlar diyeceksiniz
Ben adına merhamet diyorum siz aptallık diyebilirsiniz. Benim ailem olmadığı için kıyamıyorum eşim ailesiyle kötü olsun istemiyorum demekki yanlış yapıyorum
Bencede aslında doğru diyorsun çok haklısın hemde o kadar haklısın kisen kendine değer vermiyorsun ki adam versin.
hizmetçi gibi davranıyorsun. onun için uğraşma kendin için uğraş hayattaki amacın adamı ve ailesini memnun etmek olmasın. kendini mutlu etmek olsun.
küserse küssün az yesin anasına gündelikçi tutsun.
Bencede aslında doğru diyorsun çok haklısın hemde o kadar haklısın ki
Bunlar çok eski kafalı inan daha kayınvalidem 3 gün önce bana dediki biz kaynanmizla kayinpederimizin banyosunun hazırladık ben sana hazirlattim mi hiç dedi. Bende dedim tamam anne bir daha ki ne söylersin sofbeni açarım sana dedim. Bekledikleri çok farklı şeyler . Evlenmeden önce hiç böyle değildi herşey ne güzel,di. Onca yıla rağmen demekki aynı evi paylaşmayınca eşini taniyamiyir insaneşin ailesiyle niye kötü olsun?
sapla samanı ayırma yetisi yok mu?
tutsun bir hizmetçi anasına kıyamıyorsa.
hamile karısına merhamet göstermeyen adamın aile ilişkilerinden size ne?
Haklısın gerçekten insan kendine acicam birazevet işte bakın, yine "ben" değil "o"
siz ona kıyamıyorsunuz ama o size hizmetçi muamelesi yapıyor
merhamet böyle olmaz
merhamet, ayrı bir şeydir
haklıyım tabi.
annenin evini artık temizlemek istemiyorum yoruluyorum bu kadar.
gerisi anasıyla arasında gidip kendi temizlesin çok meraklıysa.
Acaba doktorunuza biraz bu durumu anlatip esinizle gttiginzde biraz dinlenmesi lazim falan mi dedirtseniz.. belki azcik insafa gelirlerde kalkamiyorum.deyince zorlamazlar sizde azcik dinlenmis olursunuz
Bunlar çok eski kafalı inan daha kayınvalidem 3 gün önce bana dediki biz kaynanmizla kayinpederimizin banyosunun hazırladık ben sana hazirlattim mi hiç dedi. Bende dedim tamam anne bir daha ki ne söylersin sofbeni açarım sana dedim. Bekledikleri çok farklı şeyler . Evlenmeden önce hiç böyle değildi herşey ne güzel,di. Onca yıla rağmen demekki aynı evi paylaşmayınca eşini taniyamiyir insan
Anne yok başta babada ikinci evli geçen babam hastanede yatarken güya ziyarete gittiler orda bile babam demişki eşim için çok iyi maşallah çok seviyorum oğlum gibi kaynanamda çıkmış ordan benim için bende gelinimj seviyorum ama kendini ezfirmiyor çok fena bu konuda demis. Halbuki sesjm çıkmaz susar kendi kendime ağlarım hep. Babamda kiZmjs hatta o öyledir herkese posta koyar ben babası olarak eyvallah diyorum demiş haksızlığa tahammül edemez falan demiş kaynanama bir sürü laf söylemiş ve inan ertesi gün turlu turlu bahanelerle beni hasta edene kadar uğraştı kimseye sesini cikarmican kim sana ne derse desin tek kelime etmeden çekip evine gitcen die die benim aklıma oynuyorlar resmen eşime anlattım hepsini hicbisey yapmadı biliyirmusun tek kelime etmedi sadece tek istediğim anne benim karım rahatsız bişey varsa bana şöyle demesini istemiştimvalla sızın durumunuza uzaktan davulun sesı hoş misalı ne desem bilmiyorum...bıraz kız tarafı soyle erkek tarafına goz dagı verse...yanı esınız kendini hint kuması gibi sanmasa...vazgecılmez gormese kendini..bır kac kez net tavrınızı koyun...hamıle ınsana hangi vijdan temızlık yaptırır...sokakta gordugum hamılelere elımden gelse yardım ederim...ıcımden hepsine Allah kolaylastırsın dıye dua ederım...ıns su aylak gezen bir anneyı bile doktora goturmeyen kısıler evlenırde kayınvalıdenız baksın bakalım her gelın aynımı.
sen kendine değer vermiyorsun ki adam versin.
hizmetçi gibi davranıyorsun. onun için uğraşma kendin için uğraş hayattaki amacın adamı ve ailesini memnun etmek olmasın. kendini mutlu etmek olsun.
küserse küssün az yesin anasına gündelikçi tutsun.
Ben aslında utansın die öyle dedim zaten güldü geçti kalabalıktı ortam o kadar da değil falan demiştim ama demekki benim uslubum yanlis. Bazı şeyler anlatılmıyor yaşanır denir ya aslında yıllardır o kadar çok çektim ki . Zaman içinde demekki beni oldukça baya bir sibdirmisler ruh hastası olmusumama sende çok sessizsin.
aa gerçekten mi anne eskilerde de hiç utanma yokmuş deseydin ya. tutmuş şofbeni açarım demişsin.
Valla rahmetli anacım beni size hizmetçi olayım diye doğurmadı herkes kendi işine baksın derim çekilip kenara. Ondan sonra kopsun kıyamet umurum olmaz seyre bakarım ne halleri varsa görürler.
Yine o kendi ayakları üstünde duran,kendini ezdirmeyen, tuttuğunu koparan güçlü kadın ol. 2 tane evladın olacak böyle mi rol model olacaksın onlara? kendini ezdiren,pasif kadındı annem mi desinler akılları erdiğinde? Aklına başına toplayıp silkelen arkadaşım.Kimse kimsenin hizmetçisi değil.Kocanın aklını başına getir.Ah ah demedim mi saniyormusun bu akşam kendime baktım da ben ki gerçekten kendini ezdirmeyen tuttuğunu koparan kendi ayakları üstünde duran başına buyruk bir kızdım meğer ne hale gelmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?