Eşinize rest zamanınız gelmiş. Bu halinizle temizliğe gitmek ne demek?
Ailenizle konuşup destek görürseniz gidin. Kendinize eziyet ettirmeyin. Eşiniz düzelmeden hiçbi şey düzelmez..
boyle bır ese kusura bakmayın ne borek acması..ne sarması...hamıle olan sızsınız...herzaman bir erkegın tabıkı ailesınını kıymetını bilmesınden yanayım...ama sızın esiniz sizi ezerek yapıyor...hakka giriyor.
Kızlar mrb ben 7 senelik evliyim bir oğlum var ve 4 aylık ta hamileyim. Şu son 2 aydır önce eşim ameliyat oldu sonra babam en son kayinpederim ameliyat oldu hergun hastaneler sinir stres arada benim kanamalarim oldu. Derken bir süredir çok kötüydü herşey. Eşimler 5 kardeş ve ailenin tek evli sondan bir büyük oğlu. Evli ve farklı bir evimiz olmasına rağmen gidilen heryere eşim götürüyor gidilmeyen her yerin sebebi benim diğer bekarlar istediği gibi hatta hiçbir ortama girmiyor bir tek biz gitmeyince de kavga kıyamet. Bir süredir çok kötü günler geçirdik biraz motslimiz bozuk keyiflenelim bir gün olsun hamileliğin keyfini çıkarayım istedim. Sabah tan beri evi temizledim eşime sarmalar hazırladım üşenmedim elimde yufkalar açtım güzel güzel giyindim güzel bir masa hazırladım maksadım sadece güzel bir kaç saat geçirmekti. Eşim aradı çıktım geliyorum die 5 dk sonra aradi annem çok hastaymış hastaneye götürücwm dedi tamam dedim. Bu saate kadar hastanedeydiler Sonuç kayınvalidem in gazı varmış. Nasıl sinir olduğumu anlatamam. Esimle baya bir tartıştık tamam diyorum hastalık için bişey demiyorum ama madem sabah beri hasta niye diğerleri götürmüyor da sen dedim. Tamam hadi bu hastalık yine bişey demim diyorum ama her zaman her koşulda bu böyle. Ben hamile halimle her gün hasta oluyorum ama diyorum bunca hastalık arasında sesini çıkarma diyorum kendi kendime moral vermeye çalışıyorum ama bir tek destekçim bir tek anlayanim yok. Ben sürekli gidip temizlik yapıyorum evlerinde bu halimle yapmayınca kıyamet kopuyor ben napocam Allah aşkına eşim desen hiçbir şekilde anlamıyor herseylerine ben koşuyorum yapmadığım zaman hep kavga kıyamet ama çok yoruldum gerçekten. Çok anlayışsız bir eşim ve ailesi var. Bugüne hep çalışıyordum bir şekilde işimi bahane ediyordum ama bu hamileliğinde evdeyim her türlu türlu bahanelerle kötü bir sona gidiyoruz
ya bırakın kıyamet kopsun Allah aşkına
ne yapacaklar, dövecekler mi sizi?
kavga kıyamet olur, siz istifinizi bozmazsınız, kıyamet kopar siz tavrınızdan geri adım atmazsınız, en sonunda onlar da anlar
bir tane temizlikçi tutsunlar
2 çocuklu bir anneyi temizlikçi gibi kullanmasınlar
siz de kendinizi kullandırtmayın yahu
bırakın kopsun kıyamet
Ne yapmalı sizce hani derler ya biseyler düzelsin istiyorsanız önce kendinizi değiştirin erkekler çocuk gibidir biraz yaklaşın die inan öyle yapmak istedim sadece eve geldiği zaman onun için uğraşan bir eşi olduğunu değer gördüğünü görsün istedim sonuç tabiki hüsran
İnan her zaman yaptığı şey ilk defa değil ama işte çare yok çözüm yok hep böyle gider eşime en son sadece dedim ki bu evin tek gelini ben olduğum için beni anlamıyorsun ama yarın öbürleri evlendiğin de anlayacaksın o zaman dicektsin ki karıma çok haksızlık etmişim die ama o zamana kadar inşallah beni kaybetmiş olmazsın dedimHastalıkta , hastalıkmış haa,Gaz:))))ayy o kadar hazırlanacam sonuç bu,,keşke bana diyeydi vakitlice de,zeytinyağı ile karnını saat yönünde ovayım diye düşünürdüm:)
Kopsada değişen bişey olmaz inan 10 15 gün eşimle kuseriz sonra yine mecburiyetten barışıriz ya aileler gelir ya bişey olur ya çocukla alakalı bişey olur yine değişen bişey olmaz bana böyle kesin bir çözüm lazım
Ben adına merhamet diyorum siz aptallık diyebilirsiniz. Benim ailem olmadığı için kıyamıyorum eşim ailesiyle kötü olsun istemiyorum demekki yanlış yapıyorumyanlış yoldasınız
onun için uğraşan bir eşten önce, kendine değer veren bir eş olmanız lazım
siz kendine değer vermezseniz, eşiniz de ailesi de böyle tepenize çıkar
kusura bakmayın ama hakikaten anlayamıyorum
size böyle davranılmasına nasıl izin veriyorsunuz?
nasıl gidip yapıyorsunuz o temizliği sürekli?
Kopsada değişen bişey olmaz inan 10 15 gün eşimle kuseriz sonra yine mecburiyetten barışıriz ya aileler gelir ya bişey olur ya çocukla alakalı bişey olur yine değişen bişey olmaz bana böyle kesin bir çözüm lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?