Eşim ve ailesi

Ben nerden bilim ilk defa mi böyle hep mi öyle ama eniştem hep öyle kötü bir durum zaten kardeşim yaz tatilinde baba evine gelmek istiyo birakmiyo kardeşimin düğünü oldu bırakmadı o kadar pis biri aileme laf atiyo oyuzden benim gözümde kötü koca her koca aynı değil tabi

kendi yazdı ilk kez diye konu sahibi. ve enişteniz neden sürekli bu konunun gündemi ?
enişteniz konu sahibinin kocası mı yoksa ?

kendi yazdı ilk kez diye konu sahibi. ve enişteniz neden sürekli bu konunun gündemi ?
enişteniz konu sahibinin kocası mı yoksa ?
Yok kız konu sahibi değil siz niye bu kadar ilgileniyorsunuz bu konu ile k.b birde sonra zin mesajınıza cevsp vermisim konu sahibine cevap yazmak istedim

Yok kız konu sahibi değil siz niye bu kadar ilgileniyorsunuz bu konu ile k.b birde sonra zin mesajınıza cevsp vermisim konu sahibine cevap yazmak istedim

bana sadece çok yakın arkadaşlarım "yok kıııızzz" der ahahahah
anlamsız bir samimiyet kötü türkçe ile birleşince çok fake görünüyor hesaplar :)

Sanırım eş ailesi ile sıkıntılı şeyler yaşadınız. Bunun üzerine gün aşırı sizi sürükleyip anasına babasına hizmet ettirse daha mı iyiydi? Ayrıca adres verin şikayet edelim, yasaktan haberi var mı eşinizin? 😬
Evet sıkıntılı şeyler yaşadık ondan da kendisinin gitmesinden rahatsız oluyorum

Konu sahibine ayıp oluyor farkında mısınız? Sahiplendiniz konuyu. Kim ne yszsa siz cvp veriyorsunuz

Kocam bugün ögleden beri evde yok çarsıya gitti sonra ailesinin yanına.ve hala orda gelmedi Ve bizssiz gitmesi normal mi niye bize çagırmıyor ben mi abartıyorum yoksa esimde mi sıkıntı var bizssiz gitmesi normalmi olabilirmi akşam işim bitince gelin siz yemegi yiyin dedi bu vakte kadar gelmemesi sorumsuzluk gibi geldi bana bize nie bivakit ayırmıyor
Dedikodunuz yapiliyodur kesin

Hayır ama siz başkalarının yorumlarına sanki size yazılmış gibi cevap veriyorsunuz sorun orada.
Burada konu sizin enişteniz ve ablaniz değil farkındaysaniz.
Ya farkında değil diyeceğim ama bence farkında

Konu sahibine ayıp oluyor farkında mısınız? Sahiplendiniz konuyu. Kim ne yszsa siz cvp veriyorsunuz
Farkındaysan onlar bana cevap veriyor ben konu sahibine yazıyorum yorumlarıma herkes cevsp verio

Hayır ama siz başkalarının yorumlarına sanki size yazılmış gibi cevap veriyorsunuz sorun orada.
Burada konu sizin enişteniz ve ablaniz değil farkındaysaniz.

arkadaş yazdıklarımızla da kendince dalga geçiyor zaten
e konu sahibi de rahatsız değil, gazına geliyor bu arkadaşın
bence biz aralarından çekilelim de yağlama ballamaya devam etsinle
birbirlerini bulmuşlar :)

Back
X