- 4 Kasım 2020
- 3.887
- 4.500
- 48
- 32
Konu sahibi değilim yorum yapıyorum çok çirkin farkındayım ne yapım yazacak birşey bulamadimPardon siz konu sahibi misiniz? Bir de o sonda yazdığınız çok çirkin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibi değilim yorum yapıyorum çok çirkin farkındayım ne yapım yazacak birşey bulamadimPardon siz konu sahibi misiniz? Bir de o sonda yazdığınız çok çirkin
O zaman konu sahibi gibi davranmayınKonu sahibi değilim yorum yapıyorum çok çirkin farkındayım ne yapım yazacak birşey bulamadim
Ne alaka konu sahibi gibi davranmayin demeniz yorum yapıyorum konu sahibine size ne oluyor nasil konusuyorsinuz benlenO zaman konu sahibi gibi davranmayın
Birde sizin yorumuzun altına cevsp yazmışımNe alaka konu sahibi gibi davranmayin demeniz yorum yapıyorum konu sahibine size ne oluyor nasil konusuyorsinuz benlen
Ben nerden bilim ilk defa mi böyle hep mi öyle ama eniştem hep öyle kötü bir durum zaten kardeşim yaz tatilinde baba evine gelmek istiyo birakmiyo kardeşimin düğünü oldu bırakmadı o kadar pis biri aileme laf atiyo oyuzden benim gözümde kötü koca her koca aynı değil tabi
Konuyu kendi konusu zannediyor bencekendi yazdı ilk kez diye konu sahibi. ve enişteniz neden sürekli bu konunun gündemi ?
enişteniz konu sahibinin kocası mı yoksa ?
Yok kız konu sahibi değil siz niye bu kadar ilgileniyorsunuz bu konu ile k.b birde sonra zin mesajınıza cevsp vermisim konu sahibine cevap yazmak istedimkendi yazdı ilk kez diye konu sahibi. ve enişteniz neden sürekli bu konunun gündemi ?
enişteniz konu sahibinin kocası mı yoksa ?
Yok kız konu sahibi değil siz niye bu kadar ilgileniyorsunuz bu konu ile k.b birde sonra zin mesajınıza cevsp vermisim konu sahibine cevap yazmak istedim
Ha ha çok komikKonuyu kendi konusu zannediyor bence![]()
Evet sıkıntılı şeyler yaşadık ondan da kendisinin gitmesinden rahatsız oluyorumSanırım eş ailesi ile sıkıntılı şeyler yaşadınız. Bunun üzerine gün aşırı sizi sürükleyip anasına babasına hizmet ettirse daha mı iyiydi? Ayrıca adres verin şikayet edelim, yasaktan haberi var mı eşinizin?![]()
Konuyu kendi konusu zannediyor bence![]()
Konu sahibine ayıp oluyor farkında mısınız? Sahiplendiniz konuyu. Kim ne yszsa siz cvp veriyorsunuzYok kız konu sahibi değil siz niye bu kadar ilgileniyorsunuz bu konu ile k.b birde sonra zin mesajınıza cevsp vermisim konu sahibine cevap yazmak istedim
Evet sıkıntılı şeyler yaşadık ondan da kendisinin gitmesinden rahatsız oluyorum
Dedikodunuz yapiliyodur kesinKocam bugün ögleden beri evde yok çarsıya gitti sonra ailesinin yanına.ve hala orda gelmedi Ve bizssiz gitmesi normal mi niye bize çagırmıyor ben mi abartıyorum yoksa esimde mi sıkıntı var bizssiz gitmesi normalmi olabilirmi akşam işim bitince gelin siz yemegi yiyin dedi bu vakte kadar gelmemesi sorumsuzluk gibi geldi bana bize nie bivakit ayırmıyor
Hangi hesaplarmiş yabence aynı kişi farklı hesaplarla kendine destek atıyor bile olabilir :)
Hayır ama siz başkalarının yorumlarına sanki size yazılmış gibi cevap veriyorsunuz sorun orada.Ha ha çok komikher yorum yaptığım şeyler benim konum mu olacak
![]()
Ya farkında değil diyeceğim ama bence farkındaHayır ama siz başkalarının yorumlarına sanki size yazılmış gibi cevap veriyorsunuz sorun orada.
Burada konu sizin enişteniz ve ablaniz değil farkındaysaniz.
Farkındaysan onlar bana cevap veriyor ben konu sahibine yazıyorum yorumlarıma herkes cevsp verioKonu sahibine ayıp oluyor farkında mısınız? Sahiplendiniz konuyu. Kim ne yszsa siz cvp veriyorsunuz
Kesin bencedeDedikodunuz yapiliyodur kesin
Hayır ama siz başkalarının yorumlarına sanki size yazılmış gibi cevap veriyorsunuz sorun orada.
Burada konu sizin enişteniz ve ablaniz değil farkındaysaniz.