- 11 Şubat 2020
- 2.253
- 4.176
- 83
Keşke bizimki de kendi ailesine gittiğinde bizi götürmese...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke bizimki de kendi ailesine gittiğinde bizi götürmese...
Benimde var yazacak cok şeyim.nie gitmek istiyorsun bunca seyün üzerine dersiniz o derece.Aynen canım çok var yazacak şey ama zor ins düzelir eşin farkına varır bir ailesi olduğunu ona göre iletişim kurar sizinle birlikte zaman geçirir![]()
Ben daha kafaya takıyorumben öğrettm artk götürmüyor beni bende onu saldık sonunda ipimizi çok şükür
![]()
Aynen canım çok var yazacak şey ama zor ins düzelir eşin farkına varır bir ailesi olduğunu ona göre iletişim kurar sizinle birlikte zaman geçirir![]()
Benimde var yazacak cok şeyim.nie gitmek istiyorsun bunca seyün üzerine dersiniz o derece.
Takmaa bırak götürmesn çağırmasın gitme gelme k.v çok görüşmekvalla skntıçkarıyo uzak uznk sevin birbrniziBen daha kafaya takıyorum![]()
Yaa önceden birikmiş şeylerde vardı içimde bide bu denk gelince patladım kendimce.iyi de adam ilk kez bu kadar uzun oturmuş ailesinin yanında. o kadarına da hakkı yok mu ?
bir kadın eşim annemde bir gün oturmama kızıyor dese demediği kalmaz burada kimsenin. erkek oturunca hemen kötü koca oluyo
İlk kez ailesinin yanında bu kadar uzun durmuş eşe, surat asmanin bunu mesele yapmanın ne manası var ki?
Sürekli tek gider uzun süre kalır ayrı ama arada bir gidebilir ailesinin yanına tek başına. Bu kadarına hakkı olsun yan
Şuan hamileyim 2 hamileligim kayınvalidem digeri buyuseydi die laf bagısladı o zaman bende gayınama laf dedim ondan mı götürmedikızım var 2 yaşında arayıp sormuolar dogru düzgün insan özler torununuİlk kez ailesinin yanında bu kadar uzun durmuş eşe, surat asmanin bunu mesele yapmanın ne manası var ki?
Sürekli tek gider uzun süre kalır ayrı ama arada bir gidebilir ailesinin yanına tek başına. Bu kadarına hakkı olsun yani.
Anne eşinizin annesi.Şuan hamileyim 2 hamileligim kayınvalidem digeri buyuseydi die laf bagısladı o zaman bende gayınama laf dedim ondan mı götürmedikızım var 2 yaşında arayıp sormuolar dogru düzgün insan özler torununu
OlabilirAnne eşinizin annesi.
Gidip görmek istiyorsa görür belki aranızda gerginlik olacak diye tek gitmek istedi, annesiyle kardeşiyle yalnız olmak istedi.
Sizi rahatsız eden birşey eşinizi aynı oranda rahatsız etmez.
Sürekli tek gidelim demesinden iyidir.
Ben nerden bilim ilk defa mi böyle hep mi öyle ama eniştem hep öyle kötü bir durum zaten kardeşim yaz tatilinde baba evine gelmek istiyo birakmiyo kardeşimin düğünü oldu bırakmadı o kadar pis biri aileme laf atiyo oyuzden benim gözümde kötü koca her koca aynı değil tabiiyi de adam ilk kez bu kadar uzun oturmuş ailesinin yanında. o kadarına da hakkı yok mu ?
bir kadın eşim annemde bir gün oturmama kızıyor dese demediği kalmaz burada kimsenin. erkek oturunca hemen kötü koca oluyor.
Kız bunun devamı da gelirYaa önceden birikmiş şeylerde vardı içimde bide bu denk gelince patladım kendimce.
Görcez bkmKız bunun devamı da gelirbu ilk ise
İnş aminnnİns devamı olmaz canım huzurunuz yerinde olsun hep![]()
Kardeşim le beraber gidince kıyaslamalar oluyor kv ayrı dert sen niye böyle yapıyon ediyon diye karismalar kardesimde oraya gitmek istemio gitmiyor artık eniştem gidiyor tek baisna cocuklarida götürmez keyfine bakar boku da çıkarıyorTek gitse suç, beraber suç![]()
Pardon siz konu sahibi misiniz? Bir de o sonda yazdığınız çok çirkinKardeşim le beraber gidince kıyaslamalar oluyor kv ayrı dert sen niye böyle yapıyon ediyon diye karismalar kardesimde oraya gitmek istemio gitmiyor artık eniştem gidiyor tek baisna cocuklarida götürmez keyfine bakar boku da çıkarıyor