Eşim ve ailesi

İlk defa gitmis birde adam yazık, gel eve karın niye anneni görmeye tek gittin diye surat assın. Benim umurumda olmazdı o surat.

Doluyor oraya gidince yazmış ama öncesi de yok dolduğunu nasıl anlıyorsa 🤷
Uzun zamanlı kalması işk defa oldu bu hiç kısa vadeli gidip geldigi anlamına gelmiyor önceki zamanlarda giderdi öle bi ugrayıp kimse kimsenin ne yasadıgını bilmeden fazla yargılı olmasın lütfen.ben sadce gecen akşam ki olayla ilgili derdimi ifade ettim haksızmıyım degilmiyim die.tutup burda evlilgimin başından bu yana mı anlatayım lutfen sizeide mantıklı konusuun

İlk defa gitmis birde adam yazık, gel eve karın niye anneni görmeye tek gittin diye surat assın. Benim umurumda olmazdı o surat.

Doluyor oraya gidince yazmış ama öncesi de yok dolduğunu nasıl anlıyorsa 🤷
Bu işin kadını erkeği yok valla canım ne zaman ailemi görmek isterse gider görürüm. Eşim olucak kişi dediğin gibi surat assa umrumda olmaz tek umrumda olan böyle olgunlukta olmayan adamla nasıl evlendım olur

Uzun zamanlı kalması işk defa oldu bu hiç kısa vadeli gidip geldigi anlamına gelmiyor önceki zamanlarda giderdi öle bi ugrayıp kimse kimsenin ne yasadıgını bilmeden fazla yargılı olmasın lütfen.ben sadce gecen akşam ki olayla ilgili derdimi ifade ettim haksızmıyım degilmiyim die.tutup burda evlilgimin başından bu yana mı anlatayım lutfen sizeide mantıklı konusuun
O kadar kişi bir anlayamadık sizi tüh.

Halbuki ne işi var o kadar saat annesinde demeliydik.

Size mantıkli aksamlar.

valla üzgünüm ama sizin bi anlık yaşadığınız şeyi anlatma şeklinizden biz olayın genelini bilip ona göre yorum yapamayız.
sürekli böyle yapıyormuş gibi anlattınız, ona göee yorumladık.
ve evet konu açılıyorsa ve cevap aranıyorsa detay bilgi verilmeli ki insanlar da sağlıklı yorum yapsın.

valla üzgünüm ama sizin bi anlık yaşadığınız şeyi anlatma şeklinizden biz olayın genelini bilip ona göre yorum yapamayız.
sürekli böyle yapıyormuş gibi anlattınız, ona göee yorumladık.
ve evet konu açılıyorsa ve cevap aranıyorsa detay bilgi verilmeli ki insanlar da sağlıklı yorum yapsın.
Dogru benim hatam

Kocam bugün ögleden beri evde yok çarsıya gitti sonra ailesinin yanına.ve hala orda gelmedi Ve bizssiz gitmesi normal mi niye bize çagırmıyor ben mi abartıyorum yoksa esimde mi sıkıntı var bizssiz gitmesi normalmi olabilirmi akşam işim bitince gelin siz yemegi yiyin dedi bu vakte kadar gelmemesi sorumsuzluk gibi geldi bana bize nie bivakit ayırmıyor
Sürekli olan bir durumsa sıkıntı ama arasıra oluyorsa olabilir. Arasıra sizsi gitmesi normal abartılacal bişey değil aöa sürekli böyleysw sıkıntı tabi.

Back
X