Eşim ve ailesi

Hayır ama siz başkalarının yorumlarına sanki size yazılmış gibi cevap veriyorsunuz sorun orada.
Burada konu sizin enişteniz ve ablaniz değil farkındaysaniz.
Biliyorum bende konu sahibi le dertlestim biraz

Evet sıkıntılı şeyler yaşadık ondan da kendisinin gitmesinden rahatsız oluyorum
Kimse ailesini atmaz eşini istemediler diye. Benim kaynana da benden bağımsız çok şey yapmış evlatlarına, onlar bile bırakmadı. Sizi de çekip sürüklemiyor, kendi gidiyor ise şükredin.

arkadaş yazdıklarımızla da kendince dalga geçiyor zaten
e konu sahibi de rahatsız değil, gazına geliyor bu arkadaşın
bence biz aralarından çekilelim de yağlama ballamaya devam etsinle
birbirlerini bulmuşlar :)
Çok komiksin güle gule

Kocam ordan eve dolu geliyor onu napcaz ama

kimse eşinin ailesini görmesine engel olamaz. hatta engellemeye kalkma haklı bir boşanma sebebidir.
kocanız karısını tarafsız değerlendirip arkasında duramıyorsa bu ayrı bir konudur.
dayanamıyorsanız ayrılırsınız.
ancak görüşme diyemezsiniz.

kimse eşinin ailesini görmesine engel olamaz. hatta engellemeye kalkma haklı bir boşanma sebebidir.
kocanız karısını tarafsız değerlendirip arkasında duramıyorsa bu ayrı bir konudur.
dayanamıyorsanız ayrılırsınız.
ancak görüşme diyemezsiniz.
Kesinlikle ailenle görüşemessün demedim dememde sdcr kocamın ortada duramayışı üzüyor beni

Kocam ordan eve dolu geliyor onu napcaz ama
Sanırım üstüne gidemiyorsunuz, bi anlık öfke ile ipler kopmasın diye. Bunu göze alamıyorsanız, anasının evinden dolu gelen eşiniz fabrika ayarlarına dönene kadar ellemeyin bekleyiverin.

Ben anormal birsey gormedim. Sahsen dün anneme gittim 11de (yurtdisindayim en yakin aileden en fazla 5kisi ile gorusun deniliyor burada) kizim ile. Saat 16 da geldim. Yani saatlerce esimsiz anneme gitmek kadar normal bir durum olamaz.

Kimse ailesini atmaz eşini istemediler diye. Benim kaynana da benden bağımsız çok şey yapmış evlatlarına, onlar bile bırakmadı. Sizi de çekip sürüklemiyor, kendi gidiyor ise şükredin.
Cok soguk cevaplar veriyorum neye kırıldıgımı ifade etmedim eşime hiç konuşmak istemiyorum dedim sdce oda surat asmama cok kızda suan bana yaklaşmaya calısıyo taviz vermiyorum sdce
Sanırım üstüne gidemiyorsunuz, bi anlık öfke ile ipler kopmasın diye. Bunu göze alamıyorsanız, anasının evinden dolu gelen eşiniz fabrika ayarlarına dönene kadar ellemeyin bekleyiverin.

Ben anormal birsey gormedim. Sahsen dün anneme gittim 11de (yurtdisindayim en yakin aileden en fazla 5kisi ile gorusun deniliyor burada) kizim ile. Saat 16 da geldim. Yani saatlerce esimsiz anneme gitmek kadar normal bir durum olamaz.
Birazcık abarttım farkındayım ama kendimi size ifade edemedim edemiyorum suan

Evet sıkıntılı şeyler yaşadık ondan da kendisinin gitmesinden rahatsız oluyorum
Ne münasebet kusura bakmayın eşler tapulu malımız değil. Tasma takıp istediğimiz gibi hareket ettiremeyiz. Evli olmak bireysel sınırlarını aşma haddini vermiyor. Annesine gider görür. Sizi peşinden sürüklemiyor ki laf ediyorsunuz. Görende her gün annesinin dizinin dibinde kimse eşi istiyor diye ailesini görmemezlik yapmaz. Niye sence çünkü kimsenin haddi değil

Cok soguk cevaplar veriyorum neye kırıldıgımı ifade etmedim eşime hiç konuşmak istemiyorum dedim sdce oda surat asmama cok kızda suan bana yaklaşmaya calısıyo taviz vermiyorum sdce

burada yazdıklarınız bile çok dengesiz.
konuyu açarken öyle bir yazdınız ki her gün sabahtan akşama kadar annesinde oturuyor gibi anladık.
sonra sadece bugün böyle oldu dediniz.
sonra birden eşinize dedikodu yapıyor oldular.
şimdi de trip atıp ilgi bekliyorsunuz.
ya kendiniz bile ne yaşadığınızın farkında değilsiniz yada buraya herşey tam yazmıyorsunuz.

Ne münasebet kusura bakmayın eşler tapulu malımız değil. Tasma takıp istediğimiz gibi hareket ettiremeyiz. Evli olmak bireysel sınırlarını aşma haddini vermiyor. Annesine gider görür. Sizi peşinden sürüklemiyor ki laf ediyorsunuz. Görende her gün annesinin dizinin dibinde kimse eşi istiyor diye ailesini görmemezlik yapmaz. Niye sence çünkü kimsenin haddi değil
Ben dün gece açıklama yapmayınca sensiz gitttim diye böylesin demi iyi öyle ol gitmişim iyikide gibi laflar etti beni dahada şahlandırdı

İlk defa gitmis birde adam yazık, gel eve karın niye anneni görmeye tek gittin diye surat assın. Benim umurumda olmazdı o surat.

Doluyor oraya gidince yazmış ama öncesi de yok dolduğunu nasıl anlıyorsa 🤷

burada yazdıklarınız bile çok dengesiz.
konuyu açarken öyle bir yazdınız ki her gün sabahtan akşama kadar annesinde oturuyor gibi anladık.
sonra sadece bugün böyle oldu dediniz.
sonra birden eşinize dedikodu yapıyor oldular.
şimdi de trip atıp ilgi bekliyorsunuz.
ya kendiniz bile ne yaşadığınızın farkında değilsiniz yada buraya herşey tam yazmıyorsunuz.
Hergün die yazmamışım zaten ben konunun başında.siz dikkatli algılamamışınız nasıl cevap gelirse ifade etmeye calışıyorum

Hergün die yazmamışım zaten ben konunun başında.siz dikkatli algılamamışınız nasıl cevap gelirse ifade etmeye calışıyorum
Valla kusura bakmayın da haksızsınız. Anne ile oğlun arasına girmeniz yanlış. Kocanız oraya gidip doluyorsa bunun sorumlusu KV değil eşiniz

Back
X